Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט כל המוצרים שנמכרים בארץ מיוצרים בסין או אסיה.

אז מה זה אומר לגביהם ?כלום!

אם תקח מגבר של רוקפורד אז מה הוא מגבר זבל כי הוא מיוצר בסין?

אותו דבר לגבי BOSS (לא מזויף)מה שיש בארץ זה חלק מאוד מאוד קטן ממה שיש לBOSS AUDIO !

אז איך קבעת שBOSS זה זבל?

נכון הם מייצרים את הרכיבים בסין אבל תענה לי מה לא מיוצר בסין(מהמוצרים שנמכרים בארץ)?

פורסם
אז איך קבעת שBOSS זה זבל?

תראה אתה אפילו מצטט אותי בצורה שאתה חושב עליה , אמרתי שזה סיני כי נאמר שזאת חברה אמריקאית, ותו לא! על האיכות אני בכלל לא רוצה להתווכח , הרבה דברים לא מייצרים בסין אלה

אצל שכנותיה.

פורסם
מצטער מאד אבל בוס מייצרים הכל בסין והאיכות בהתאם, תראה גם .L.A (שדרך אגב הם חלק מהקונצרן של רוקפורד) הם תוצרת סין ואני אומר לך שהם מאד סבירים וכדאי מאד לרכוש אותם

משום שהם נותנים תמורה טובה למחיר.

בחניות ובאתרים באינטרנט נמכרים 2-3 דגמים מזוייפים של מגברי בוס. מדובר במדבקות מפלסטיק עם הלוגו הישן של החברה, המוצמדת למגברים המיוצרים בסין. הדגמים האלו 2200/2900, הם חלופה זולה, למה שמייצרת חברת בוס האמריקאית- והדגש על זולה. האיכות אינה חשובה, גם מכוון שאין כאן יצרן הבונה לעצמו שם ומחוייב אליו. מגברים כאלה לא נשמעים טוב והם לוקים באיכות ההרכבה, הגימור והייצור, אך בעיקר, באיכות הרכיבים. בתכנון מגברים כאלו נעשה מאמץ קטן בענייני אמינות טכנית. חוסר המחוייבות של יצרן עלום שם מוצא ביטוי גם בעניינים פעוטים אך חשובים כגון חיבורים, הלחמות, איכות החומרים וכיו"ב.

לחברת boss audio ישנם מפעלים בבעלותה, בניהולה ועם בקרת איכות של מהנדסים מארה"ב, בטייוואן, בקוריאה ובסין.

התמונה העליונה מימין היא של המגבר המזוייף.

שתי התמונות העליונות משמאל הן של רכב ההדגמה של boss audio, כפי שהוצג ב-CES 2004

שתי התמונות התחתונות הן של דגמים מקוריים.

879026.jpg

b8.jpg

b11.jpg

C3000D.jpg

rip796.jpg

פורסם
"אם תקח מגבר של רוקפורד אז מה הוא מגבר זבל כי הוא מיוצר בסין?"

מגברי רוקפורד פוסגייט מיוצרים ללא יוצא מן הכלל בארצות הברית.

לי יש מגבר של רוקפורד והוא מיוצר בארה''ב ואני גאה בו!!:-P

• תוכן חדש...