Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפתי את ה DC LVL2 ב ID8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי את ה DC LVL2 ב ID8 שמותקן בטיבה בין המושבים.

כנראה זה מה שאני חיפשתי הרבה זמן ובסוף הגעתי לזה. סאב חביב,מדוייק,מהיר וזה ברור בגלל 8 אינץ'. קרוב אלי ובכך קל מאוד לקבל אותו ליד השמשה קדמית. אולי לא פרקטי למי שנוסע עם רכב מלא, לי זה לא קוראה ))

IMG_20131115_163809.jpg

IMG_20131115_163821.jpg

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

מיקום מעניין, הלוואי והייתי יכול לדחוף את הסאב שלי בין המושבים ולנסות את המיקום (לא היה נכנס גם ברכב הישן וגם לא ברכב החדש).

פורסם

אני אוהב את הסאב הזה, ובמיקום הנוכחי הוא פשוט מדהים (לא פחות!).

המטרה שלך (כמו של עוד כמה חברים שיצא לי להכיר עם הסאב הזה), להביא עוד אחד כזה ולהרכיב אותו מתחת למושבים (עד כמה שאפשר).:lol:

פורסם

תתחדש סרגיי!

כמו שאתה בוודאי יודע, אני גם שייך למועדון השמונה.

אני שוקל לנסות שמונה אינטש חזק יותר כמו 8w7 או sa8 או גרסא של 1kw של הסאב הנוכחי שלי מתישהו אבל כרגע אני מסופק ממה שיש לי כרגע בתא מטען והכוח יבוא ממקומות אחרים :twisted:

איזה קוטר היה לdc שלך?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
@אדי היה לו 10 אינץ.

אם ככה אז אנחנו עשינו מעבר מאוד דומה.

אצלי הסאב חתוך בין 40 ל60 הרץ בסדר רביעי והוא רק משלים את החסר.

אם הכל יתנהל כשורה, עוד כמה חודשים הסאב שלי יהיה קטן מהוופרים שלי ואני מדבר על השוואה לגודל של וופר בודד :twisted:

נראה, אולי זה יהיה זמן טוב גם לעבור לדאבל סאב :twisted: :twisted:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הי אדי!

כן, מעבר די דומה. אני עובד איתו ב 40 עד 80-90 הרץ, הוופרים שלי לא ממש יורדים נמוך וחתכתי אותם ב 80 סדר שני (סלופ 12)

יש לטעמי מספיק ,לא! בדיוק באס כמו שאני אוהב. לא חסר לי פאנץ' בכלל.

יורי, כן, חלום 2 כאלה מתחת למושבים קדמיים, אבל אם זה יהיה ,אז לא ממש בקרוב.

כרגע אני עם טיבה סביבות 8 ליטר, אבל עם רצון אפשר להכניס גם יותר. אני מעמים שאם רצון אפשר לפנות טיבה ל DC LVL 2 שהוא למכירה ולהכניס אותה באותו מקום. הוא דורש טיבה של 17 ליטר (כולל נפח הסאב). מי שרוצה,אני חושב שאפשר,רק קצת תכנון ,רצון וזמן.

יורי יכול לתת קצת ביקורת למערכת שלי ...

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...