Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עמוד לקנות מחשב נייד למשחקים תקציב $1200 אולי עם חריגה 50 דולר.

וחשבתי בהתחלה ללכת על טושיבה קוזמיו אבל אחרי בדיקה גיליתי שהביקרות עלו רעות

מה דעתכם על המחשב הבא:

http://www.bestbuy.com/site/rog-17-3-laptop-12gb-memory-1tb-hard-drive/9560016.p?id=1219021957327&skuId=9560016&st=ASUS%20G750JX%20&cp=1&lp=5#tab=overview

אני יודע שהוא מעולה, יותר חשוב לדעת אם, יש מחשב יותר טוב, מבחינת תקציב. שנותן כמובן אחריות טובה בארץ?

תודה:wink:

פורסם

אתה מודע לעובדה שלפטופ 17.3 הוא לא באמת לפטופ ושלהסתובב איתו זה בלתי אפשרי כי הוא ענקי וכבד?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בתןר מי שעובד ברשת גדולה של ציוד משרדי ואלקטרוניקה אין לך מושג בכמה בעלי מחשבי 17" שלא מוצאים תיק מתאים להם (בישראל) אני נתקל. האחרון היה בעל מחשב "נייד" של לנובו עם i7/16 GB RAM/8 GB NVIDIA שלא הצליח בשום מקום למצוא תיק למחשב שלו ולא היה מוכן להתפשר על תיק סיני שיחזיק יומיים. .

והחנות/רשת שלי היא שם דבר בתחום.

המלצתי החמה (מאוד) שקול בשנית.

ואם זה לא יספיק, שקול בשלישית.

פורסם

בגלל תיק אני לא יוותר על הגדול,במיוחד שאני לא מתכון להשתמש בתיק כזה.

ואם היה לי חשוב הניידות של הלפטופ, כנראה שלא היתי מחפש אחד למשחקים.

אבל תודה.

פורסם

תקנה נייח.

גם יותר קל לשדרוגים וגם ניתן להרכבה לפי צרכים.

ב1200 ייכנס לך כולל מסך(אולי תצטרך להוסיף טיפה)...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לא משנה מה אתה קונה, תתחיל מ-SSD.

עם המעבדים הסופר מהירים של היום, הכונן הקשיח הוא החוליה החלשה.

אם אין SSD אל תקנה, אפילו אם כל החומרה מסביב בנויה מקריפטונייט!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
תודה אבל אני מחפש מחשב נייד.

קניתי לפני שלושה שבועות לנובו IDEAPAD Y510P עם כרטיסי SLI750GT

עכשיו בגלל שזה SLI (מענייני תמיכה של דרייברים) הייתי פחות ממליץ, אבל המסך הוא 15.6 ברזולוציות FHD.

ממליץ לך לקחת משהו בסגנון, לא יודע אם קיים אצלם ה 770GTX או ה 780 אבל עדיין ממליץ לך לקחת 15.6, גם ככה אתה יכול לחבר אותו למסך טלויזיה חיצוני FHD שזה פותח לך את כל הבעיות, מקלדת ועכבר אלחוטיים וסיימת את הבעיה שלך סופית.

ועדיין תוכל להכניס המחשב לתיק :)

Opel Adam S 2017

פורסם

hans

ה-asus מגיע בלי ssd אבל מצד שני לא מצאתי מחשב שמציע כרטיס מסך מתאים ו SSD

liav12

לא הבנתי למה אתה לא ממליץ על מסך 17 או מה אתה מציע במקום ה ASUS

פורסם

אז תחפש עד שתמצא או תקנה בנפרד ותמצא מישהו שירכיב לך.

מחשב חזק בלי ssd זה כמו לחבר מנוע של סוסיתא לפרארי.

אין, אני חוזר, אין שום רכיב במחשב שמשפיע יותר על המהירות מאשר הרכיב הזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...