Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב עם 7 מקומות (לפחות כאופציה)

לפי התקציב שלי עד 40K

ראיתי את הרודיוס , אני אוהב מכוניות גדולות

ואני מתלבט בינו לבין אחת הצרפתיות מגאן גרנד סנייק או סיטרואן C4 פיקאסו או C8 (ראיתי באיזה מגרש)

הרכב ישמש ברוב השבוע את אשתי להסעת הילדים ככה שהוא לא יעשה הרבה קמ

מהצרפתיות אני מפחד מהאמינות שלהן ולגבי הרודיוס עצם זה שהוא דיזל יכול להיות הוצאות שאני לא מכיר מהבנזין ?

תודה

פורסם

אז ככה:

לך על ה-C8 אם אתה מחפש הרפתקאות - אשפר לספור על אצבעות שתי ידיים את כמות המכוניות שנמכרו מהדגם הזה, מה שמבטיח בעיית חלפים מתמדת.

C4 פיקאסו: הבחירה ההגיונית ביותר ברשימה - אך בתקציב הזה תוכל למצוא משהו טחון שלא הייתי נוגע בו גם לא במקל.

רודיוס: נמכרו מעט מאוד בשנה המדוברת (2005) ובשל העובדה שיש להן 9 מקומות הן נחטפות מאוד מהר. כפי ששערת האחזקה לא זולה, וגם אם תמצא כזה בדוק בשבע עיניים את הסטוריית הטיפולים שלו.

גרנד-סניק: כשהיא נוסעת היא נפלאה (היתה לי כזאת ארבע שנים) האחזקה שלה מאד יקרה גם אם הכל תקין (ובדגמים שלפני 2007 יש לא מעט תקלות)

שורה תחתונה: תגדיל את התקציב ב-15K ותקנה C4 פיקאסו נורמלית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה

על ה c8 התפלאתי למה המחיר זול

C4 טחון אתה מתכוון קמ ?

לגבי הרודיוס איזה הוצאות יש במידה והוא מטופל ושמור ?

יכול להיות שהטסט שלו מעל 2000 שח ?

תודה

פורסם
תודה

על ה c8 התפלאתי למה המחיר זול

C4 טחון אתה מתכוון קמ ?

לגבי הרודיוס איזה הוצאות יש במידה והוא מטופל ושמור ?

יכול להיות שהטסט שלו מעל 2000 שח ? כן זה הגיוני,הייתה לנו קרניבל 2007 עם טסט שנתי שעלה מעל 2000 ש''ח.

תודה

מה נסגר בסוף עם הרודיוס ההוא מהנכה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ההוא עם הנכה היה לו יותר מידי ארגונים זה עדיין רשום על הנכה ( טסט של 24 שח) הוא אמר שהוא צריך את ה תז שלי ויפוי כח

לנסוע לנכה בשביל להעביר בעלות , יותר מידי מסובך בנוסף שבאתי לראות את האוטו הוא לא הניע אמרו משהו על המצבר ולאחר כ 10 דק שהאוטו היה מונע הוא פשוט נכבה

בנוסף הוא לא היה מוכן לרדת במחיר 54 היה קצת גבוה לתקציב שלי

בגלל זה ירדתי בשנה , מצאתי אחד שוב בדרום עם טסט לעוד חודש

, הבעיה שלי כרגע זה ההוצאות החודשיות לא שבצרפתיות יש פחות לפי מה אני קורא

מה נקרא הוצאות חודשיות ?

תודה

פורסם

נשמע בכלל לא מציאה הרודיוס ההוא,טוב שירדת ממנו.

ברפרוף שלי ביד 2 יש רודיוס אחת עם 167K ק''מ יד 3 2005 ב41 אלף ש''ח אבל היא עומדת באיזה מגרש סוג ז' אז אני ממליץ לך לא להתקרב לדברים כאלה.

כדאי להמתין בסבלנות עד שתמצא רכב שמור במצב טוב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לפני כשבועיים חיפשתי רכב שבע מקומות.

אתמול רכשתי קיה קארנס בנזין מנוע 2.0 יד שנה 2008 יד ראשונה השכרה.

מחיר 38,500 הרכב עבר 170 אלף בדקתי את הרכב במכון עבר את הבדיקה טוב מאוד.

ההתלבטות שלי הייתה בין c4 לדעתי הקארנס הרבה יותר אמין יש לחבר טוב שלי אחת כזאת 2007 עם 180 אלף לפי מה שהוא אומר

ללא בעיות מטיפול עד טיפול ב 100 אלף עשה לרכב בולמי זעזועים וזהו.

רכב נוסף שבחנתי כאפשרות לקניה היה הרנו לוגאן הרכב בנוי בצורה חכמה גם המושבים 6,7 בסדר הבעיה זה הבטיחות 3 כוכבים(לא מתאים)

הקיה מגיע עם 6 כריות.

אני עוד לא נהגתי :wink: רק בבדיקה לפני קניה אשתי נהגה אתמול והיום היא נשעמת מרוצה מאוד אחרי שהיה לנו מיצובישי L-400 דיזל :roll:.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם
יאשמח לשמוע את חוות דעתך גם בנוגע למזגו בחלק האחורי , האם מרגישים אותו ?

עכשיו זאת לא העונה לבדיקת מזגן :lol: בהזדמנות הראשונה אני אבדוק אם אשתי תסכים :rolleyes: הרכב נרכש יותר עבור אשתי נסיעות לבית ספר, גן, חוגים, קניות... אני כבר מחכה לסוף שבוע לנהוג בו קצת :wink:

יש לרכב 4 פתחים למיזוג אוויר מקדימה כמו בכל רכב בנוסף בין שתי המושבים הקדמיים יש עוד פתח אחד עבור השורה השניה לא ראיתי עוד פתחים אני אבדוק.

בעיקרון לא אמורה להיות בעיה החלל של הרכב הוא לדעתי קטן יותר מ - c4

בנסיעה לפני קניה הרושם מהמזגן שהוא היה די חזק.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם

אפשר להגיד מברוק

קניתי רודיום 2006 אמנם עם 190K אבל בבדיקה הרכב עבר יפה

הרכב נראה בהחלט שמור

אוטו מעולה תענוג לנהוג עליו

תודה לכל הממליצים

פורסם
אפשר להגיד מברוק

קניתי רודיום 2006 אמנם עם 190K אבל בבדיקה הרכב עבר יפה

הרכב נראה בהחלט שמור

אוטו מעולה תענוג לנהוג עליו

תודה לכל הממליצים

מזל טוב

ראוי שתחזור עוד שבוע-שבועיים לספר חוויות ראשוניות, צריכת דלק וכו'.

בהצלחה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

אז ככה , נסעתי עם הרכב (מלא) כ 450 קמ מחוץ לעיר (רמת גולן) חווית הנהיגה מעולה , הרכב יושב יפה על הכביש סוחב בעליות

יחסית שקט עכשיו לחלק היותר כואב , נושא הסולר יצא לי קצת מוזר 550 קמ (100 קמ בתוך העיר) על 52 ליטר

לפי מה שקראתי המכונית צריכה לצרוך פחות

אשמח לשמוע חוות דעת ושאלות

תודה

פורסם

דווקא מאד הגיוני.

דיברתי עם מספר נהגי מונית טרנזיט (קצת יותר כבדה ומנוע דיזל של מרצדס 2.8 ליטרים)

בממוצע הם עושים 1:7 . (מונית שירות על כביש החוף).

אתה עושה 1:10 עם נפח מנוע זהה. סע לשלום, המפתחות בפנים...

• תוכן חדש...