Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה בחלק העליון של הפלסטיק שמכסה את דלת נהג מבפנים - כנראה בגלל שאני רגיל לשים עליו יד, הוא נהיה דביק ומגעיל.

איך מנקים את זה בלי לגרום נזק?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל OPC שמתאים לדשבורד אמור לעשות את העבודה.

"כנראה בגלל שאני רגיל לשים עליו יד, הוא נהיה דביק ומגעיל"

אתה חושב לנקות רק אחרי שזה ניהיה דביק ומגעיל :shock:

תברח מפה לפני שחברי הפורום יצלבו אותך ;)

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

ספוגית הפלא. טיפה מרטיבים אותה ומנגבים את המקום. אני לא יודעת אם זה עלול לגרום נזק כלשהו לטווח הארוך, אבל לא נראה לי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
כל OPC שמתאים לדשבורד אמור לעשות את העבודה.

"כנראה בגלל שאני רגיל לשים עליו יד, הוא נהיה דביק ומגעיל"

אתה חושב לנקות רק אחרי שזה ניהיה דביק ומגעיל :shock:

תברח מפה לפני שחברי הפורום יצלבו אותך ;)

מתנצל על הבורות, מה זה OPC?

לגבי ההערה השניה - בשבילי המצב המכני של הרכב בעדיפות יותר גבוהה, ולגבי ניקיון אני דוגל בגישה של להשתדל לא ללכלך 8)

נ.ב. אם אתה רוצה להזדעזע ממש, אני יכול לשלוח לך את הצילום של תא המנוע אחרי שבוע חניה ונסיעה קצרה במקום מאובק בצפון :-P . ואם כבר הגעתי לזה, אז עם מה לנקות את תא המנוע כדי לא לקצר משהו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

typo :(

APC = All Purpose Cleaner

בעברית: חומר ניקוי רב תכליתי (אבל כזה שמיועד לרכב ולא יזיק לדשבורד)

יש הרבה מאוד חברות וסוגים שונים, אני באופן אישי מעדיף את Meguiar's All Purpose Cleaner הן בגלל המחיר והן בגלל האפקטיביות של החומר, אריזת גלון משתלמת ומספיקה להרבה מאוד זמן.

לניקוי פנים הרכב מומלץ לדלל אותו 1-10, בכתמים קשים יש להפחית בדילול, ובכל מקרה לא יותר מ1-4 שאז החומר בריכוז גבוה מדיי וישאיר הרבה מאוד סימנים לבנים.

הוא מתאים גם לניקוי תא המנוע.

http://www.youtube.com/watch?v=LESRJrB1L5I&feature=share&list=PL96D52AF54166C886&index=5 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...