Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

'משפחתי' דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כעת תקציב של כ- 40,000 ש"ח לקניית רכב.

אני נוסע כ - 20,000 ק"מ בשנה, רובם לנסיעות אישיות שלי, ועד היום החזקתי רכב של 5 מקומות.

אבל כעת יש לי 5 ילדים, ומידי פעם אנו נוסעים לנסיעות משפחתיות, אבל עדיין לא משתלם לי לקנות רכב של 7 מקומות, מכיון שצריכת הדלק שלו גבוהה וכאמור כמעט כל הנסיעות שלי הם נסיעות אישיות [אני לבדי].

השאלה היא אם כדאי לקנות רכב גדול עם מנוע דיזל, וכך לחסוך את תוספת הדלק של רכב גדול ? [כלומר עם כיום יוצא לי למשל 50 ₪ ליום עבור הוצאות הדלק, ואותם נסיעות ברכב גדול עם מנוע בנזין יעלה לי 70 ₪ - האם רכב גדול עם מנוע דיזל יחזיר את עלות הדלק היומית ל-50 ₪ ?].

כמובן שאשמח גם לקבל המלצות לדגמי רכב מסויימים.

פורסם

מבחינת דלק : ההבדל במחיר במעבר לדיזל יהיה קטן עבור הנסועה השנתית שלך. אם מותר לשאול כמה שותה הרכב הנוכחי לק"מ ?

אבל משהו אחר מטריד אותי: אמרת שיש לך 5 ילדים ואתה עם רכב משפחתי רגיל (שגם הוא 5 מקומות) . מה קורה כשכל המשפחה נוסעת ? איפה שמים 2 ילדים עודפים ? על הברכיים של הגדולים ?! רק בשביל זה חובה רכב 7 מקומות. ישנם רכבי 7 מקומות (מיניואן שעושים 1:10 בממוצע) יש יותר חסכוניים ויש פחות, תלוי בתקציב.

פורסם

השאלה היא אם כדאי לקנות רכב גדול עם מנוע דיזל, וכך לחסוך את תוספת הדלק של רכב גדול ? [כלומר עם כיום יוצא לי למשל 50 ₪ ליום עבור הוצאות הדלק, ואותם נסיעות ברכב גדול עם מנוע בנזין יעלה לי 70 ₪ - האם רכב גדול עם מנוע דיזל יחזיר את עלות הדלק היומית ל-50 ₪ ?].

באופן תיאורטי כן, רכב דיזל יחזיר את עלותו בחיסכון בדלק מהר מאוד.

באופן מעשי, בתקציב שלך קשה למצוא רכב דיזל עם קילומטראז' סביר ומצב מכאני טוב. מה שיגרום לך להתפשר על רכב עם קילומטראז' גבוה, מה שיגרור עלוית תיקונים גבוהים שיקזזו את החיסכון בדלק.

אבל זה תמיד טוב לחלום, אולי תיפול עליך מציאה מהשמיים :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ומה עם רנו לוגאן MCV?

לא שיא הנוחות, לא שיא החדשנות, אבל הרכב לא שתיין, בסיסי - ולכן יש לו אמינות טובה, ו 7 מקומות...

לא נאאה לי שהוא ימצא אחת ב 40,000. מה שכן אולי עדיף לחפש פיג'ו 307 7 מקומות

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
מבחינת דלק : ההבדל במחיר במעבר לדיזל יהיה קטן עבור הנסועה השנתית שלך. אם מותר לשאול כמה שותה הרכב הנוכחי לק"מ ?

אבל משהו אחר מטריד אותי: אמרת שיש לך 5 ילדים ואתה עם רכב משפחתי רגיל (שגם הוא 5 מקומות) . מה קורה כשכל המשפחה נוסעת ? איפה שמים 2 ילדים עודפים ? על הברכיים של הגדולים ?! רק בשביל זה חובה רכב 7 מקומות. ישנם רכבי 7 מקומות (מיניואן שעושים 1:10 בממוצע) יש יותר חסכוניים ויש פחות, תלוי בתקציב.

כדאי להזכיר שמבחינת בטיחות אסור להסיע 7 נוסעים ברכב המיועד ל- 5 נוסעים.

מספרים שבבני ברק שוטר עצר מכונית וולוו סטיישן ואמר לנהג החרדי שהוא נותן לו קנס על כך שהסיע במקום 7 נוסעים- 10 נוסעים.

אמר לו הנהג: טעות בידך, הסעתי 13 נוסעים.

שמרו על עצמכם וסעו כחוק.

• תוכן חדש...