Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון הליכון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנה וחודש נישבר לוח מסלול הריצה. למרות שהשימוש היה רגיל לגמרי של בני הנמצא בשירות חובה (שוקל 72 קילו) ורץ בחופשות.חברת אנרג'ים ממנה נירכש המכשיר VO2 GO47 . סירבה לגלות רצון טוב ודרשה 550 שקל + 250 שקל הרכבה (לאחר וויכוח ממושך הסכימו לעשות הנחה 20%, עדיין יקר) אלה המחירים? לטענת הטכנאי מטעמם מסלול ריצה אינו בנוי לריצה אלא להליכה. לדעתי התנהגות חזירית של אנרגי'ם. אני מרגיש מרומה. יש משהוא שאני יכול לעשות מולם.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

לפני שנים היה לי מכשיר הליכה של YORK, שנשברה בו הפלטה כפי שתיארת. נגשתי לאחד מחנויות הנגר החובב, הם חתכו לי פלטה יפה, ציפיתי צד אחד בפורמיקה כדי שיהיה פחות חיכוך עם משטח המסילה, כל העסק עלה גרושים יחסית ועבד כמו גדול.

• תוכן חדש...