Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברנו אבי שרייבר אסף בעלי מכוניות אמריקאיות והיום ערכנו טיול ממונע לייקב הנס שטרנבך בגבעת ישעיהו שבהרי יהודה.

האירגון הקפדני וניהול העניין על ידי אבי יצרו אירוע נעים ומהנה גם בתנועה וגם במקום עצמו.

1_172508800.JPG

attachment.php?attachmentid=361702&d=1384614594attachment.php?attachmentid=361701&d=1384614594

1_172508845.JPG

1_172508861.JPG

attachment.php?attachmentid=361702&d=1384614594

1_172508774.JPG

P1030045.JPG

P1030056.JPG

P1030060.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ראיתי גם גרמניה:roll:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אני מעלה תגובה של יונה

שנפגע אישית מהסלקציה לטיול זה.

זה מעלה לו את זכרונות הילדות שלו מסלקציה שכבר עבר פעם בחייו ונשאר בחיים.

כנראה שזה משתרש יפה מאד

והמבין יבין

פורסם

כל הכבוד!

תמשיכו לטייל ולהנות מהרכבים שלכם.

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני מעלה תגובה של יונה

שנפגע אישית מהסלקציה לטיול זה.

זה מעלה לו את זכרונות הילדות שלו מסלקציה שכבר עבר פעם בחייו ונשאר בחיים.

כנראה שזה משתרש יפה מאד

והמבין יבין

אין פסול בארגון של טיול או מפגש פעם בתקופה על טהרת האמריקאיות או היפניות או ווטאבר. יש בזה כיף בדומה לכיף של האלפיסטים או בעלי הרודסטארים בטיולי המועדונים שלהם.

ואולם, בין התמונות רואים גם מרצדס SL ופיאט X1/9, שאולי יובאו מארץ הדוד סם אך לא יוצרו שם :roll:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אבי יפה מאד

עכשוו אתה מחוייב לאירופאיות (עיין ערך במוו שברשותך)

ארגן סיבוב חוזר למכוניות אירופאיות,

ראיתי מישהו עם מכונית גרמנית (אמנם עלתה מארה"ב, אבל בעלת כוכב) שחורה ופתוחה - מעניין מי זה היה ?

מצא משה

פורסם

יפה מאוד

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לכל החברים שלום

המרצדס שנסעה אתנו הנה של חברנו אבי קליינמן לעומת זאת הפיאט שהצטרפה אינני מכיר את הרכב או הבעלים והוא הגיע עם אחד מבעלי האמריקאיות שהיו בטיול בלי ידיעתי .

באשר למה ששלי כתבה החלטתי לא להגיב מאחר ויונה וכמובן שלי הנם אנשים שאני מעריך ומוקיר וברצוני לשמור על ידידות זו .

מה שהתחיל כטיולי שבת ל 2-3 רכבים אמריקאיים שארגנתי צמח וגדל וכיום אנחנו כבר 16 רכבים קשה מאד כבר היום לנסע בשיירה שכזו .לקבוצה יש מכנה משותף של רכבים אמריקאיים למעט המרצדס של אבי קליינמן שכולנו יורדים עליו והוא בכל נסיעה סוגר את השיירה .הטיולים שאני מארגן מאופיינים בנסיעה לא ארוכה במיוחד כ 100 קמ לכוון ארגון של ארוחה לכולם וביקור או הרצאה או שילוב של שניהם באתר מסויים.לפי שעה הנאת החברים גדולה .

• תוכן חדש...