Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i30cw שנת 2010 מ Avis או שלמה סיקסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני מתגורר בבאר שבע ובעקבות תינוק חדש במשפחה שהינו הילד השלישי במספר, הגיע הזמן לאוטו קצת יותר חדש.

הרכב צריך להיות מספיק רכב לשלושה כסאות בטיחות במושב האחורי ולאחר התייעצות קלה הבנתי שבהתאם לתקציב אנו צריכים ללכת על I30CW שנת 2010.

בררתי מחירים בסניפים בבאר שבע של שלמה סיקסט ושל אויס והנה התוצאות:

שני הרכבים שנתון 2010 יד ראשונה של חברת הליסינג. שניהן נהג יחיד.

שני הרכבים 100 אלף ק"מ.

הרכב שאני עושה עליו טרייד אין הוא מיצובישי לנסר GLX 2001

המחירים:

אויס 58K

שלמה 55.5K

באויס יש אפשרות להוסיף גם שני מסכי דיוידי מאחורה לילדים דרך מועדון "שלך"

בשלמה מוסיפים חיישני רוורס ומנוי לשטיפה שנתי (דרך מועדון בהצדעה) ו40K ב40 תשלומים ללא ריבית דרך בנק הפועלים.

בשלמה הציעו גם רכב עם 73 אלף ק"מ ב64K

הצעות וחוות דעתכם?

תודה מראש.

פורסם

יש סיפורים, איך נאמר... מעניינים, בכל הקשור לשלמה סיקסט. כדאי לך להריץ חיפוש בפורום

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

היי,

תודה על התגובה.

קראתי לפני על התגובות על שלמה סיקסט.

הרוב היו לא מחמיאות וחלקם הקטן היוו נחמה.

אני כן מחר אשאל האם האוטו טופל במוסכים מורשים.

האוטו עם 100ק"מ עבר גם טיפול 100 בעוד שבאויס עדיין לא.

בגלל זה ציינתי את הסניף של באר שבע שאולי מישהו במקרה מכיר את הסניף ואיך הם פועלים ויוכל לרמוז קצת בנוגע לרכבים שם.

הם דווקא הביאו את האחראיות הכי טובה שכוללת גם חשמל פנסים וכד'.

אם זה מעוגן בחוזה זה לא מחייב?

ושוב, תודה על ההתייחסות.

פורסם

עדכון קטן.

פניתי לגיל מאוויס הזכור לטובה מהשרשורים בפורום.

היום קיבלתי מאויס הצעה חדשה ואני קופץ לשם בצהריים.

הייתי בבוקר בשלמה סיקסט.

המנהל שם יוסף היה מאוד נחמד וכן יצאתי בהרגשה טובה.

עכשיו נותר ללכת לאויס ולראות מה הם מציעים.

פורסם

כיום גם שלמה סיקסט וגם אוויס לא מטפלים במוסכים מורשים. אבל מבין השניים, לאוויס יש תודעת שירות טובה הרבה יותר בעיקר בזכות גיל הנמרץ: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=509157

ואיפה הגיל של שלמה סיקסט? איננו. אם תהיה לך בעיה דבר ללמפה. אני באופן אישי לא ממליץ לקנות משלמה סיקסט, אבל אתה תעשה את החשבון שלך האם שווה לך לחסוך כמה אלפים בודדים במעמד הרכישה ואחרי זה לאכול חצץ שנתיים-שלוש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי בודק גם אצל "אלדן" מנסיון עם מס' כלי רכב שקניתי מהם בעבר - הם היו שם גם אחרי הקניה.

כשקניתי שברולט קוואליר לאמא שלי (לפני ששה עשרה שנה(!)) גילינו אחרי שבוע שאחד הג'אנטים עקום בצורה שלא ניתן ליישר אותו.

חזרנו לסניף בו רכשנו את הרכב, ותוך שעה יצאנו עם רביעיית ג'נאטים וצמיגים חדשים כמעט לגמרי.

כמו כך הרכב נקנה שבועיים לפני הטסט שלו, ובטעות הם שילמו את האגרה - קיבלנו מהם טלפון לבוא לקחת את הרישיון המשולם, ונתנו לנו את האגרה כבונוס :) המכונית הספיציפית החזיקה במשפחה שלוש ידיים ו-247000 ק"מ עד שנמכרה ב1700 ש"ח כשהפסיקה לנסוע ברוורס בוקר אחד :)

יש לנו במשפחה עוד מאזדה 121 שנרכשה מאלדן באותה תקופה ועברה כבר מעל 300000 ק"מ, ואחותי עדיין נוספת ב-626 שקנינו מהם לפני שלוש עשרה שנים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תבדוק האם הרכב בשלמה סיקסט לא היה במשרד הבטחון,

למיטב ידיעתי רק אוויס מבטחת ליסינג צמוד נהג יחיד.

אחלוק על אמרתכם פה שאוויס לא מטפלים במורשים,

תודעת השירות של אוויס מעניקה לה יתרון על חברות אחרות.

פורסם

לפני מספר חודשים חיפשתי I30 , בדקתי בין היתר גם אצל אוויס וגם בשלומו סיקט.

התאכזבתי משתי החברות, כשיושבים במשרד מול מחשב אז מספרים על רכבים מצויינים ובפעול רכבים האלה אפילו לא במצב סביר.

לדוגמא, באוויס רכב ללא תאונות היה עם גשר של רכב אחר (לפי מספר רישוי אחר שהופיע אליו) ועם מכה רצינית.

בשלמה רכב עבר תיקוני צבע בכל מקום (רק גג מקולף ושרוט לא נצבע) וביחד עם פח צבעו גומיות חלונות ופנסים.

פורסם

ויתרתי על שלמה. וגם על כלמוביל.

אחרי חפירה באתר אני חייב לציין שאויס היא החברה הכי מוחמאת באתר.

מחר אני באויס. נעדכן בהמשך האם הרכב עמד בציפיות או שלא.

כן אני אשים דגש על החוזה ופרטיו הקטנים.

תודה לכולכם!

פורסם

היה חייב להיות עדכון..

היום בבוקר הייתי אצל אויס.

סגרנו על הרכב, שילמתי מקדמה , קיבלתי טפסים לבנק הפועלים , העתק רישיון רכב והכל.

יצאתי בהרגשה טובה.

טלפון שעה לאחר מכן מאויס:

לרכב שהצענו לך יש בעיה במנוע, הוא במוסך והוא גם 2000 ק"מ יותר ממה שחשבנו (טעויות קורות גם אני בהתחלה שיערכתי את הק"מ בטרייד אין שאני מביא וטעיתי ).

מציעים לי אותו רכב שעלה באותו החודש אבל יש לו 7000 ק"מ יותר ממה שהוצע לי בתחילה.

מציעים כמובן באותו מחיר. כשהצעתי להוריד את המחיר אמרו לי שגם ככה המחיר טוב.

יש תימחור שונה לפי ק"מ?

אצל "אלדן" עוד לא הייתי וכעת אני חושב לא להשלים את העיסקה\לבטל עד שאני בודק גם שם.

דעתכם?

פורסם

אני נגנב בכל פעם מחדש איך אנשים שמים כסף או מתחייבים על רכב שלא ראו או לא בדקו.

בחברות הליסינג זה תמיד "נהג יחיד" אין מצב שמשהו יגיד לך, "אחי זה היה רכב ז^^ה של חברה"

זה תמיד רכב מנכ"ל או הי-טק אשכנזי חננה שנוהג 80 קמ"ש רק מחוץ לעיר.

יש לך שרות טוב של אוויס ושל אלדן בפורום.

לאלדן היה גם מבצע להשתמש ברכב כמה ימים לפני הקניה.

אל תסתנוור ממסכים, חישני נסיעה לאחור.

חפש רכב שמור עם ק"מ סביר גם אם המחיר שלו יהיה גבוה מעט.

בסופו של יום הסבלנות תשתלם לך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני בתור לקוח קבוע של אוויס שהחלפתי אצלהם את הרכב לא פעם, יכול להגיד לך בוודאות שאם אתה רוצה לישון טוב בלילה זה רק מהם! מה שבטוח שיש לך אחריות שם על הרכב ולכל תקלה אתה יכול להגיע אליהם בלי לחשוש שהם יתנערו מאחריות. בהצלחה אחי

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

• תוכן חדש...