Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי פיאט טיפו 1.4 ידני שנת 94 (לפי מה שהבנתי חצי קרבורטור חצי מוזרק)

היום הנעתי את הרכב כרגיל ונסעתי בעיר 5 דק' וכיביתי את הרכב.

כשחזרתי להניע שחכתי שהרכב בהילוך (חניתי בירידה) והיתה מן קפיצה של הרכב בזמן ההנעה, מייד כיביתי את הסוויצ' אבל כשבאתי להניע שוב שמתי לב שהאורות נחלשו בדשבורד של השמן וכל השאר וגם האור פנסים.

והרכב לא מניע ולא עושה קול של הנעה אפילו...

בדקתי מצבר במצב רכב כבוי נתן 12.5V ובזמן שהרכב מונע 13.7-8V מכך אני מבין שהאלטרנטור תקין וגם המצבר.

כמו כן הייתי במוסך לפני חודש ובדקו לי נזילות מהמנוע והמסוכניק נתן סלד ממש גבוה והחזיק אותו ואז שמעתי כמו מן שריקה מהאלטרנטור ומאז כשאני מושך טיפה סל"ד גבוה יש את אותו רעש שמתגבר בייחד עם הסל"ד לא יחסתי לזה חשיבות עד היום כי זה לא הפריע לטעינה של המצבר.

אבל היום אני חושב שאולי זה כן הפריע? אבל שוב המתח טעינה בסדר.

מה אתם אומרים?

ואם כבר יש מוסך מומלץ בפ"ת של חשמל? עדיף בסגולה.

נ.ב

לפני שבוע התקנתי מגבר עם מערכת שמע יכולה להיות ששם הבעיה?

המגבר נדלק רק אחרי הדלקה של הנגן הנגן שלי לא מחובר לסוויצ' ואני מכבה אותו ידנית על OFF

פורסם

בדיקה נכונה של האלטרנטור אמורה להתבצע תחת עומס.בכל מקרה 13.7 או 13.8 זה קצת נמוך.אמור להיות מעל 14v

בדוק תקינות הרצועה ומידת המתח שלה,אולי השריקה שאתה שומע נובעת מרצועה מחליקה.

פורסם
אם אתה עושה סויץ ואין סימן לסטרטר הייתי מתחיל מלבדוק אם מגיע מתח לסטרטר

אם הנעתי עם כבלים זה אומר שאין בעיה בסטרטר לא?

פורסם
מוסך קארדיאג פתח תקווה אלוף דויד מרכוס 38_(ממש קרוב לסגולה) 03-6411163

יש שם זוג חשמלאי רכב מקצוענים כל תקלה שיש אני מטפל שם.

תודה על ההצעה הייתי אצלו ובסוף המצבר שלי היה גמור. מצבר משנת 2008

• תוכן חדש...