Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רופא עור טוב במרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. בחודש האחרון משהו מוזר קורה לכפות הידיים שלי - הן נראות כאילו הן נמצאות בתהליך ריקבון. אם מסתכלים על גב כף היד מבלי לראות את השאר היא נראית כמו יד של אדם בן 50+( אני בן 19), ונראה כאילו זה מתחיל להתפשט לאצבעות. בקיצור, אשמח להמלצות לרופא עור טוב במרכז. תודה.

פורסם

נסה קודם כל רופא "רגיל" , סביר שהוא יזהה במה מדובר, (כנראה פסוריאזיס!?).

להתרוצץ למומחים (בדרך כלל זמן המתנה של חודשים) זה כאשר כבר אתה לא יודע מה לעשות.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

http://www.doctor1.co.il/search/?name=&categoryIDs=28&areaIDs=1

מאמין שתוכל להיעזר בזה.

אגב, לא צריך להגזים עם זמן ההמתנה לתור. לצערי יצא לי לראות מומחים מכל הסוגים (יש שיקראו לזה היפוכונדר :-D) ואף פעם לא חיכיתי לתור יותר מחודש (מדובר על רופאים של קופ"ח, מכבי במקרה הזה). גם אין צורך לפנות קודם לרופא משפחה כי מן הסתם שהוא ישר יפנה לרופא עור. ההתמחויות ברפואה נהיו כ"כ ספציפיות וממוקדות, שרופא שמומחה בX מבין רק בתחום X ועל כל מה שסוטה אפילו במעט מהתחום שלו הוא שולח לרופא מומחה לאותו תחום :shock:

פורסם

ד"ר נתנזון, מקבל מטופלים של מכבי בראשון.

אחד התותחים שיצא לי לפגוש הצליח לאתר מה ש10 אחרים לא הצליחו.

פורסם
^

לזה התכוונתי. שכחתי לציין שאני חבר במכבי. פשוט יש כ"כ הרבה רופאים, כנראה שיש טובים פחות ויותר.

ד"ר קונפינו, רופא "חצי" פרטי.

עובד באיזה מגדל בת"א ממש מול הים, הוא שייך למכבי, קצת משוגע אבל הוא אחלה.

פורסם

אני הייתי מתחיל ברופא המשפחה, שינסה להסתכל ולברר מזה.

אולי בכלל זה אלרגיה כלשהי כי אכלת משהו? לפי מה שהוא יגיד לך תבין איזה תחום רפואה אתה צריך.

פורסם

יכול להיות שמדובר פשוט ביובש? גם אצלי זה התחיל לקרות בסביבות גיל 20, וגם אצלי הידיים נראו כאילו אני בן 70. אני מציע לך להראות את כפות הידיים שלך לאמא שלך. אני מניח שאם זה יובש היא תזהה את הבעיה ותתן לך קרם מתאים.

פורסם

זה אכן יובש, רק שהוא בגוון אדמומי והיד נראית כהה יותר משאר הזרוע - כאילו עברה שיזוף. אני משתמש באיזה קרם של אמא שלי כבר שבועיים, זה מקל על התחושה אבל לא פותר את הבעיה. אעלה תמונה מאוחר יותר.

• תוכן חדש...