Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך בית משפט לתביעות קטנות יקבל תביעה על נהג שחסם וגרם למישהו לאחר לעבודה/הפסד כספי כולשהו?

כמובן להוסיף תיעוד מפורט מאוד(כי יש הרבה זמן לצלם עד שבעל רכב החוסם מגיע)?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
והרבה סבלנות, התחנות טוחנות לאט. אה ושכחת שכר טרחה לעו"ד במידה וצריך, רק זה שווה לכמה אלפים.

בבית משפט לתביעות קטנות חל איסור על הופעת עורכי דין אז גם אין שכר טרחת עורך דין.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אילו דגמים אתה מכיר שאין? מעולם לא נתקלתי.

איפה הכפתור נמצא אצל כל הVAGיות נגזרות של גולף?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בחלק מהוואגיות נדרש להרים/לפרק פלסטיק שמסביב לידית וללחוץ עם מברג/מפתח על הסלונואיד של הפין מעילה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

קצת מסובך לעשות כזה דבר בשטח, במיוחד אם רכב החוסם בערב. זה ניראה כמו פעולה שלוקחת רבע שעה לפחות. דבר כזה כדאי להשאיר למצב של ייאוש מלא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גרמתם לי לתהות כמה עולה ג'ק עגלה?

אני חושב שגם אחד יכול להיות שימושי כי אפשר להרים את הרכב מאזור המנוע ואז ללכת הצידה לא?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ג'ק עגלה אמיתי כבד מאוד, מה שמוכרים בכל מיני רשתות (הקטן האדום) בקושי מרים את הרכב, רכב כבד הוא בגלל לא מצליח להרים. זה ג'ק בדיחה ולא עגלה (אם כבר - יותר פרקטי לפרק). עגלה אמיתית בגודל תא מטען. אם כבר, עדיף לנסוע על בולדוזר D9L זה של ה60 טון או לפחות מלגזה כבדה של 15 טון. :lol:

פורסם
ג'ק עגלה אמיתי כבד מאוד, מה שמוכרים בכל מיני רשתות (הקטן האדום) בקושי מרים את הרכב, רכב כבד הוא בגלל לא מצליח להרים. זה ג'ק בדיחה ולא עגלה (אם כבר - יותר פרקטי לפרק). עגלה אמיתית בגודל תא מטען. אם כבר, עדיף לנסוע על בולדוזר D9L זה של ה60 טון או לפחות מלגזה כבדה של 15 טון. :lol:

:lol: :lol: :lol: אז אני רואה שאני צריך להיות חייל הנדסה עם הרבה קשרים בשביל להזיז מזדה 3 ליסינג שחוסמת :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם אתם כמה חבר'ה שיש להם קצת כוח - מזיזים את הרכב בהדרגה באמצעות הרמה (עם הידיים!) של הרכב מקדימה ומאחורה לחילופין . עובד נפלא וחילצנו ככה חבר שאיזה בבון החליט לחסום. לא תקף לרכבים כבדים במיוחד כמובן, אבל עובד יפה על משפחתית ממוצעת.

פורסם

בטכלס, חוץ משיחרור קיטור וגיבוב שטויות של בריוני צעצוע, לא למדנו דבר מהשירשור הזה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
איך בית משפט לתביעות קטנות יקבל תביעה על נהג שחסם וגרם למישהו לאחר לעבודה/הפסד כספי כולשהו?

כמובן להוסיף תיעוד מפורט מאוד(כי יש הרבה זמן לצלם עד שבעל רכב החוסם מגיע)?

מביאים כמה שיותר הוכחות והשופט קובע לפי ההוכחות את גובה הפיצוי.

פורסם
מי שלא מסוגל לשים לב בזמן נהיגה מה קורה מסביבו - מקומו לא על הכביש נקודה סוף פסוק.

ומה היה קורה אם הוא בדיוק לא שם לב ודרס הולך רגל? ההולך רגל לא יכול להתגונן ולברוח מרכב שנוסע לכיוונו במהירות של 50 קמ"ש או 80 קמ"ש.

אז שיבהל עד עמקי נשמתו, יעשה עם עצמו חשבון נפש עמוק עמוק, ואולי יגיע למסקנה שעדיף לכולם שלא יהיה על הכביש.

צודק, אבל לא נראה לי שמי שצועקים עליו לא עושה חשבון נפש במקרה הטוב הוא בטוח שאתה האשם והמשוגע ולא הוא.

מקומו על הכביש או לא זה כבר עניין אחר וכנראה תקף לכל נהג ממוצע שעושה מדי פעם טעויות בכביש.

פורסם
בטכלס, חוץ משיחרור קיטור וגיבוב שטויות של בריוני צעצוע, לא למדנו דבר מהשירשור הזה.

המסקנה מהשרשור הזה היא שאין פתרון אמיתי חוקי.

המשטרה מאפשרת לבריוני הכביש לעשות כרצונם, אין באפשרותם לגרור את הרכב החוסם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...