Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב שמי מתן.

זה הרכב הראשון שאני קונה.

יש לי 80 אחוז ניידות ובכך אני רוצה לנצל את ההטבה של המס על רכב חדש.

הדגם המייצג הינו honda civic 4d executive 2013.

מחירי הינו 152 אלף שקל.

אחרי כל ההנחה של המס על הרכב, המחיר הינו 91 אלף.

ישנו דגם פחות מאובזר וזה honda civic 4d comfort 2013 שהמחיר שלה 141 ואחי מס 81.

החלטתי ללכת על הגדם honda civic 4d executive 2013.

עד כמה לדעתכם אני יכול להתמקח על המחיר?

בהנחה שהסוכן יודע שאני יגיע אליו כל שלוש וחצי שנים להחליף את הרכב.

בדגם הנ"ל יש גג נפתח ועוד מספר דברים שמבכינתי סוגרים עסקה.

יש רק דבר נוסף שאני רוצה וזה מערכת מולטימדיה לרכב.

לא זכור לי אם נאמר לי מחיר.

אני משער כמה אלפים שזה כולל פאנל להונדה ומערכת מולטימדיה של קנווד.

האם כדאי לי להכניס זאת לעיסקה?..

או לעשות זאת אחרי שאני יקנה את הרכב?..

אני גם רוצה כיסויים בצבע מתאים.

בקיצור כיצד היה עלי להתמקח במחיר?..כמה הנחה אני יכול לבקש?

איזה תוספות אני יכול לדרוש?..

אישית כמו שאמרתי אני די נחשב לקוח שיבוא כל הזמן להחליף את הרכב ויעשה טרייד אין.

דבר נוסף לגבי ביטוח.

אני בן 28 ויש לי רישיון 9 שנים.

הפעלתי את הביטוח לפני שלושה חודשים שפגעתי ברכב בטעות.

מישהו יש הערכב כמה יעלה לי ביטוח והיכן היה זול יותר?..

אצל סוכן ?..או בחברות הביטוח הקימות?

אשמח את עזרתכם.

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

לא יודע לגבי הביטוח. לגבי הרכב, אבא שלי (באותם התנאים כמוך) התעניין בסיוויק 5D ברמת איבזור ספורט. אחרי שיחה קצרה עם הסוכן, הייתה לנו הצעה על סך 84K עם מערכת מולטימדיה, חיישני רוורס ומצלמה אבל בלי סאנרוף.

בסופו של דבר החלטנו על רכב אחר אז אני לא יודע על עלויות ביטוח וכו'. אתה יכול להכנס ל-wobi לקבל הערכה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

הסיויק סדאן היא מכונית מאוד בינונית, לי היא הרגישה כנסיגה לאחור לעומת הדגם שאותו החליפה.

הבידוד לקוי, החומרים בתא הנוסעים פשוטים וזולים וגם איכות ההרכבה לא מצטיינת, הנסיעה חשפה רכב שמתנדנד יותר מדי, היגוי לא מתקשר אבל יחידת כוח מאוד חלקה שהיא הדבר הטוב היחיד שמצאתי בו.

הדגם זכה בארצות הברית לתגובות צוננות מאוד ובוצעה מתיחת פנים זמן קצר לאחר ההשקה, לדעתי טרם הגיעה לארץ.

לדעתי הקורולה הזולה יותר מציעה חבילה עדיפה פי כמה ולא מצאתי בה שום חיסרון בולט לעומת ההונדה.

גם מאזדה 3 החדשה מגיעה סופר מאובזרת ובמחיר נמוך משל ההונדה אתה מקבל את דגם ה-2 ליטר ברמת הגימור הגבוהה מאובזר בכל טוב.

אם עוברים לאירופאיות יש את האוקטביה החדשה והמעולה ואת הרנו מגאן/פלואנס עם מנועי דיזל שמציעות ביצועים טובים וחיסכון בדלק.

פורסם

א. סוכן לא יניח שתגיע כל 3.5 שנים להחליף אצלו רכב, מה גם שבעוד 3.5 שנים יש סיכוי יותר מסביר שהוא כבר לא יהיה שם. אתה יכול לנסות להשתמש בזה בתור טיעון בשעת המו"מ של המחיר, במיוחד אם תגיע לדבר עם מנהל הסניף שאולי יש לו ראיה יותר מערכתית ולאורך זמן.

ב. בעניין כדאית מועד קניית הרכב, ככל בסוף השנה יש יותר הטבות מבתחילת שנה, אבל זה משתנה מיבואן ליבואן ומדגם לדגם. שווה ללכת לקבל הצעות היום, לראות מה מידת ההטבה המוצעת ואז לקבל החלטה.

וזה תקף גם לגבי ההטבות שאותן אתה מעוניין לקבל (מע' מולטימדיה וכו').

ג. עניין הכיסויים, אני מניח שאתה מתכוון לריפודים, גם כאן זה תלוי דגם, האפשרויות שהוא מציע והמלאי שנמצא בידי היבואן.

ד. סיויק 4D באמת לא נחשבת לתמורה טובה למחיר, לא נהגתי בה, אבל על הנייר ובמבחני דרכים היא בהחלט לא מרשימה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום רב.

בהמשך לאשכול, אז לבסוף קניתי הונדה 4D.

הדגם קומפור הרגיל.

פשוט הרגשתי שקשה לי לנסות להוריד את הסוכן ולהתווכח איתו על הנחה.

בנוסף לא ניראה לי משתלם להוסיף עשרת אלפים שקלים על דגם של אקסיטיב.

כיום אני קצת חושב שאולי היתי צריך ללכת על הרכב 5D.

הוא די מתאים אבל אני שם מפסיד עשרת אלפים בניקוי מס להטבה.

אחרי הנכל ניראה לי שאני היתי הלקוח הכי מהר שקנה רכב בסוכנות.

פשוט הכי עדיף לי היה את הרכב הזה ואני והוא ידענו אוטומטית שנסגור עסקה.

גם מבכינת ביטוח לאומי זה הרכב שקניתי מועדף עליהם והסיכוי שאני יוסיף סכום כסף אחרי שלוש שנים הוא פחות.

אז התחדתי בהונדה ונחכה עוד שלוש וחצי שנים לרכב הבא.

האם אתם חושבים יכולתי להתמקח על המחיר?

תודה.

• תוכן חדש...