Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עשיתי תאונה עם הרכב (נכנסו בי מאחורה) והרכב כרגע מוגדר כטוטאלוס.

הבנתי מהשמאי שהביטוח יחזיר לי 22% פחות ממחיר המחירון עקב שהרכב היה בליסינג. האם זה מקובל? האם יש מה לעשות בנידון?

תודה!

פורסם

באיזה רכב מדובר, איזה סוג ליסינג, על שם מי רשום הרכב, כמה זמן הוא על הכביש- השלם את הפרטים ותקבל עזרה מדויקת

פורסם
באיזה רכב מדובר, איזה סוג ליסינג, על שם מי רשום הרכב, כמה זמן הוא על הכביש- השלם את הפרטים ותקבל עזרה מדויקת

תודה על התשובה.

מדובר על פורד פוקוס שנת 2007 אשר היה בליסינג רגיל (ברישיון רכב הבנתי שכרגע שינו את כל הליסינגים להשכרה/חכירה או משהו כזה) והוא על הכביש מיוני 2007..

שוב תודה!

פורסם

נראה לי שזה יכול לעזור לך.

http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2613803

שורה תחתונה - בית המשפט קבע שעל חברת הביטוח של הרכב הפוגע לשלם לפי שווי הרכב בלי קשר לזה שהוא בליסינג.

ממליץ לקרוא כדי להבין יותר טוב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

שורה תחתונה - בית המשפט קבע שעל חברת הביטוח של הרכב הפוגע לשלם לפי שווי הרכב בלי קשר לזה שהוא בליסינג.

תודה! מועיל מאוד!

לדעתך אני יכול לערער על ההחלטה או שאני נדרש לתבוע את החברת ביטוח?

• ספונסר פורום
פורסם

http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2613803

המקרה בכתבה לא דומה למקרה שלך .

מה שכתוב בכתבה זה נכון ואין קשר למחיר שרכשת את הרכב .

במקרה שלך הרכב באובדן מלא ,ולכן יש לפצות אותך בגין ערך רכב מלא (ערך רכב משוכלל )

ערך רכב משוכלל הכוונה לתוספות והפחתות לפי פרמטרים שונים . כמו .

1. מועד עליה לכביש .

2. בעלים קודמים .

3. ליסינג לשעבר , בשימוש נהג יחיד או לא ,

וכו ,וכו .

אם תשיג מחברת הליסינג כי הרכב שימש נהג יחיד יפחיתו לך 12% בלבד .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• ספונסר פורום
פורסם
אלי היקר תיקון נהג יחיד 14%

צודק .

אבל בטח ימצאו כבר עוד 2% על מה להוריד ככה בשביל הקרבה המשפחתית .

שתהיה שבת שלום.

כנראה כשאני עונה בשעות הקטנות של הלילה .יש טעויות קטנות .תודה על התיקון.

פורסם

מה שכתוב בכתבה מאוד קשור אליו, לפחות למיטב הבנתי.

איני עורך דין אבל הבנת הנקרא זה צד חזק אצלי.

אם אני טועה, אשמח אם תאיר את עיניי, אבל בצורה מנומקת.

בכתבה כתוב שחברת הביטוח של הרכב הפוגע הודתה באשמה, אבל הייתה מוכנה לשלם את מחיר הרכב מינוס ההפחתה על כך שהרכב הנפגע היה בליסינג.

בית המשפט לא קיבל את זה, והכריח אותם לשלם את מלוא מחיר הרכב, מבלי להפחית על הליסינג כיוון שמחיר הרכישה אינו רלוונטי לשווי הרכב.

גם במקרה של פות"ש, שרכבו היה בליסינג לשעבר, לא אמורים להפחית על היותו ליסינג לשעבר.

אני לא הייתי ממהר להסכים להפחתה שכזאת, וכמו שכבר אמרתי, הייתי מתייעץ עם עורך דין ואפילו מראה לו את הכתבה הזאת, שכן אולי מתוכה הוא יוכל לשלוף את פסק הדין ולהבין ממנו מה קרה שם ואולי להשתמש בו בתור תקדים.

שורה תחתונה - תתייעץ עם עורך דין!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הבנת הנקרא שלך לא משהו

ירידת הערך לרכב שנפגע בתאונה תקבע לפי מחיר המחירון בשוק, ללא כל ניכוי עקב טענה לרכישתו במחיר זול יותר. בית המשפט: "אין רלוונטיות לשאלה בכמה נרכש הרכב, אלא לשוויו" זה בתחילת הכתבה מודגש

כך אם קבלתי רכב במתנה, עדיין אהיה זכאי לשויו בעת תאונה. אין כל רלוונטיות לשאלה "ההסטורית" בכמה רכשתי את הרכב.

זה בסוף הכתבה

ושוויו ליום התאונה הוא מחירון יצחק לוי משוקלל

לכן יש להפחית עבור ליסינג כאמור בהתאם לאופי הליסינג שהיה בו הרכב בעברו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• ספונסר פורום
פורסם
הבנת הנקרא שלך לא משהו

ירידת הערך לרכב שנפגע בתאונה תקבע לפי מחיר המחירון בשוק, ללא כל ניכוי עקב טענה לרכישתו במחיר זול יותר. בית המשפט: "אין רלוונטיות לשאלה בכמה נרכש הרכב, אלא לשוויו" זה בתחילת הכתבה מודגש

כך אם קבלתי רכב במתנה, עדיין אהיה זכאי לשויו בעת תאונה. אין כל רלוונטיות לשאלה "ההסטורית" בכמה רכשתי את הרכב.

זה בסוף הכתבה

ושוויו ליום התאונה הוא מחירון יצחק לוי משוקלל

לכן יש להפחית עבור ליסינג כאמור בהתאם לאופי הליסינג שהיה בו הרכב בעברו

הבנת והסברת יפה.

לעינין שגיעות הכתיב שלי .כן יש לי ואין מה לעשות בעינין

פורסם

אסביר לאט :lol:

חברת הביטוח של הפוגע רצתה לתפוס את החבל בשני הקצוות.

אחד לתת לפי מחיר מחירון הבסיסי בעת קרות התאונה בניכוי רכיבי השקלול כמו ליסינג. וזה מקובל.

והשני להפחית ממחיר המחירון הבסיסי עקב העובדה שהחברה התובעת לא קנתה את הרכב כמו כל עמך ישראל אלא קיבלה הנחה של X % ברכישה וכאשר מחירון יצחק לוי מבוסס על מחירי המכירה הרגילים של היבואן.

כאן היא נכשלה ובצדק.

חוץ מפרסומת לעו"ד אין כאן שום מהפיכה בטח שלא מחייבת אף אחד.

מי שנתנה את פסק הדין אפילו אינה בדרגת שופט אלא רשמת טוב בכירה , שזה הדרג הכי נמוך בהיררכיה השיפוטית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...