Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קניתי אתמול את היאריס 2007

ואני מעוניין להוסיף חיבור לAUX

כמה שאלות:

1. האם זה מספיק?

http://www.ebay.com/itm/Car-MP3-Player-Radio-Interface-Aux-in-Adapter-For-Toyota-Camry-Corolla-Yaris-/270975153404?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item3f1760b4fc&vxp=mtr

2. איך אני יודע אם יש לי

5+7 או 6+6

זה מה שכתוב על היאריס

1. "5+7->6+6" Adatper Cable can be offered to work on 5+7 CDC radios.

2. If CD changer port is occupied by existing CD Changer, MP3/CDC Switch Cable can be offered.

3. Navigation radio needs Toyota6+6 Y-Cable to make CD2AUX and Navigation work at the same time.

לאור האמור לעיל, יש רכיבים אחרים שהייתם ממליצים עליהם?

התקציב שלי כרגע הוא סביב 250 ש"ח [חייל] עוד חודש אוכל להתקדם ל500\600 אם תהיה סיבה טובה

פורסם

בשעה טובה קניתי אתמול את היאריס 2007

ואני מעוניין להוסיף חיבור לAUX

כמה שאלות:

1. האם זה מספיק?

http://www.ebay.com/itm/Car-MP3-Player-Radio-Interface-Aux-in-Adapter-For-Toyota-Camry-Corolla-Yaris-/270975153404?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item3f1760b4fc&vxp=mtr

2. איך אני יודע אם יש לי

5+7 או 6+6

זה מה שכתוב על היאריס

1. "5+7->6+6" Adatper Cable can be offered to work on 5+7 CDC radios.

2. If CD changer port is occupied by existing CD Changer, MP3/CDC Switch Cable can be offered.

3. Navigation radio needs Toyota6+6 Y-Cable to make CD2AUX and Navigation work at the same time.

לאור האמור לעיל, יש רכיבים אחרים שהייתם ממליצים עליהם?

התקציב שלי כרגע הוא סביב 250 ש"ח [חייל] עוד חודש אוכל להתקדם ל500\600 אם תהיה סיבה טובה

אתה מעוניין רק בAUX?

או שגם בדיבורית ויציאות הטענה ויו אס בי.

אגיד לך למה אני שואל, גם אני שקלתי לקנות את המתאם, אך בסופו של דבר החלטתי ללכת על דיבורית בלוטוס של PARROT שסגרה לי את הפאר בהכל, היא משתלטת על המערכת, יש שם גם AUX גם USB גם יציאה לטעינה וחיבור של אייפון.... ובנוסף אם תרצה את ההכי מתקדמת, שמגיע עם מסך, יש גם אפשרות לכרטיס זכרון. אה וברור שאפשר גם להשמיע מהטלפון ישירות.

חן

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...