Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, עברתי על שרשורי השיפוץ הקודמים אך לא מצאתי תשובות לשאלותיי

בינואר אני עובר לדירה בת שנה וחצי וברצוני לבצע שיפוץ לא גדול, אשמח לקבל עצות והמלצות על בעלי מקצוע באזור מרכז

1. שדרוג מטבח, לפני שנה הדיירים רכשו מטבח מרגבה, החלטנו לשדרג אותו ואנחנו צריכים למעשה 2 ארוניות תחתונות וקלפה עילית, חתיכת שיש אבן קיסר 1.4מ ו3.5 מ"ר של זכוכית לבנה. לאחר פגישה עם "אדריכלית" המטבח מרגבה (זאתי שתכננה אותו לפני שנה) יצאתי בהרגשה שמנסים לעקוץ אותי, כאילו הם יודעים שאני לקוח שבוי שאין לו ברירה אחרת. להלן התמחור:

* שתי ארוניות 70 ס"מ תחתון (אחת מהם לתנור BUILTIN) + קלפה עילית 60 ס"מ - 9000 שקל כולל עבודה

* 1.4מ שיש אבן קיסר - 3000 שקל כולל הובלה והתקנה

* 3.5 מ"ר של זכוכית חלבית - 5800 כולל הובלה והתקנה

המחירים הם כביכול לאחר הנחה

מבדיקה בסיסית, מחירי שיש נעים בין 800 שקל עד ל1500 לדגמים אחרונים ויקרים של אבן קיסר, התקנה עולה בסביבות 1300 שקל

זכוכית עולה בין 1200-1600 שקל למ"ר לפני הובלה והתקנה, אני אשמח אם מישהו יכול להגיד כמה אמורה לעלות התקנה.

נניח ואני מתקין את השיש ואת הזכוכית בנפרד, האם יש דרך לפתור את בעיית הארוניות? ברור לי שרגבה עובדת עם רשימה של נגרים לפי מפרט, האם יש דרך להגיע לאותם נגרים באופן פרטי?

2. אני צריך המלצות על שיפוצניק, לעבודות חשמל וגבס לצורך בניית נישות והתקנת ספוטים - אשמח להמלצות על סמך נסיון אישי.

תודה רבה!

פורסם

אילו חזיתות יש למטבח ? ( פורמייקה , צבע בתנור וכד )

אם למשל פורמייקה , לנגרים יש קטלוג פורמייקה , ברגע שתמצא את הסוג הפורמייקה הנכון כל נגר מטבחים יוכל לבצע עבורך את העבודה , כמו כן תוכל לחסוך ע"י פרזול זול יותר.

פורסם

פורמייקה לבנה חלקה, הבעיה שיש מיליון גוונים של לבן, אני מקווה למצוא את הגוון הנכון

השאלה שלי יותר לגבי חיתוכים וידיות, לכן אני מעדיף למצוא מישהו שכבר עבד עם הזמנות של רגבה

פורסם

מציע לך לדבר עם חבר הפורום איציק נ. - שיפוצניק משכמו ומעלה וגם בעל ידע רב בתחומים המשיקים למקצוע. סביר להניח שאת עבודות הגבס הוא יוכל לבצע ברמה גבוהה בעצמו, ולגבי השאר יוכל לשאת עצה טובה ולהפנות לאנשים הנכונים במידת הצורך.

• תוכן חדש...