Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיויק 92-95 האצ'בק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

רציתי להתייעץ לגבי קניית רכב כרכב ראשון, התקציב הוא הוא 15000-16000 ש''ח.

חשבתי על הונדה סיויק האצ'בק ידנית בין השנים 92-95 (ESI 125 כ''ס).

מה אתם אומרים? כי גם חשבתי על רכב שאני יוכל לשפר בעתיד ולפי דעתי הונדה סיויק נשמעת כאופציה נחמדת, אך בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ומה אתם מציעים לי...

תודה מראש!!!

פורסם

למה לך ללכת על רכב כזה ישן?

עם כל האהבה שלי(ושל רבים אחרים) להונדה, המכוניות היחידות שתמצא בתקציב הזה יהיו קרועות,בעלות ק"מ גבוהה ומנוע שהוחלף,צבע דהוי,לא בטיחותי ומיושן.

אם מדברים על הונדה...למה שלא תקח את הסיוויק מהשנים 96-2000?לא שהיא מצטיינת בכל הקטגוריות אבל היא עדיפה.

אם תהיה מוכן להסתכל לעוד כיוונים ולא רק הונדה, הייתי שוקל פיאט פונטו משנים מתקדות בהרבה מההונדה שהצעת.

פורסם

אני מסכים איתך אבל שמתי לב שבקושי קיימים סיויקים משנות 96-00 שהן האצ'בק שיש להן מנוע 1.6 ולרובן יש מנוע 1.4 שהוא חלש יחסית ל1.6 (90 כ''ס בערך).

האם ההבדל משמעותי בביצועים?

פורסם

96-00 - כמה מהן הגיעו עם מנוע 1.6 ידני?

לא הרבה, לדעתי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

נכון, לא מצאתי אפילו אחת עם 1.6 ידנית...

ומה לגבי הפיאט פונטו מאותם שנים?

האם התחזוק יקר?

האם לרכב יש פונטציאל לשיפורים?

כמה עולה הרכב בגימור המומלץ?

ואיזה דגם אתם ממליצים לי לגבי הפיאט כי אני לא כ''כ מבין בפיאטים!

ומה לגבי רכבים אחרים?

תודה לכם מראש!

• תוכן חדש...