Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כמה נקודות.

*לרכב לא נעשה טסט עדיין,זה יעשה בשבוע הקרוב.

*הוחלפו 3 צמיגים,צמיגים משומשים.

*הרכב היה של אחותי יד3,היא העבירה בעלות לאבא שלי עכשיו יד4,אמורים לציין את זה במודעה של המכירה או שזה לא באמת מענין מישהו?

*מראה ימנית קצת שבורה,חבר הדביק לי אותה עם איזה שהיא פלסטלינה מיוחדת עכשיו המראה דיי בסדר.

*החלון השמאלי מקדימה קצת יוצא מהמקום שפותחים וסוגרים חלון.

*הטמבון מצד ימין קצת יוצא מהמקום כפי שאפשר לראות בתמונה.

*הלמטה של הרכב אכול,לא יודע איך קוראים לדבר הזה,חיזקתי את איזה עם אזיקונים ואיזה חוט עבה.

*יש כמה שפשופים בצד ימין ומכדימה כי שאפשר לראות.

*הרכב עשה 116K קילומטר.

הנה כמה תמונות.

משום מה אני לא מצליח לפרסם תמונות בפורום,יש איזה אפשרות אחרת לפרסם פה קישורים לתמונה?

פורסם

ומה מצב הרכב מבחינת מכניקה?

האם בוצעו טיפולים במוסך מורשה/מוסך מסודר עם קבלות ותיעוד לטיפולים?

מה מצב רצועת טיימינג (אם יש, לא מכיר את דגם המנוע ספציפית - לדעתי יש)?

מה מצב הגיר? מתי הוחלפו ברקסים, מה מצב החשמל - מיזוג, תאורה, חלונות חשמל וכו'..

אלו פרטים מאוד מהותיים לרכב ישן מכיוון שאם הוחלפה רצועת טיימינג או לא זה טיפול של 10% מעלות הרכב בערך

פורסם

למעשה, הנתון החיובי היחיד של הרכב הוא הק"מ הנמוך. מעבר לכך, זה נשמע רכב מוזנח וחבוט.

שחרר אותו לקונה הרציני הראשון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אין תמונות אבל הרכב נשמע די מעפן.

אם אתה מוכן לסדר את הליקויים החיצוניים בעזרת חלפים משומשים, אולי תוכל למכור אותו במחיר יותר יפה - כי ק"מ נמוך היום זה דבר נדיר מאוד, במיוחד בעידן הליסינג.

• תוכן חדש...