Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת Laptop מארה"ב ב- Black friday

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחנות של לנובו יש קופון שמביא אותו ל(החל מ)-1151 דולר.

X230?

בחנות של לנובו הם מתחילים ב 790 אחרי קופון - כמובן שמדובר במחשב עם מעבד i3, ללא הרבה אופציות. המחשב בקונפיגורציה שאני רוצה עולה סביב ה 1500 דולר (i5, מסף IPS, 8 ג'יגה זיכרון, דיסק SSD וכו').

ד. לזה שמעליי, תבדוק טוב טוב את אמינותם של דגמי לנובו העסקיים והביתיים. לאחרונה השם שלהם בתחום נפגע (מאז המכירה לסיניים). הייתי מציע לך למצוא חלופות מבית דל שעד עתה מצליחים להראות אמינות טובה יותר.

אגב, האמירה מגובה גם ע"י נתוני soluto.

לצערי אני לא צריך מחקרים צרכניים כדי לדעת את זה - יש לי לנובואים מסדרות X ו T כבר כמעט עשר שנים, וחוויתי במו מחשבי את הירידה באיכות שלהם מימי IBM הזוהרים שבנו מחשבים bullet proof ועד היום. עם ה X200 הנוכחי שלי אכלתי לא מעט קש בהתחלה, ולמזלי היו לי 3 שנים אחריות שבמהלכן החליפו לי בערך את כל המחשב.

אבל, כמו כל ג'אנקי אמיתי, יש כמה דברים בלנובו שקשה לי לותר עליהם:

1. ה form factor של ה X מתאים לי בול: קטן, קל, ו(לפחות מרגיש) חסון למדי.

2. הצ'ופצ'יק האדום באמצע המקלדת: זו הדרך היחידה שאני יודע לעבוד, אף פעם לא הסתדרתי עם touch pad - אין כמו להקליד ולהיות מסוגל לשלוט בסמן תוך כדי בלי להזיז את הידיים (וכן, אני יודע שבחלק מהדלים יש משהו דומה - אבל זה לא מגיע לאיכויות של "הדבר האמיתי").

3. המקלדת שלהם שלפחות היתה מבחינתי ה benchmark לכל מקלדת אחרת של לפטופ (כולל ב X200 המקולל שלי). מצד שני, על מקלדת ה chicklet שלהם (שקיימת ב 230) עוד לא עבדתי, אז זה נעלם.

4. אם היית שואל אותי עד לא מזמן - אז הייתי אומר שגם הנעילה שלהם למסך היא משהו שאני ממש אוהב - אבל הליצנים ביטלו את אחד מהפיצ'רים שהיו הכי מזוהים עם סדרת ה thinkpad.

זהו בערך :-)

Lenovo.jpg

פורסם
X230?

בחנות של לנובו הם מתחילים ב 790 אחרי קופון - כמובן שמדובר במחשב עם מעבד i3, ללא הרבה אופציות. המחשב בקונפיגורציה שאני רוצה עולה סביב ה 1500 דולר (i5, מסף IPS, 8 ג'יגה זיכרון, דיסק SSD וכו').

סליחה, אתה צודק. הסתכלתי על הטבלט עם אותו שם.

פורסם
99 זה בערך חצי מ-150? :lol:

"קציר" זה מעולה למי שנוסע על שני גלגלים או מתנייד בתח"צ/רגלית. לשאר - בהצלחה במציאת חניה באזור צ'לנוב...

(אגב, בלי קשר לנושא השרשור - זו טענה שיש לי כלפי בתי עסק רבים בת"א. כאילו מה, אתם לא רוצים שלקוחות יבואו אליכם? אי אפשר לדאוג להסדר מוזל עם איזה חניון באזור? :?)

אני שילמתי חצי ממך לפני חודשיים.

צריך לאסור כניסת מכוניות לתל אביב ויהיו פחות בעיות בעיר.

אייל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בן דוד שלי בניו יורק ביקש ממני לחפש לו באינטרנט מחשב נייד.

ב black friday המחירים היו הכי גבוהים למחשבים ניידים.

היה יותר זול לפני ועכשיו הרבה יותר זול

חיפשתי i5 עם מסך מגע.

מה שיש השבוע

http://www.staples.com/

Toshiba L55T-A5290 15.6" Touch Screen Laptop

i5-3337u

8GB

750GB

$529.99

Lenovo Flex Dual-Mode 15.6" Touch Screen Laptop מסך מסתובב שהופך אותו לטבלט

i5-4200U

500GB (5400 RPM) + 8GB NAND Flash SSHD

8GB

$499.99*

(נגמר במלאי כרגע)

אתר שלא ידעתי שקיים ומאוד זול

http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/list/Laptops/categoryID.62685400

Gateway NV570P10u

i5-3337U

4 GB memory/500 GB HDD

בלי DVD

מותג מעפן אבל מחיר $329.00 !!!

Dell Inspiron 15z

i5-3337U

6 GB

500 GB HDD + 32 GB SSD

$499.00

את זה בן דוד שלי הזמין

מוגש כשרות לציבור החסכנים

אייל

פורסם

שים לב: Lenovo Flex לא הופך לטבלט, הוא נפתח עד 270 מעלות כשהמקלדת למטה ועלולה להילחץ בטעות. יש שני דגמים של לנובו שהופכים לטבלט ואלו ה-IdeaPad Yoga וה-ThinkPad Twist. הפלקס הוא סוג של אח חורג לכל אלה ומציג ביצועים בינוניים למדי בתמחור נמוך יחסית.

אינני מכיר את הטושיבה המדוברת, אבל כל הטושיבות שפגשתי בשנים האחרונות (אחרי 2007) סבלו מאיכות חומרים והרכבה נמוכה במיוחד. Gateway נכון להיום זה בכלל משהו סיני למיטב ידיעתי, ממש לא ה-Gateway של לפני עשור וחצי.

בקיצור, מספרים זה לא הכל. חשוב מאד לעשות שיעורי בית, לחפש ביקורות באינטרנט וביוטיוב ולנסות לראות את הפרטים ולא רק את התמונה הגדולה.

פורסם

זה לא יותר זול, ב-BF המחירים היו דומים, אפילו קצת יותר נמוכים. ה-Inspiron 15z באמת בחירה מעולה. בתחילת ה-BF החנות של מיקרוסופט הציעו אותו הכי בזול- 400$ אך הוא אזל מהמלאי מהר מאד ואז המחיר עלה לאחר יום ל-550$.

כל האתרים שציינת לא מקבלים כרטיסי אשראי שמחזיקם נמצא מחוץ לארה"ב (אפילו שהם בינלאומיים). אכלתי מזה הרבה קש ושיחות מרובות לחו"ל וכלום לא עזר. בסוף הזמנתי מאמזון ביותר יקר. מי שמנסה לקנות בארה"ב מכאן צריך להיות מודע לזה. חלק מהאתרים (אופיס דיפו למשל) בכלל חוסמים את הגישה לאתר אם אתה מחוץ לארה"ב...

מתים מפחד מהונאות אשראי.

פורסם

יש לי תחושה שהונאות אשראי הן לא הסיבה היחידה. החנות של Dell למשל לא מקבלת גם PayPal מחו"ל, ושם לכאורה נושא ההונאות כבר מהם והלאה. השנה הם הגדילו לעשות וביטלו לי הזמנה שעשיתי באתר לאחר שבוע וללא הסברים.

אמריקה - לטוב ולרע.

פורסם

תתחדש על הסמלון. 8)

פתרון אפשרי לקניה ברשתות הגדולות (לא כולל מבצעים מיוחדים) הוא לבדוק אם יש להן חנות באיביי,

משם אפשר בד"כ לשלוח לארץ דרך ה-Global Shipping Program שלהם או דרך Mustop ודומיו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חיפשתי בנרות עיסקה משתלמת בBF ועם חישוב המע"מ והמשלוח התייאשתי,

בסוף העיסקה הכי מוצלחת שמצאתי לא הייתה קשורה בכלל לBF או למבצעי חנוכה למינהם-

1650 שקל ללנובו i3 אייבי ברידג' באייבורי אילת...

• תוכן חדש...