Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני מעוניין לרכוש זוג סאבים מסוג jl 10w3v3.

אלו הנתונים על המונו שמותקן אצלי ברכב:

clif desgins cd 1.1lx

1ohm = watts 700rms

2ohm =500 watts rms

4ohm = 350 wattsrms

אני מאמין שאני יחבר אותם בהתנגדות סופית של 2 ohm, האם המונו שלי יתאים?

פורסם

שבוע טוב ראם,

אני דוגל בזה שעצמת המגבר צריכה להיות גבוהה מיכולת הספיגה של האלמנט כשמדובר בסאבים ובמידבאסים , אצלי למשל כרגע זה לא מתקיים ואני מרגיש מחסור בעיקר בשליטה על האלמנט. ההצעה שלי אליך היא כזו, אם החלפת מונו באה בחשבון ואתה נעול על הw3 (שאגב הוא סאב מעולה לדעתי) תחבר ובמידה שתרגיש מחסור תשדרג גם מונו, אם החלפת מונו לא באה בחשבון ואתה לא נעול דווקא על הזוג w3 הייתי שוקל אופציות לסאב אחר.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

שבוע מצויין אסיף :)..

מי כמוך יודע עד כמה אני צריך להחליף את יחידת הראש במערכת, אם אני מחלק את זה לסדר עדיפויות מן הסתם שיחידת ראש תבוא לפני החלפת מונו חדש.

מפורסמת מודעת מכירה באתר של דאבל 3.

במידה ואני יחבר את הדאבל 3 למגבר שלי, זה משהו שאפשר לחיות איתו לתקופת זמן מסויימת או שפשוט זה לא יתאים למגבר ולא כדאי להיכנס לזה מלכתחילה?

פורסם

JL לפיות ל W6 שהוא סאב עם יכולת ספיגה של 500 RMS נותנים המלצה לספק לו 300-350 וואט כאופטימאלי.

אין סיבה שזוג 10 לא יעבוד על מונו הזה. אני פחות אוהב חיבור של סאבים בפחות מ 2 אוהם, אבל פה זה רק לרדת ל אוהם 1.

מונו יותר חזר יעשה להם רק טוב, אבל גם עם מונו הזה יעבוד טוב לדעתי.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

בטוח שיהיה אפשר לחיות עם זה, השאלה אם התוצאה תספק אותך, בטוח שלא תפיק את המקסימום.

לך תחבר, תשמע ותחליט.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תוכן חדש...