Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגלקסי S ADVANCE שלי איטי ונתקע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איטי, זה ברמה שכשאני לוחץ על האייקון של החייגן, עוברות איזה 15 שניות (!) עד שמופיעים לחצני הספרות.

נתקע, זה ברמה שאם אני רץ עם ספורטס טרייסר פועל, ובמקביל מפעיל מוזיקה (לפעמים, לא תמיד), המכשיר קופא (מסך דולק עם מה שהוא הציג,בלי שום תגובה לטאץ' או לכפתורים) ברמה שכלום חוץ מכיבוי כפוי לא מעיר אותו.

נתקע, זה ברמה שלפעמים אני מפעיל וייז (בלי שום דבר נוסף) והוא נתקע (לא עובר בין התפריטים, לא נותן לכתוב כתובת, לא מתחיל לנווט).

ויש לטלפון ימים שיש לו מצב-רוח טוב, ואז הכל עובד חלק כמו בגלקסי 5...

המכשיר עדיין באחריות. (נרכש ביולי)

מריץ ESET קבוע ברקע.

רום סטוק בגרסה 4.1.2

מחיטוט בXDA ראיתי שאני לא לבד.

אמרו שם לעשות CLEAR CACHE. עשיתי. לא עזר.

אמרו שם לעשות CLEAR DALVIC CACHE. פחדתי לעשות. מה זה מוחק לי? גם את ההיסטוריה של הספורטס טרייסר?

אמרו שאם שני הנ"ל לא עוזרים לעשות CLEAR DATA/FACTORY RESET. אני ממש משתדל להמנע מזה.

במיוחד אם יתברר שאחרי שאני אגמור לגבות ולשחזר את כל הנתונים, הבעיה לא תפתר...

בלי שום דבר פועל (חוץ ממה שבטח פועל ברקע שאני לא יודע) "צריכת" הראם עומדת על 550 מתוך 625.

אולי הבעיה בכלל במקום אחר?

בחנות שבה קניתי, אמרו לי לפנות ליבואן שיעשה "עדכון גרסה". אני במקביל מנסה לתפוס את סקיילקס בטלפון כדי לשאול אם זה נכון.

אבל אני בטוח שכאן יש מומחים גדולים יותר מאצל היבואן, ובטח מאשר בחנות שבקניון.

יש למישהו רעיון?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

יש לי את הטלפון הזה והמלצתי להרבה לקנות ולהתקין 4.1.2

אבל הוא מאוד איטי עם 4.1.2 .

הם לא היו צריכים להוציא את הגרסה הזאת.

לפני שבוע התקנתי CyanogenMod 10.1 שזאת גרסת 4.2.2 וזה עובד הרבה יותר טוב בינתיים.

אייל

פורסם

איטי? אמא שלי היא לא בדיוק המשתמש הידידותי לטלפון הסלולרי, ועדיין המכשיר עובד בסדר גמור ללא איטיות חריגה או כל תופעה אחרת.

נסה למחוק את ה-ESET הזה.

תעשה CLEAR DALVIC CACHE, זה לא ימחק לך מידע.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
איטי? אמא שלי היא לא בדיוק המשתמש הידידותי לטלפון הסלולרי, ועדיין המכשיר עובד בסדר גמור ללא איטיות חריגה או כל תופעה אחרת.

מחזק, אותו מקרה אצלי. הסלולרי בשימוש אצל אימי מעל שנה כאשר כבר מעל חצי שנה לערך הוא עם האנדרואיד 4.1.2. עובד בסדר גמור.

פורסם

אני מניח שאם זו גרסה רשמית, היא צריכה לעבוד כמו שצריך.

זה לא שהתקנתי איזה רום מקוסטם מסיינג'מוד. הטלפון מקורי לחלוטין, בלי רוט, וכך הוא ישאר (לפחות עד תום האחריות).

אני מצפה לתמורה סבירה עבור מחירו. כרגע הוא ממש ברמה של "לא שמיש".

אני לא מתלונן סדרתי, ואין לי שום אינטרס להפוך שולחנות בשירות הלקוחות, אם הבעיה תפתר ע"י פעולה שאני יכול לעשות לבד.

מה גם שיש סיכוי שזה משהו שאני התקנתי/קנפגתי ואז אני סתם יוצא חומוס עם כל הצעקות.

ה-4.1 היתה דרישת סף ברכישה (האמת היא שאחת הסיבות העיקריות היא כדי להריץ TAPATALK עבור קארספורום:oops:), המוכר אמר לאשתי (זו היתה מתנה...) שהמכשיר מריץ את המערכת הפעלה הזו בקלות, ואכן כך היה בהתחלה.

רכשתי באותו מחיר בערך וואווי Y300 לאבי, והוא עובד הרבה יותר חלק.

אני לא תופס את השירות בטל', אבל אנסה בינתים את מה שאמרתם, ברגע שאתפנה לרבע שעה...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תתקין CYNOGEN MOD.

בעצם,קודם תעשה FACTORY RESET.

יום טוב כפרע!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...