Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, על הרכב שלי מותקנים 4 צמיגים FALKEN ZE912, הקדמיים כבר גמורים. האחוריים במצב טוב, אני אנסה לעשות איתם את המקסימום.

אני רוצה להחליף לרביעיה חדשה, התקציב עומד על 1500 שקל, בסה"כ שמעתי על TOYO R1R (שגם נראים טוב), אבל אני מחכה לתגובות.. תודה!

המידה היא כאמור 195-50-15

פורסם

אני ניסיתי R1R והתמכרתי.

אוחזים נפלא, גם ברטוב. איבוד האחיזה הדרגתי...

 

לרעתם, הם רועשים (מאוד כשחדשים) וצריכת הדלק עלתה ב5 אחוז לפחות לעומת הבררה הסינית/טאוונית שהייתה מותקנת לפניהם.

 

לצורך גילוי נאות, אין לי ניסיון עם צמיגים ספורטיביים אחרים.

פורסם
אני ניסיתי R1R והתמכרתי.

אוחזים נפלא, גם ברטוב. איבוד האחיזה הדרגתי...

 

לרעתם, הם רועשים (מאוד כשחדשים) וצריכת הדלק עלתה ב5 אחוז לפחות לעומת הבררה הסינית/טאוונית שהייתה מותקנת לפניהם.

 

לצורך גילוי נאות, אין לי ניסיון עם צמיגים ספורטיביים אחרים.

 

כעיקרון הנסועה שלי עומדת על 6-8 אלף בשנה. אני רוצה צמיגים טובים ואוחזים שידעו להתמודד בחורף במיוחד. הם לא יסעו הרבה, מה שאומר שיהיו איזה 3-4 ימים בשבוע שהאוטו לא יזוז ולכן אני לא רוצה שייתבשו.

בסה"כ זה הכל

פורסם
זה משהו שדומה בעיקרון לאתר זאפ,השוואת מחירים של צמיגים,

 

 

תוכל למצוא שם בתקציב הזה גם GOODYEAR אני מאמין

 

חח אני מאמין שכל אדם נורמלי שמחפש צמיגים מחפש באתר הזה, חיפשתי ומצאתי שם את הTOYO.

אני בעיקר מחפש תגובות על הTOYO R1R, כי אני כמעט נעול עליהם.

×
×
  • תוכן חדש...