Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i30cw שנת 2010 מ Avis או שלמה סיקסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שלא אפספס תשובה לשאלה:

אין אפשרות לקחת לניסיון לפני, אני יכול לראות את הרכב ולהחליט אם אני רוצה לבטל את העיסקה (לא לקחת לנסיעת ניסיון למיטב הבנתי, וגם אין תקופת חסד של כמה ימים והחזרה)

הם התחייבו (בחוזה) שבמידה ואני לוקח לבדיקה עצמאית הם מטפלים בליקויים במידה וניתן (שטח מאוד אפור אבל לפי התגובות בפורום עושה רושם שהם בסדר גמור)

פורסם

איך אתה יכול לקנות רכב מטופס בדיקה שהחברה שמוכרת לך אותו מספקת לך,

היית משלם איזו מקדמה רק בכדי שיביאו את הרכב לאותו סניף,

ובמידה ואתה מבטל ולא מעוניין מבקש שיחזירו לך אותה.

לך תדע מה תעלה בדיקה עצמאית שאתה תבצע לרכב במקום שאתה בוחר,

(סתם לדוגמא אולי תהיה לרכב פגיעה בשילדה ברמה שלא תהיה מעוניין בו אפילו שעבר תיקון)

כשאתה כבר מתחייב וסוגר עסקה בכזו קלות על סמך סתם נתונים יבשים על מה כבר תבצע משא ומתן,

איזו עמדה להפעלת לחץ תהיה לך? לך תחפש אותם אחר כך שיתקנו מה שלא יהיה לשביעות רצונך,

קודם כל בדיקה מטעמך, אחר כך תקנו בצורה שתספק ואחר כך נסגור את העסקה זה הסדר הנכון.

so far so good so what

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הרכב אצלנו כבר חמישה חודשים.

הלכנו על ה I30 CW.

אני חייב לציין לטובה את אדווה מנהלת סניף באר שבע של אויס. מקצוענית ושירותית.

היה לנו בעיה חודש אחרי ולמרות שהם לא חייבים הם תיקנו לנו את הבעיה (לוח מחוגים מהבהב).

והיו מאוד אדיבים לאורך כל הדרך.

גרמו לי לרצות לחזור שוב.

פורסם

אכן שווה ללכת על אלדן,

בבאר שבע השירות סבבה - גם במעמד הרכישה וגם אחרי הרכישה כשהיו צריכים להשלים כל מיני דברים ששכחו לתת או לתקן תקלות שהיו ברכב. (אפילו תקלה טיפשית כמו רדיו דיסק שעשה בעיות)

מה גם שרכבי ההשכרה שלהם עוברים טיפולים כל 7500 ק"מ במקום כל 15 אלף ק"מ.

מעבר לכך הטיפולים במוסך מורשה יבואן/יצרן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הרכב אצלנו כבר חמישה חודשים.

הלכנו על ה I30 CW.

אני חייב לציין לטובה את אדווה מנהלת סניף באר שבע של אויס. מקצוענית ושירותית.

היה לנו בעיה חודש אחרי ולמרות שהם לא חייבים הם תיקנו לנו את הבעיה (לוח מחוגים מהבהב).

והיו מאוד אדיבים לאורך כל הדרך.

גרמו לי לרצות לחזור שוב.

כיף לשמוע, תמיד לשירותך :)

פורסם

לפחות לגבי היטי ליסינג שלי אני יודע שאויס מטפלים במורשה.

כיום גם שלמה סיקסט וגם אוויס לא מטפלים במוסכים מורשים. אבל מבין השניים, לאוויס יש תודעת שירות טובה הרבה יותר בעיקר בזכות גיל הנמרץ: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=509157

ואיפה הגיל של שלמה סיקסט? איננו. אם תהיה לך בעיה דבר ללמפה. אני באופן אישי לא ממליץ לקנות משלמה סיקסט, אבל אתה תעשה את החשבון שלך האם שווה לך לחסוך כמה אלפים בודדים במעמד הרכישה ואחרי זה לאכול חצץ שנתיים-שלוש.

פורסם

אגב לגביי שלמה SIXT, לרוב אומרים שלא מטפלים אצלהם במורשה יבואן,

הרכב של המפקד שלי (קיה ריו), הוא מהחברה הנ"ל, והטיפולים מבוצעים בבאר שבע במוסך מורשה יבואן ממה שהבנתי ממנו.

אולי משהו השתנה בשלמה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

רכבים של הצבא מטופלים ע"י הצבא, אלה לא בדיוק עיסקאות ליסינג רגילות.

לצבא יש הסכמים עם מוסכי הרשת של היבואן. יונדאי מטופילם בכלמוביל, פורדים בדלק מוטורס וקיה בטלקאר.

פורסם
רכבים של הצבא מטופלים ע"י הצבא, אלה לא בדיוק עיסקאות ליסינג רגילות.

לצבא יש הסכמים עם מוסכי הרשת של היבואן. יונדאי מטופילם בכלמוביל, פורדים בדלק מוטורס וקיה בטלקאר.

יש רכבים צבאיים שהם של הצבא, כל מיני גטסים ואקסנטים ישנים למשל (יש את האקסנט עדיין למשטרה צבאית) - אלו מטופלים במורשה יבואן בוודואת.

כנ"ל לגבי פורדים F150/350/550.

אבל ההסכם לטיפולים הוא עם החברת ליסינג. חברת הליסינג אחראית לטיפולים ולתחזוקה השוטפת ברכב לפי מה שאמרו לי.

פורסם

תמיד במוסך של יונדאי יצא לי להיתקל בחיילים שמגיעים עם אקסנטים.

שאלתי את מנהל העבודה והוא הסביר לי שלצבא יש הסכמי תחזוקה לרכבים האלה מול היבואנים ולא דרך חברות הליסינג.

אחר כך פגשתי במקרה גם חבר שמשרת כנגד בגף רכב בחיל האויר והוא אמר אותו דבר.

אגב במשטרה הצבאית האקסנטים כמעט כולן הוחלפו בקיה ריו סדאן חדשות.

פורסם

שמעתי שקיבלו במ"צ גם i35.

קיה ריו יש הרבה, כל יום אני רואה אותן מסתתרות בכביש בדרך לבסיס. (שלשום כיוונו עליי אקדח, רכב אזרחי)

מוזר, כי את כל הדברים הנגדים והקצינים אצלנו מתאמים מול החברה ולא מול המוסך או משהו.

• תוכן חדש...