Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 80K סוזוקי סוויפט 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הרכב המדובר עוד מעט מגיע ל80K ואני רוצה לעשות טיפול מסודר.

אני לא יודע מה הייתה שגרת הטיפולים של הרכב עד היום, כי הכל טופל במוסך בואדי ג'וז ע"י בן משפחה (אל תשאלו שאלות קשות ואני לא אספר לכם שקרים).

בכל מקרה:

1. מה חייב לעשות, מה מומלץ לעשות, ומה לא צריך אז שלא ידחפו לי (כמובן שרפידות וכו' נחליף בהתאם לבדיקה).

2. איפה לעשות בירושלים- לא מתכוון ללכת למוסך חברה אבל כן מעדיף מורשה אלא אם לא נראה לכם קריטי.

3. כדאי לעשות כיוון פרונט על הדרך לא ידוע לי מתי פעם אחרונה שעשו.

תודה מראש,

URICH

פורסם
כיוון פרונט עושים שצריך ,קרי הרכב מושך ,שחיקה לא זהה של הצמיגים ,רעידות בהגה ולא "על הדרך".

קיבלתי!

מה אתם אומרים על השאר.

• חודש מאוחר יותר...
  • ספונסר פורום
פורסם

בסוויפט עושים טיפול בכל 15 אלף קילומטרים או שנה, כך שהטיפול הקודם היה צריך להיות ב-75 אלף קילומטרים והבא ב-90 אלף קילומטרים. אין טיפול 80 אלף קילומטרים...

טיפול 75 אלף הוא טיפול קטן. טיפול 90 קצת יותר גדול וכולל גם פילטר אוויר ופילטר מזגן (בהתאם לצורך), נוזל קירור ונוזל בלמים. פלאגים, במידה ויש פלאגים מקוריים אפשר לנסוע איתם עד טיפול 105 אלף אבל לדעתי מומלץ להחליף קודם.

לגבי כיוון פרונט כבר ענו לך, אם אין משיכה של ההגה או אכילה של הצמיגים כנראה שאין צורך לעשות כיוון פרונט.

• ספונסר פורום
פורסם

טיפול קטן במוסך מורשה יבואן עולה בדרך כלל 600-1000 ש"ח. במוסך כללי (לא מורשה יבואן) זה כמובן זול יותר, לשיקולך היכן אתה מעדיף לטפל.

בירושלים פנה אל מוסך אלפא מוריס, שאינו מורשה יבואן אבל הוא מקצועי ולא יקר.

• תוכן חדש...