Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 2008/7

אני שואל בשביל אבא שלי, הוא מעוניין לקנות את הרכב הזה אבל כל הזמן הוא שומע דברים לא טובים.

נכון שצריך לנהוג ברכב כדי להבין אבל אם יש כאן למישהו מידע אני אשמח לשמוע.

פורסם

את האמת שלטויוטה לא הלך במיוחד עם הגיר הרובוטי בארץ, המחירונים של הרכבים שנמכרו עם גירים רובוטיים נפלו בצורה די קשה.

זה יתרון עבורך בתור קונה, אתה מקבל רכב יחסית חדש, עם שם טוב של רכב, אבל גיר עם שם בעייתי בארץ, מה שיקשה עליך בעת המכירה (אלא אם תמצא מישהו שהגיר לא מפריע לו)

מאידך אני לא מכיר איזו טענה על נושא האמינות ברכב. הרכב די בסיסי, לא הכי מאובזר שבעולם. (במקרה יש לי תמונה שצילמתי באוטומוטור ב2008, שתתרשם מהקונסולה המרכזית)

מבחינת בטיחות עד כמה שזכור לי הוא יישר קו עם המתחרים.

קח בחשבון שאם תיקח רכב שנסע הרבה בעיר או עם ק"מ גבוה, יש סיכוי טוב שבמשמרת שלך תתרחש החלפת קלאץ' לגיר. קח בחשבון גם כן שהגיר לעיתים זקוק לאיפוס.

בלי קשר אני ממליץ לבצע נסיעת מבחן ולנסות את הרכב, זה לא מתנהג כמו גיר רובוטי כפול מצמדים ובטח שלא כמו גיר אוטומטי פלנטרי.

DSC_0085.JPG

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא נסעתי על היאריס הרובוטית אלא רק על הקורולה,הרוב פה אומרים שהשילוב לא מוצלח,אם זה אותו גיר בדיוק כמו בקורולה אז באמת גיר לא נעים לנסיעה בעיר,לפני במפים מעביר להילוך 1 ומושך אותו יותר מידי אחרי הבמפ,גיר קופצני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם מדובר בגיר עם המצמד היחיד לא הייתי מתקרב. נהגתי בקורולה וקיבלתי מחלת ים מהתנודות בהחלפות ההילוכים. כיום מכוניות רבות מציעות גיר כפול מצמדים ומספק חווית נהיגה נעימה הרבה יותר.

• תוכן חדש...