Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , צריך להחליף צמיגים ( מחליף רביעיה שלמה )

רכב : קורולה רובוטית 2008

מידה : 195/65-R15 , לפי הבדיקה דרוש דירוג H ( לא בדקתי ברישיון אבל מזכרון אינטרנט והמוכר )

ההצעות :

פאלקון ZE912 - מחיר כולל מעמ והרכבה - 335

ברידג'סטון 25A - ( דירוג H ) מחיר 377

דנלופ BLUE RESPONSE - ( דירוג V ) מחיר 357

על כולם נאמר לי שהם טריים ובמלאי

מה עדיף ?

דרישה סטנדרטית לצמיג לא ספורטיבי , עם שחיקה נמוכה צריכת דלק טובה ורעש נמוך

תודה

עפר

פורסם

אני מאמין ששלושת הצמיגים יעשו עבודה טובה. ה Blue response למיטב זכרוני הוא צמיג "ירוק" בהגדרה ולכן כנראה יהיה הכי חסכוני בדלק.

בכל מקרה צריך לברר בתקנות האם הצמיגים חייבים להיות בדיוק בעלי קוד המהירות או האם מותר להם להיות גם מעל קוד המהירות (V מעל H).

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי מידה כזו ( והיתה גם במזדה הקודמת).

אצלי שמתי Goodyear duragrip ב 400₪ לצמיג, במזדה שמתי continental ( לא זוכר דגם) גם ב 400₪ לצמיג.

יש דברים טובים בתקציב הזה, לא כדאי להתפשר על הצמיג הראשון שמציעים לך.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

היי,

תודה לכולם.

איתמר, יש לך מושג איפה אני מברר כזה דבר ? מכון רישוי ? הגיונית לא צריכה להיות בעיה לעלות בדירוג אבל מדינת ישראל לא ידועה כהגיונית , הצמיגאי טען שזה בסדר ( טוב המזכירה של הצמיגאי אבל היא נשמעה מבינה )

ארז - הבעיה היא מה שניקרא פיחות זוחל. מצד אחד הצמיגים שאמרת הם בהפרש של 100-200 שקל מאלה שציינתי מצד שני הם אותו מרחק מהפאלקון ועכשיו יבוא מישהו ויגיד שמישלין הוא רק 450 ..... אני גם חושב שהצמיג הוא מרכיב חשוב ומגן עלינו אבל איפה הקו ?

פייבר - תודה על הריוויו ומה אתה אישית חושב עליו חוץ מזה שהוא יותר נחמד מהטויו ?

מישהו מכיר את הברידג'סטון ?

שוב תודה

עפר

פורסם

סיכומו של עניין

ניקנתה רבעייה של קונטיננטל אקו קונטקט שבוע 16

1500 שקל , כולל מע"מ איזון הרכבה ושסתומים

תודה לכל העוזרים

• תוכן חדש...