Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה ז"א הגיש בקשה למונית ונדחה? לרשיון למונית? להירשם לתחנה?

אין חובה שנהג מונית יהיה רשום בתחנה כלשהי והוא יכול לעבוד "חאפר".

ברור שהכוונה היא לרשיון מונית, נדחה ע"י משרד התחבורה...

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ז"א שהוא גם ללא ביטוח.

ההרגשה שלי היא שגם עם פרטי הנהג תצטרכו להגיש תביעה נגדו וזה יגיע להוצל"פ ורק אז אולי תראו את הכסף על התיקון

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

דבר שני יש חדשות טובות, החוקר שאמא שלי דיברה איתו במשטרה, פשוט איש זהב הוא התקשר היום לבד לטלפון ועשה הצלבת פרטים וגילה שהנהג הוא בכלל מרמת-גן, והוא כנראה חאפר(לשון החוקר) שהגיש בקשה למונית ונדחה. כנראה שהוא פועל בצורה לא חוקית עם מספר שלא אושר.

.

בוא ונעשה סדר :

קשה לי להאמין שהמונית פעולת בצורה לא חוקית :

אין אפשרות לשחרר את המונית מהמכס ללא חוזה עם מספר זכות ציבורית חוקית ובתוקף.

הרכב הוא מודל 2012 / 2013 ,וקשה לי להאמין שאדם רכש רכב פרטי בכסף מלא ,שם כובע ומדבקות ונהיה מונית.

לא תמיד הנהג הוא בעל המספר (הזכות הציבורית).

הספרה 50 שבחלון היא סתמית והמונית בתמונה עובדת ללא תחנה (אין דגל).

בברכה

מוטי

פורסם

א. לא מדובר על רשיון הרכב (שלצורך כך חייב מספר זכות ציבורית) אלא על רשיון הנהיגה של הנהג על מונית.

ב. אי קיום דגל לא אומר שאין תחנה, יש מספיק תחנות שלא שמות דגלים, כל אחת וסיבותיה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
א. לא מדובר על רשיון הרכב (שלצורך כך חייב מספר זכות ציבורית) אלא על רשיון הנהיגה של הנהג על מונית.

ב. אי קיום דגל לא אומר שאין תחנה, יש מספיק תחנות שלא שמות דגלים, כל אחת וסיבותיה

התשובות שלי מבוססות כנהג מונית :

1. שום בעל זכות ציבורית ,לא ייקח סיכון וייתן את המספר בשכירות לנהג שלא מציג רישיון בתוקף.

דוחות תנועה מגיעים אל בעל הזכות והוא מפנה את זה לנהג שחתום על חוזה שמדבר על כך שבאחריותו לפעול על פי תקנות התעבורה ועל פי כל התנאים של מחזיק רישיון ציבורי.

אם בעל זכות ציבורית נתפס כנותן לנהג שאינו בעל רישיון נהיגה למונית בתוקף - הזכות נשללת !

אז נראה לך שמישהו ייקח סיכון ?!

2. נדיר מאוד שנהג לא יתקין דגל ברכב או שבעלי התחנה יסכימו לכך ,מאחר וזה מהווה פרסום ולוגו של התחנה .

בברכה

מוטי

פורסם

התשובות שלי מבוססות כמישהו ש"גדל" בתחנת מוניות (לאבא שלי הייתה אחת), ועבדתי שם גם תקופה לא קצרה.

1. אני יודע על בחור שמשכיר לנהגי "פיקס" (כאלה שאין להם מונית משלהם) מונית + זכות ציבורית במחיר כלשהו לשבוע, אותו בחור מחזיק בצי של כמה עשרות מוניות, ואין לו אפילו זכות ציבורית אחת משלו, בעלי הזכויות משכירים לו וחותמים איתו על חוזה, והוא משכיר לנהגים וחותם איתם על חוזה, אני יכול להגיד לך שבתחנות אחרות היו יותר מנהג אחד כזה שעבדו ללא רשיון לרכב ציבורי, אחד מהם היה אפילו שוטר לשעבר.

2. יש תחנות שסיבותיהן עימם ולא קונות בכלל דגלים! בבית שמש תחנה אחת לא קנתה דגלים בגלל שהעלות הייתה גורמת להם לאסוף כסף מכל בעלי המניות, ולא היה להם רוב לזה, תחנה אחרת מתוך עיקרון שהתחנה לא עובדת בשבת ועובדת הרבה עם אוכלוסיה חרדית, אבל היו לא מעט נהגים שהם עצמם נסעו בשבת, ולכן שלט פנימי הנהג יכול לשים בתא המטען, להוריד דגל שמחובר עם בורג הוא לא יוריד.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אז מה אומר ומה אגיד ,חוץ מזה שהביצים שלהם מן הסתם יותר גדולות מהמוח ,והם חשופים לתביעות רציניות במקרה של תאונה ,ופי כמה עם נפגעים - אין כיסוי לא לנהג ולא לנוסעים.

יכול להיות שבעיירות קטנות שקטע הפרסום מהן והלאה לא ישקיעו בדגל (בסביבות 100 ש"ח לאחד .בכמות גדולה יותר ,אני מאמין שזול יותר ) ,אבל כאן במרכז ,לא נתקלתי בזה.

אני עבדתי בפיקס בתחילת דרכי עם בעל מוסך שהחזיק בלא מעט רכבים ומספרים . בחוזה שנחתם הרשיון נבדק ,והפוליסה עודכנה .כמו כן הושארה המחאת ערבון למקרה של דוחות.

כמובן שאני מאמין שיש חריגים כפי שתיארת .לא מקנא בהם במקרה של תאונה.

בברכה

מוטי

פורסם

את זה שהמכשיר והשוכרים מטומטמים אמרתי גם להם בפנים, אבל מי שמספיק מטומטם לעשות דברים כאלה, מספיק מטומטם לא להבין את ההסברים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...