Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותכם אני אתקן את החישובים של עצמי, הדרך הנכונה להסתכל על זה היא כסכומי אנרגיה ולא סכומי מהירויות.

נתון לך מהירות של 64 קמ"ש (כמעט 18 מטרים בשנייה) בעת כניסה בגוש בטון (עם משקל עצמי של 985 קילוגרם - בדקתי זה משקל הונדה סיוויק מהדור הזה בתצורת האצ'בק), יוצא 155,654 ג'אול.

נתון לך שני רכבים, כ"א ב-50 קמ"ש, נניח שהרכב השני הוא 900 קילו, לרכב שלו יש אנרגיה של 95,003 ג'אול, לרכב השני 86,805 ג'אול, סה"כ 181,808 ג'אול.

כלומר מצד אחד יש כאן יותר אנרגיה (בערך 16% יותר), מצד שני יש כאן עוד גוף שיספוג את האנרגיה, מצד שלישי הגוף הראשון לא מצטיין (בלשון המעטה) בספיגת אנרגיה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
שניכם טועים.

התאוריה הזו הופרכה ע"י מכסחי המיתוסים, התנגשות של שני רכבים במהירות של 50 קמ"ש מקבילה להתנגשות של רכב אחד בקיר בטון במהירות של 50 קמ"ש.

העוצמה לא מוכפלת.

אתם מוזמנים לראות את הפרק.

מכסחי המיתוסים הם שקרנים, קשקשנים, מעוותי מציאות בהתאם למה שנח להם ומומלץ מאוד לא להתיחס ברצינות לשטויות שהם משדרים.

ספציפי לגבי הפרק הזה, כל חמור גרם יגיד לך שברור לחלוטין שגוש בטון עושה נזק הרבה יותר חמור מאשר תאונה עם רכב אחר שגם לו אזורים קורסי אנרגיה והוא דינמי על גלגלים.

הם היו צריכים לעשות בדיקה של התנגשות בין שני רכבים כאשר אחד ב 50 קמ"ש והשני סטטי ובדיקה נוספת עם אותם סוגי רכבים כאשר שניהם נוסעים אחד כלפי השני ב 50 קמש כל אחד, אבל אז לא יהיה מה לשדר, אז נמציא פתאום גוש בטון שלא קשור לכלום.

מתעקשים על גוש בטון?

עשו ניסוי אחד שהרכב מתרסק על גוש סטטי ואח"כ התנגשות מול רכב נוסף (זהה) וגוש הבטון שנגרר למולו ב 50 קמ"ש אבל שוב, לא יהיה מה לשדר כי התוצאות ינגדו את ההנחה המטומטמת שלהם שהחליטה שניוטון אידיוט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תגידו זה רק אני או שכולם פה מתייחסים להתנגשות בין שני רכבים

אבל מה קורה כאשר יורד הולך רגל שרגיל לכביש ויודע שהוא חד סיטרי , ולא מסתכל בכלל לכיוון

ואז בא רכב ופוגע בו. מאחורה .....

זה לדעתי הרבה יותר חמור ומסוכן מהתנגשות גם רכב שאולי לא מצפה אבל לפחות יש לו קצת הגנה ....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אתה צודק ירון, ויש עוד המון סיטואציות אפשריות, נתתי רק אחת לדוגמה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ירון, עכשיו רק תאר לך שהרכב הזה היברידי או חשמלי.

אותי כמעט דרס אחד כזה (לחלוטין באשמתי) כשנסע עפ"י החוק, פשוט לא שמעתי אותו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא התחילו לעבוד בארה"ב על תקנה שרכבים כאלה יצוידו לפי חוק ברמקול ויעשו רעש של מנוע מהרמקול?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ישראל,

תקן אותי עם אני טועה, אבל כל הנקודות שצברנו אי פעם כן רשומות בגליון ההרשאות.

וכן יכולות להזקף לרעתינו במשפט תעבורה.

רק עם בתקופה של שנתיים אם צברתי מעל X נקודות, אז אני מתחיל לקבל את מיני התרגימה הקבועים בחוק:

קורס נהיגה ו/או שלילה

שלום.

הנקודות נעלמות מהעבירות הישנות, העבירה כן רשומה, כלומר אם אתה תיתפס על מהירות שבגינה קיבלת הזמנה לדין עם שימוע לקצין משטרה, הוא יסתכל על גליון ההרשאות שלך בשנתיים האחרונות ואין אין לך עבירה דומה הוא מחזיר לך את רשיון הנהיגה, וזה גם תלוי באיזה מהירות נסעת, כמו כן כול עבירות התנועה לא נעלמות בכלל מהגליון כול עוד יש לך רשיון,

פורסם
ישראל,

תקן אותי עם אני טועה, אבל כל הנקודות שצברנו אי פעם כן רשומות בגליון ההרשאות.

וכן יכולות להזקף לרעתינו במשפט תעבורה.

רק עם בתקופה של שנתיים אם צברתי מעל X נקודות, אז אני מתחיל לקבל את מיני התרגימה הקבועים בחוק:

קורס נהיגה ו/או

פורסם

ישראל, בבקשה - גליון הרשעות. מלשון רשע. בניגוד להרשאות, שהוא רשימת ההיתרים שיש לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סתם שאלה האם השוטר ראה אותך עובר דרך שלט החד סטרי / שלטי האי כניסה?

האם היה סימון על הכביש המסמן כיוון נסיעה מסויים?

סתם לידע כללי יש לי חבר שוטר , שאמר לי בפרוש - תקרא טוב על מה הדו"ח , יש סיכוי שתצא ממנו זכאי .

יכול להיות שוטר שרשם לך עברה לא נכונה, או קח לדוגמא :

אתה נסעת עם חבר באוטו שלך , הוא נהג - אתה ישנת.

קמת אצלו בבית והוא אמר לך סע .

איך אתה צריך לדעת שאתה ברחוב חד סטרי ? וזה לא רחוב "צר" פשוט .?

פורסם

אסף, אני חשבתי על אותו מיקום בדיוק..

ליד מגדל-אור קרית חיים

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...