Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם, בוקר טוב.

יש לי סיפור קצת מעצבן - קצין שלא רוצה לעבוד.

אתמול עבדתי בעבודה שלי. בחניון החיצוני שלנו יש שתי חניות נכה. מכיוון שיש לנו שיפוצים במלון, יש הרבה מאוד רכבים. חלקם חונים בחניית הנכה, אבל אני מזהיר אותם ולרוב החניה נשארת פנויה. אתמול זה לא היה ככה. אתמול היה שם רכב שחנה, ולא רצה לזוז. התקשרתי 100 ודיווחתי, לא לפני שווידאתי עם המוקדנית שהרכב אכן לא שייך לנכה.

המוקדנית אמרה לי שפתחה אירוע (אירוע משולש, כי אנחנו על התפר של בין שתי גזרות, ציון ומוריה וגם לאת"ן י-ם). רבע שעה לאחר שפתחתי את האירוע קיבלתי הודעה שהדיווח בטיפול המשטרה. לאחר כמעט חצי שעה, התקשרתי שוב ל-100 וענתה לי אותה מוקדנית (טלי). שאלתי אותה מה קורה עם הניידת, והיא אמרה לי כי היא רואה כי ק. יחידה סגר את האירוע, בטענה כי השטח הוא שטח פרטי של המלון (מה שלא נכון מבחינת העירייה, כי העירייה אוכפת שם בראבק).

השאלה שלי היא כזו: נניח ואכן מדובר בשטח פרטי. מה מונע ממך לשלוח ניידת לאכוף כאשר בעלי השטח או מי מבאי כוחם קוראים לכם לעשות כן? הגיע למלון אדם נכה (עם מעלון והכל) ולא היה לו איפה לחנות בגלל החלאה הזה שחנה שם, ולא יכולתי לעשות דבר בגלל הקצין העצלן.

פרטים שאני זוכר: האירוע נפתח בשעה 15:20, מספר אירוע של מרחב ציון הוא 115 את השאר אני לא זוכר.

עצוב שקצין במשטרת ישראל לא מוכן לבוא לאכוף רק כי לדעתו מדובר בשטח פרטי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מה זאת אומרת מה מונע מהמשטרה לאכוף כאשר בעל הקרקע מבקש לעשות זאת? החוק מונע.

רוב הסיכויים שהתמרור שנמצא בתחום השטח הפרטי לא עבר ועדת תמרור ולכן הוא אינו חוקי ואי אפשר לאכוף אותו ולרשום דוחות בגינו.

זאת הסיבה שבגינה המשטרה נמנעת מלאכוף עבירות חניה בקניונים אלא אם יודעים בוודאות שהתמרורים עברו אישור של ועדת תמרור.

אבסורד? כן. מקומם? בהחלט אך ידי השוטרים כבולות במקרה כזה.

אם אתה אומר שהעירייה כן אוכפת את התמרור בראבאק (וכנראה שלא מעניין אותם אם התמרור חוקי או לא), מה מנע ממך להתקשר לעירייה?

אם בוודאות לא מדובר בשטח פרטי, אז אתה יכול להתלונן לקת"צ ואולי יבהירו לקצין הזה שלא מדובר בשטח פרטי כדי שלהבא כן תשלח ניידת.

פורסם

אתה צודק אך יתכן שאתה גם לא צודק.

הצדק איתך בכך שאין לחנות בחניית נכה ויש להילחם בתופעה.

אולי אתה לא צודק, מכיוון שיתכן שבגלל שמדובר בשטח פרטי,

ייתכן והתמרור הוצב בצורה ״פיראטית״ ללא אישור מוועדת התימרור,

ולכן דו״ח שירשם לנהג במקום כזה יבוטל.

בדוק מול הנהלת המלון כי התמרור חוקי. אם הוא אכן חוקי,

זה באמת לא בסדר שלא הגיעו לטפל בנושא.

פורסם

ראיתי כבר חלוקת דו"חות חניה בחניון של קניון (הקריון, קרית ביאליק).

בנוסף, אולי יש טעם לברר עם אותו קצין האם אנחנו יכולים לקיים ליגת מירוצים בשטח פרטי, שכן מדובר על שטח פרטי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

האם חניות בתוך תחנת דלק אינן בשטח הפרטי של החברה המפעילה את התחנה?

לא פעם ולא פעמיים ראיתי ניידות אוכפות חניות נכים בתחנת בית ינאי (קניון M הדרך, סמוך לבית הפנקייק).

פורסם

אף לא תמרור אחד בקריון הוא חוקי וכל דו"ח שנרשם שם על חניה דינו להתבטל.

מנסיון של 14 שנה בתחנת זבולון אני יכול לומר זאת בפה מלא.

בבית ינאי אכן מתבצעת אכיפה נמרצת ע"י מתנ"א מכיוון שהתמרורים שם עברו אישור של ועדת התמרור ולכן הם חוקיים.

פורסם
מה זאת אומרת מה מונע מהמשטרה לאכוף כאשר בעל הקרקע מבקש לעשות זאת? החוק מונע.

רוב הסיכויים שהתמרור שנמצא בתחום השטח הפרטי לא עבר ועדת תמרור ולכן הוא אינו חוקי ואי אפשר לאכוף אותו ולרשום דוחות בגינו.

זאת הסיבה שבגינה המשטרה נמנעת מלאכוף עבירות חניה בקניונים אלא אם יודעים בוודאות שהתמרורים עברו אישור של ועדת תמרור.

אבסורד? כן. מקומם? בהחלט אך ידי השוטרים כבולות במקרה כזה.

אם אתה אומר שהעירייה כן אוכפת את התמרור בראבאק (וכנראה שלא מעניין אותם אם התמרור חוקי או לא), מה מנע ממך להתקשר לעירייה?

אם בוודאות לא מדובר בשטח פרטי, אז אתה יכול להתלונן לקת"צ ואולי יבהירו לקצין הזה שלא מדובר בשטח פרטי כדי שלהבא כן תשלח ניידת.

השטח איננו פרטי. החניות עברו אישור של ועדת התמרור בירושלים, ויש על כך היתר להצבת התמרורים (צביעת הכביש והצבת תמרור 437 עם כיתוב חניית נכים). לעניין השטח הפרטי - אכן ישנו חלק מהחנייה שהוא שטח פרטי של המלון, ואנחנו אוכפים את העניין עם נהלים פנימיים שמציבים סנקציות על מי שחונה שלא בהתאם לנהלים.

אני מזכיר שוב - השטח א י נ נ ו פרטי בחלק הנילון. השטח הוא שטח ציבורי לכל דבר, ולי אין סמכות לומר למישהו לא לחנות שם.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

במידה והמשטרה לא יכולה לעזור, קח את החוק לידיים והשאר לו פתק עם הכיתוב הבא -

"טימטום הוא לא נכות"

פורסם

מה שמעצבן שזה עובד שבבוקר אמרתי לו לא לחנות (הייתי אחרי לילה) וכשחזרתי לעבודה בצהריים (משמרת ערב) ראיתי אותו שם... איחלתי לנבלה שבבוקר לא יהיו לו גלגלים (הבחור מעיסאוויה).

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
מה שמעצבן שזה עובד שבבוקר אמרתי לו לא לחנות (הייתי אחרי לילה) וכשחזרתי לעבודה בצהריים (משמרת ערב) ראיתי אותו שם... איחלתי לנבלה שבבוקר לא יהיו לו גלגלים (הבחור מעיסאוויה).

יש לי כמה ניסוחים קבועים שאני נוטה לשים לאנשים בפתקים כשהם מחנים כמו זונות -

"טמטום הוא לא נכות"

"אני כל כך עצלן שאני מעדיף לחנות מול הכניסה ושהנכה עם כסא הגלגלים יחנה בצד השני של העיר"

"חונה כמו בן-ז*** וגאה בזה"

"נהג יקר - אתה חונה כמו מאנייק על שתי חניות - לא ידעתי שהאגו שלך צריך מקום חניה"

ועוד כמה נוסחים משעשעים כאלו. פשוט צריך להסתובב עם פנקס בתיק או עם אודם שאני לא אוהבת ולכתוב להם את זה על החלון.

פורסם

לאחר שנתקלתי בבעיה כזו מול המשטרה, אני בניגוד אלייך פעלתי אחרת.

לפני זמן מה עשו לנו ברחוב חניית נכה כללית. (ללא קביעות)

חנו על אותה חנייה שהיא די גדולה, שני רכבים עקב מופע כזה או אחר באיזורינו.

זה תמיד קורה, ואף פעם לא אוכפים את זה. אבי שהוא נכה רצה להגיע אליי באותו זמן אך כמובן לא הייתה חנייה בכל הרחובות המקבילים אפילו עקב ההופעה וזה מה שהעלה לי את הקיטור.

צילמתי את הרכבים וידאתי כי הם אינם רכבים של נכים אלא של ממהרים להופעה, והתקשרתי למוקד העירייה.

דרשתי ממנה שישלחו פקח בליווי שוטר, ואכן קח עשו. (חבר היה בעבר עובד עירייה וקח הוא המליץ לי לעשות.)

למרות שהרכבים לא פונו, שניהם קיבלו דוח עסיסי על שמשותיהם, בתקווה שילמדו את הלקח שלהם.

אין צורך בחתימה....

פורסם
יש לי כמה ניסוחים קבועים שאני נוטה לשים לאנשים בפתקים כשהם מחנים כמו זונות -

"טמטום הוא לא נכות"

"אני כל כך עצלן שאני מעדיף לחנות מול הכניסה ושהנכה עם כסא הגלגלים יחנה בצד השני של העיר"

"חונה כמו בן-ז*** וגאה בזה"

"נהג יקר - אתה חונה כמו מאנייק על שתי חניות - לא ידעתי שהאגו שלך צריך מקום חניה"

ועוד כמה נוסחים משעשעים כאלו. פשוט צריך להסתובב עם פנקס בתיק או עם אודם שאני לא אוהבת ולכתוב להם את זה על החלון.

:mm_yeah:

רעיון מקורי ביותר, אהבתי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חבל שזו הייתה תשובת המשטרה - כרגיל בסיפורים , חוקים וסיפורים יש , התחשבות באמת תלוי במצב-הרוח .

הפעולה הטובה ביותר -

להתקשר למשטרה , למסור את מספר הרכב ולבקש לנסות לאתר את בעל הרכב בטלפון - ולבקש שיפנה את חניית הנכה .

ב 99% זה מצליח , לא צריך ניידת משטרה ורצוי גם לא קנסות - פשוט פיתרון נכון ומהיר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

גילוי נאות למי שלא יודע: אני מתנדב פעיל במשטרה.

הפתרון הוא: חיוג ל-100 ודיווח על רכב חשוד. עצוב.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

למה לא אמרת לנכה שפשוט יחסום את הרכב של החוצפן וזהו?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...