Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה 2006 1.6 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעונין לרכוש אוקטביה פרטית 101,000

מעוניין לקבל חוות דעת על הרכב:אמינות, צריכת דלק, בטיחות

ובאופן כללי אם למישהו יש ניסיון איתו,

גדול אני מחפש רכב משפחתי בטיחותי ואמין עם צריכת דלק נורמאלית ובגאז' גדול,

אני נוסע בסביבות 12K בשנה, תודה לכל המגיבים.

פורסם
מעונין לרכוש אוקטביה פרטית 101,000

מעוניין לקבל חוות דעת על הרכב:אמינות, צריכת דלק, בטיחות

ובאופן כללי אם למישהו יש ניסיון איתו,

גדול אני מחפש רכב משפחתי בטיחותי ואמין עם צריכת דלק נורמאלית ובגאז' גדול,

אני נוסע בסביבות 12K בשנה, תודה לכל המגיבים.

הרכב 2007 סליחה על ההטעיה.

פורסם

נתחיל מהסוף, תא המטען הכי גדול ונוח מכל המכוניות ככה שבקטע הזה אתה יכול להיות רגוע. המנוע מצוין זריז וגמיש. בנסיעה רגילה הוא חסכוני אבל אם לוחצים עליו אז הוא הרבה פחות חסכוני (יכול לרדת לסביבות 1:11/12 בערך לעומת 1:16/17 בנהיגה רגילה)אבל לעומת זאת מגלה זמינות כוח מצוינת. תא הנוסעים מרווח וגם מאחורה יש הרבה מקום לרגלי היושבים אבל חסר אבזור בסיסי כמו למשל שליטה מגלגל ההגה. מבחינת אמינות, זה הדגם שמוניות וניידות טוחנים לו את הצורה בכל דרך אפשרית אז כנראה שהוא לא מתפרק כל כך מהר. מאוד מהנה לנהיגה זה בטוח.

פורסם

בטיחותית, יש אופציות טובות ממנה, זכתה לציון נמוך יחסית במחני הריסוק וצריך לברר אם יש 4 או 6 כריות אוויר (בשנים הללו כבר לא מעט מתחרות הגיעו עם 6 כ"א כסטנדרט וחלקן אפילו עם בקרת יציבות).

יש לאוקטביה גם שתי וורסיות 1.6: MPI הנפוצה יותר עם 101 כ"ס וFSI עם 115 כ"ס.

פורסם

אם מדובר ב-1.6 MPI עם 102 כוחות סוס אז מדובר ביחידת כוח דיי רועשת שהגיר מנסה למצות ממנה כל סוס וסוס אבל הביצועים עדיין סבירים ולא יותר.

צריכת הדלק שהוזכרה כאן למעלה נראית לי קצת דמיונית, מניסיון עם ג'טה 1.6 של חברים הצריכה הממוצעת בנסיעה משולבת רגילה היא משהו כמו 12 ק"מ לליטר, בעיר הרכב צורך יותר בגלל שהגיר מושך את ההילוכים בכדי לספק ביצועים סבירים.

האבזור לוקה בחסר ובדגמי האמבינייט יש חשמל מקובל, מחשב דרך ושם נגמר הסיפור, הג'טה למשל הגיעה עם מערכת מקורית, בקרת אקלים ותא נוסעים קצת יותר סימפטי לדעתי. לג'טה יש גם 6 כריות אויר ו-5 כוכבים במבחן הריסוק (לגולף).

• תוכן חדש...