Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עם תושבת לטאבלט מעל פתחי האוורור?

יותר זול מדאבל דין (גם הבניה וגם המכשיר), יותר וורסטילי וניתן להשתמש בשמע דרך הרדיו המותקן ע"י AUX.

מתחדשת*

פורסם

חשבתי על דבל דין כי אני רוצה להרכיב מסכים במושבים מאחורה.רוב הסרטים של הילדים בDVD .ולהעביר את כולם לדיסק אונקי קצת קשה. אולי הרכיב גם מצלמת רווס

פורסם

האופציה הפשוטה ביותר היא להתקין מכשיר 1DIN עם מסך נישלף

כמו Pioneer AVH-X7550BT למשל.

אגב בעלות נמוכה אתה יכול לרכוש מכשיר DVD

1DIN פשוט ולחבר לו מסכים נפרדים ,זה יוזיל לך את העלות מאוד.

אופציה נוספת ישנם מסכים שעומדים "עצמאית" שבאים עם חיבור USB או עם כונן DVD פנימי.

פורסם

חשבתי על האופציה הזאת בהתחלה.אבל היום היה מבצע על מכשיר דבל דין של פיליפס בפחות מ600 שח

המסכים מאחורה נירכשו והם עם DVD מובנה ,אבל אין לי שליטה על הסרטים

פורסם

מחפש המלצה על מתקין שמוכן לקחת את הפרויקט הזה . ליצר מתקן לדבל דין . להתקין אותו כמובן ,ולחבר את המסכים במושבים

אני מהקריות.זמין גם בשבתות

לא חייב להמליץ פה באתר אפשר גם בה"פ

פורסם

לא ניראה שעץ בציפוי בד כלשהו יראה יפה.זה לא קשור לדשבורד. אולי אם תאטום אותו ותעשה צבע דמוי פלסטי בצבע הפלסטיקה של הרכב. מעבר לזה במקום של השעון זה יראה גדול ומכוער ויפריע לשדה הראיה.

• תוכן חדש...