Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתאפס על מספר התיק - תיכנס לאתר בתי המשפט, תזין את מספר ת.ז. שלך ומשם תגיע לאזור "התיקים שלי" אם אני זוכר נכון. שם יהיו כל פרטי התיק הרלוונטיים לך, כולל שעת הדיון ושם השופט/ת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה לא מפתיע אותי בכלל אבל נכנסתי וניסיתי לחפש שם משהו והכל שם בדיוק כמו המדינה הדפוקה הזו.. תוכל בבקשה לתת קישור או לחפש לי בעצמך ?

אני לא מוצא שם כלום..

פורסם

לא צריך זימון

לא צריך אפילו מספר תיק

אם אין לך שום פרט אתה ניגש למזכירות ולפי ת.ז יאתרו אותך.

דרך אגב, באתי לבדוק עבורך באתר בתי המשפט, אבל לא אמרת באיזה בימ"ש.

נ.ב - אני עו"ד תעבורה ועל כן הוודאות בתשובות.

אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

פורסם

למי שמעוניין לדעת -

תפסו אותי על 98 בשטח עירוני בו המהירות המותרת היא 50 קמ"ש

93 קמ"ש לאחר הפחתה - 10 נקודות + פסילת רישיון במקום ל30 יום וזימון לבית דין

בבית דין קיבלתי חודשיים פסילה וניכוי 30 יום (סה"כ עוד 30 יום) ללא קנס (הנימוק של התובע היה בגלל היותי חייל - באתי על מדים) בנוסף - תנאי שלושה חודשים למשך שנתיים על עבירות חמורות.

פורסם
יצאת בזול . כניראה היה מבצע באותו יום בית המישפט

אני חושב שהמדים הצילו אותי.. 2 ידידות שלי שהיו איתי במשפט (נתפסנו כולנו ע"י אותו שוטר באותו מקום באותה מהירות ושלושתנו באנו על מדים) קיבלו עונש זהה.

• תוכן חדש...