Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאבים ואוכל טוב בחיפה?

ALOK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שבוע הבא אני יהיה בחיפה .

ומעוניין לשמוע על מקומות מומלצים לאכול טוב, עדיפות לצימחוני פסטות הודי וכו או מסעדה מושלבת.

ולאיזה פאב נחמד.

ואם יש אטרקציה שכדאי לא לפספס גם אפשרי.:wink:

נ.ב

אני יהיה בלי רכב באיזור המושבה הגרמנית,הגנים הבהאיים.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שדרות בן גוריון - הרחוב הראשי של המושבה הגרמנית - זרוע עשרות מסעדות ופאבים.

אתה יכול להבין שכחיפאי אני אוכל בבית, כך שאיני יכול להמליץ על מקום זה או אחר.

לגבי גני הבהאים - הכניסה מ"ככר אונסקו" (הצומת של שד בן גוריון ורח הגפן) היא ל"קומה התחתונה" בלבד. כדי לסייר בגנים יהיה עליך להכנס משד' הציונות או מיפה נוף - איני יודע מה המצב נכון להיום - ולשם מומלץ להגיע בתח"צ משיקולי מחסור במקומות חניה. בדוק במרשתת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פאב הסנדק. לא מאותם רשתות פאבים. מיוחד ביותר. 5 דקות בהליכה מצומת בן גוריון- העצמאות.

הנה קישור לעמוד גוגל. בחר משם

https://www.google.co.il/search?q=%D7%94%D7%A1%D7%A0%D7%93%D7%A7+%D7%A4%D7%90%D7%91+%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%94&rlz=1C1CHEU_iwIL464IL464&oq=%D7%94%D7%A1%D7%A0%D7%93%D7%A7+%D7%A4%D7%90%D7%91&aqs=chrome.1.69i57j0l2.9317j0j8&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במושבה הגרמנית יש אחלה מסעדה סינית בשם טאיפיי (לא זולה) ועוד שלל מקומות אחרים.

גם גזרת הפאבים בעיר התחתית עמוסה, יש את הדאנק שזה מקום קטן ופשוט באווירה טובה. אם אתה בקטע של פאב שיש לו מבשלה פרטית, אז אני ממליץ על ליבירה, מקום מעולה ולא יקר והבירות ברמה גבוה מאוד.

ד"א בשני הפאבים יש אחלה אוכל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ בחום על פאב שנקרא Dunk.

מקום מאוד מיוחד עם חוקים מוזרים של פאבים (לדוגמה: אין לערבב וויסקי! גם אם יש עוד טיפה בכוס, שתה אותה!), צלחת צ'יפס ענקית עם 2 גבינות מומסות מעל (צהובה ובולגרית) ועוד כל מיני דברים נחמדים.

שד' בן גוריון זה הכביש הראשי שרואים בסופו את הגנים הבהאיים.

נמצא ממש על שד' בן גוריון, צירפתי צילום מסך מגוגל סטריט וויו.

אפשר לראות בקישור שהגנים הבהאיים מופיעים בתמונה, ובצד השני של התמונה רואים שכתוב "דאנק" על שלט עם רקע כחול. ממש קרוב.

בהצלחה.

דאנק.JPG

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא התחברתי לדאנק, קשה לי להמליץ עליו. במעיין הבירה אין מה לחפש לצמחונים, אם-כי המקום בהחלט פצצה. ליבירה טובים.

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

הסנדק מאד נחמד וזה יותר לכיוון מסעדה מאשר פאב - מואר והמוזיקה לא מחרישת אוזניים. הדאנק זה סתם חור לא נח שבקושי אפשר לשבת בו ולהנות מהשתיה.

ליביריה באמת טובים ויש להם גם בירות מיוחדות של המקום.

ברחוב הנמל צריך להיות פאב אירי שנקרא "קלמנס", לא יודע אם זה עוד קיים אבל בגדול זה מקום נחמד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק לגבי הדאנק, כמו גם לגבי הסנדק וליבירה. בהחלט מהמקומות היותר מוצלחים שיש לעיר התחתית להציע.

לעומת זאת, בטאייפי הייתי השבוע, והיה פשוט מחפיר.

השירות היה אנמי אבל זו לא הנקודה, האוכל היה תת רמה. החלק הכי טעים בארוחה של חמישה אנשים היה הרוטב הכימי של האגרול.

מה חתימה? תתפשטי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ALOK, לפי התגובות פה תצטרך להגיע לחיפה יותר מפעם אחת כדי ללכת לכל אחד מהמקומות האלה ולחוות דעה בעצמך :p

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אוהב את העוגן בשער פלמר ובמיוחד את כריך הרוסטביף של יוסקה.

ליבירה טובה עם בירות מעניינות שקשה למצוא בהרבה מקומות.

מעיין הבירה סבבה במיוחד הקוסטיצה ובמיוחד בהופעות של שלישי בערב.

הדוב במרכז הכרמל חביב עלי מאוד.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

גם אני אוהב את העוגן. לאכול ולשתות טוב ועוד להצליח ממש לשמוע את השותפים שלך מדברים. אחלה.

הרוסטביף מעולה, ממש, אבל אני וחבר תמיד לוקחים אותו ואת כריך הבית המצויין אף הוא ומתחלקים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ על האלתרמן במרכז הכרמל. גם פאב עם אחלה אווירה, מוזיקה ואוכל וגולת הכותרת זה הנוף המדהים שאפשר לצפות מהפאב על כל המפרץ שמוסיף מאוד לאווירה. :wink:

מה שכן לא ממולץ להגיע בשלישי, לרוב מלא עד 0 מקום.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דאנק - מקום שלקח את גישת ה"מה 'כפת לי" שלושה צעדים קדימה, המטבח בתוך החדר המרכזי מה שגורם לך לצאת משם מסריח מטיגון בשר לבן, השירות לא קיים אם אתה יושב בשולחן מה שגורם לך להיות חייב לקום כדי לבקש משהו, גם אז אתה לרוב מקבל פרצוף חמוץ.

ליבירה - מקום נחמד עם בירה מצויינת שלא קשה, אלא בלתי אפשרי למצוא במקום אחר, כי הם מבשלים אותה. יש גם מנת טייסטרים של כל חמשת (או ששת?) הבירות שלהם. מומלץ. המקום מעוצב כמו המסבאות האלה בשר הטבעות (תקרה עגולה, שלחנות עץ כבדים), ומומלץ לקבוצה יחסית גדולה של אנשים (7-10) שישבו סביב שולחן, לבוא לשם שני אנשים ולשבת על הבר יהיה מוזר.

אלתרמן - אחלה מקום לצאת אליו, אבל הוא יותר מדי "מנסה להיות תל אביב", אין בו שום דבר יחודי שיגרום למישהו שמבקר בחיפה לחזור לחור תחת (:shock::lol: ) שממנו הוא בא ולספר לאנשים שהוא היה בעיר הגדולה וביקר בפאב כל כך מגניב שהם חייבים לבוא גם. בקיצור, אחלה מקום, אבל שום דבר באמת מעניין.

קלמנ'ס - הייתי שם רק פעם אחת, לפני כשנתיים, נהניתי מאוד, פאב אמיתי כמו שפאב צריך להיות אין מוזיקה מחרישת אוזניים אבל לא שקט מידיי, עיצוב חם ומזמין . בנוסף לזה יש גם אוכל מעולה.

טאייפי - חגגנו שם לסבא שלי יום הולדת לא מזמן, פסדר כזה, לא נפלתי.

פונדק הדב (או סתם הדוב) - עבר לאחרונה מיתוג מחדש על מנת לפנות לקהל צעיר יותר, מהמוקות הנחמדים האלה שעושים את העבודה אבל משאירים אותך אדיש בסוף הערב.

בשאר המקומות הציינו לא יצא לי להיות ולכן לא אוכל לחוות דעה.

לגבי מסעדה באיזור:

יש בשד' בן גוריון את פאטוש - מסעדה ערבית אוטנטית וחביבה עם מחירים סבירים מאוד עד כמה שאני זוכר.

קצת מעליה ובצד השני של הרחוב יש את נמו שמתמחה בדגים ופירות ים (אני יודע שאמרת צמחוני, שמעתי איזה מיתוס על צמחוניים שאוכלים דגים).

קח בחשבון שרוב האנשים שמגיעים לאיזור המושבה הגרמנית הם תיירים, ולכן רמת האוכל והשירות במסעדות באיזור היא בהתאם. אלה לרוב אנשים שהעובדים לא יראו יותר בחיים.

אם תצפין לתוך רחוב יפו תוכל למצוא שורה של פאבים (מדרום (שד' בן גוריון) לצפון): ג'ק והאפונים, אלי'ז, בארקי (צריך לעבור בתוך סמטה קטנה, יש שלט שמוביל לשם), סינקופה, מעיין הבירה (שהמליצו עליו, אני לא הייתי אז לא יכול לחזק או לשלול) אורבן סטריט באר, דוברין 7. חלקם טובים יותר חלקם טובים פחות. היתרון הוא שהם נמצאים מרחק 2-3 דקות הליכה אחד מהשני ככה שאם לא אהבת אחד אפשר לעבוד לשני או אפילו לעשות לילה מטורף של bar hoping.

*אני גר בחיפה פחות או יותר כל החיים שלי, תקופה מאוד ארוכה הייתי יוצא לפאבים על בסיס יומיומי כמעט. עבדתי מספר שנים בתעשייה האוכל והשתייה כך שאני מכיר את העולם הזה (במיוחד החיפאי) בצורה דיי טובה. 90% מהפאבים והמסעדות באיזור הזה נעים בין גרוע לבין בינוני+.

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...