Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Trade Mobile

Nirogol
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו נסיון טוב איתם? בסניף חיפה בפרט או בכלל? או חוות דעת שליליות? אשמח לשמוע, זה יעזור לי מאוד, תודה! :-D

פורסם

מוכרים במחירים מאוד גבוהים. תגיד תודה אם תקבל שם 3000 ש"ח הנחה על רכב.

אם קיבלת יותר מזה, תבדוק טוב טוב את הרכב...

מהפעמים שאני הייתי שם, לנציגים שלהם יש בעיה קשה עם הבנת מחירון לוי יצחק. כמובן שתמיד לרעתך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הייתי שם לפני שבוע, אין לי מושג איך לעזאזל הם עושים כסף... כולה שמים ניילון על המושבים, ואז דורשים מינימום 10k מעל סתם מחיר סטנדרטי שאתה מוצא ביד 2 על רכב עם פרמטרים עדיפים.

יצאתי שם בעיקר מבולבל מהעובדה שיש אנשים שמשאירים אצלם עשרות אלפי שקלים - כנראה בגלל שלא עשו בדיקת שוק קודם לכן...

הא כן, ואמנם הנציג שדיבר איתנו היה סביר, אבל בנקודה מסוימת בא איזה נציג ותיק יותר ופשוט שיקר כמו נינג'ה, זה היה ממש מגוחך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

קניתי מהם את הגולף שלי, מהסניף בגלילות, שירות מצויין ומחיר מצויין,

אבל זה בגלל שאני מקושר לעובד מנהל בחברה...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אוקיי אתם מדברים פה על מחירים גבוהים, אם מצאתי מחיר סבבה, מה עוד יש רע להגיד? כמובן שהרכב ייבדק בקפידה.

פורסם

תתווכח על המחיר, קח את הרכב לבדיקה שאתה משלם עליה, ותתחייב לפני הבדיקה שהם מסדרים כל דבר בטיחותי שהבדיקה מוצאת!

אל תסכים לשלם שום דבר לפני הבדיקה על החשבון.

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

השאלה היא כמה אפשר להתווכח, יש גבול...ואת ההסדר שכל דבר שגוי אחרי הבדיקה הם מסדרים זה הם הציעו מההתחלה...

פורסם

השאלה היא באיזה רכב מדובר ואיזה מחיר קיבלת. תשווה אותו למחירים שאנשים מבקשים ביד 2 על רכבים עם נתונים זהים.

סתם דוגמה מלפני כשבועיים בסניף חיפה. פיג'ו 308 יד 2 אחרי ליסינג עם 72 אלף ק"מ ועלה על הכביש בדצמבר 09. הנציג דאג לשכלל את המחירון כולל ק"מ "נמוך" שהוא שיקלל לפי חודש עליה ינואר 09 ו"שכח" שהאוטו שעלה בדצמבר השיכלול יהיה שונה.

הגענו לזה שהמחירון המשכולל הוא בערך 56 אלף ש"ח וזה המחיר שהם דרשו עליו.

מצאנו רכב עם נתונים זהים (אפילו ק"מ ועלייה לכביש) אצל אדם פרטי ב41 אלף ש"ח.

זאת כבר לא הפעם הראשונה שאני מקבלת מהם הצעה גבוהה משמעותית ממחיר השוק, לכן אם קיבלת הצעה שהיא נמוכה בצורה מחשידה כדאי שתבדוק כל מה שאתה יכול (היסטוריית טיפולים, מצב חיצוני ופנימי, שים לב לכל הנורות האדומות) לפני שאתה הולך ומשלם מכספיך על הבדיקה.

אם תרצה, אתה יכול להעלות את פרטי העיסקה ואולי אנשים בעלי ידע וניסיון יוכלו לעזור יותר בנושא.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...