Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוספת וו גרירה לרכב פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברצוני להוסיף וו גרירה לרכב פרטי.

האם קיימות הגבלות לסוג רכב? (משקל עצמי, מרכב וכו)

היכן אפשרי לבצע?

עלות?

תודה!

אורי

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

וו גרירה זה שיפור לרכב?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

וו אפשר להתקין בכל רכב. כושר הגרירה נקבע לפי סוג הרכב. אתה חייב להעביר את זה אישור ברישיון במשרד התחבורה. איפה להתקין? כמעט בכל חור יש היום מי שיעשה את זה. עניין של אלף שקל פלוס מינוס מאתיים לכל כיוון. יש לך המון סדנאות שיפורים והקלדה פשוטה בגוגל תפרוס לך אותם מול העיניים. מאיזה איזור אתה? בתל אביב הכי מקצועיים לעניות דעתי זה גתוס שלא הכי זולים אבל עובדים כמתקינים מורשים אם הרבה יבואני רכב. יש לך את טל והדס, ראסטה, אביב סוכנויות א.ד נגררים וכו' וכו'

פורסם

וו גרירה אפשר להתקין כמעט בכל רכב, יש רכבים שהתקנת וו גרירה אסורה בהם.

אם תציין איזור מגורים לבטח תקבל המלצות ממוקדות, אני לדוגמא התקנתי אצל טל נגררים באשדוד והייתי מרוצה מאוד (באתר שלו הצילום של הפאביה היא שלי).

פורסם
שלום רב,

ברצוני להוסיף וו גרירה לרכב פרטי.

האם קיימות הגבלות לסוג רכב? (משקל עצמי, מרכב וכו)

היכן אפשרי לבצע?

עלות?

תודה!

אורי

היום כל המקומות המורשים מטפלים בניירת בעצמם. אתה משאיר ת.ז. ורישיון ואתה מקבל באותו יום או יום למחרת כפל רישיון עם התוספת של הוו גרירה ברישיון.

בנוגע למקומות - אני מכיר במרכז:

ציקי נגררים בפתח-תקוה. עובד עם ציוד מקורי (THULE). הרכבתי לקנגו (עלה 1100 + מע"מ, ללא חשמל - את זה אני עושה לבד) לפני כ-3 שבועות.

א.ג. נגררים בכפר סבא - מייצרים בעצמם את רוב הציוד. העלות נמוכה יותר (כ 1200 + מע"מ *כולל* חשמל).

קיבלתי גם הצעה ממקום אחר של כ 1500 ש"ח + מע"מ (מתחרה של א.ג. נגררים שנמצא ממש רחוב לידו).

בגדול, לרכבים פופולאריים ולא מסובכים מי-יודע-מה, העלות נעה בין 1200 ל 1700 שח + מע"מ.

ציקי הוא פיינשמייקר והוא עובד עם ציוד מקורי ולכן אני מעדיף ללכת אליו. למרות זאת, המחיר של א.ג. הוא מאוד אטרקטיבי ובסה"כ לא שמעתי תלונות על איכות המוצרים שלהם. כתוצאה מכך, אצל ציקי אתה יושב בחדר המתנה קטן ואתה קובע תור (רשום ביומן) לפני. ב "א.ג." זה יותר כמו שוק במובן השלילי של המילה - אבל המחיר זול יותר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חבר'ה,

רוב תודות על המידע ובעיקר על הזמן - בדיוק הנקודות שחיפשתי

:wink:

סופ"ש רגוע ושבת שלום!

אורי

" ! The fender bender bent more than just your fender "