Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אז ככה הזמנתי ערכה מאייבי לתיקון שריטות וצבע, לתקן כמה דפיקות באוטו וכמה (הרבה) שריטות.

http://www.ebay.com/itm/380070056837

מה שמקבלים בערכה זה:

1. נייר שיוף (חזק מיידי לטעמי)

2. מקלות למריחה (כמו מקלות אוזניים רק הרבה יותר קטנים)

3. שני מטליות IPA לניקוי

4. בקבוק צבע לפי קוד הצבע באוטו

5. לכה

6. מקשה, מערבבים עם הלכה ביחס 1:2

7. קערית קטנה לערבוב הלכה

מרחתי את הצבע על מקום נסתר, לראות שהגוון מתאים, האמת שהצבע נראה יותר חזק וכהה מאשר הצבע המקורי, אבל שהוא מתבייש הוא משתלב יפה, (עדיין לא מאה אחוז)

הניסיון הראשון לתקן, זה דפיקה שממש ירד הצבע, התחלתי על הטמבון האחורי והתחלתי למרוח צבע, שכבה אחרי שכבה, ולבסוף לכה. (בסדקים מסביב עדיין לא התעסקתי)

attachment.php?attachmentid=359250&stc=1&d=1382978207

התוצאה דיי עגומה, אבל יותר טוב מהשחור שהיה, אני מתכוון למרוח עוד כמה שכבות של צבע עד שיהיה אחיד וחלק.

לגבי הסדקים, אני מחפש איזה חומר לסתום אותם, ואז למרוח צבע אז אם יש למישהו הצעה, אשמח אם יכתוב לי תגובה.

IMG_7806.jpg

תיקון צבע.jpg

פורסם

הבעיה שלא טיפלת בקילופי הצבע,לדעתי לא יעובר הרבה זמן ויהיו עוד קילופים באזור שצבעת,כי זה כאילו צבעת על הקילוף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רוב הבעיה היא בפס הגנה הזה, לא פשוט יותר להוציא אותו, לשייף טוב ולצבוע את כולו?

לדעתי התוצאה תהיה הרבה יותר טובה.

פורסם

תודה לכולכם שעניתם.

הבעיה שלא טיפלת בקילופי הצבע,לדעתי לא יעובר הרבה זמן ויהיו עוד קילופים באזור שצבעת,כי זה כאילו צבעת על הקילוף.

אתה ממליץ לשייף את הקילופי צבע, ועליהם לתת כמה שכבות של צבע?

באמת חבל שהשארת את הקילופים של הצבע הישן.

אז או שהניר שיוף לא באמת גס מדי, או שפשוט פחדת להשתמש בו.

האמת אני מפחד להשתמש בו, הצבע של האוטו יותר בהיר מהצבע שהזמנתי, כנראה כי הצבע של האוטו הוא יושב על האוטו כמה שנים ודהה עם הזמן?, או שהצבע שהזמנתי יתבייש יתפוס אותו צבע?

רוב הבעיה היא בפס הגנה הזה, לא פשוט יותר להוציא אותו, לשייף טוב ולצבוע את כולו?

לדעתי התוצאה תהיה הרבה יותר טובה.

אין לי מושג איך להוציא אותו, ולצבוע את כולו ייקח לי את כל הבקבוק של הצבע, למרות שזה ייתן את התוצאה הכי טובה, אני מעדיף לוותר על הנסיון הזה.

פורסם
אתה צריך לשייף את כל הקילופים- למרוח חומר מילוי. לשייף ואז לצבוע.

הבעיה שהצבע שקניתי נראה קצת יותר כהה מהמקורי, ואני מפחד לשייף למלאות ולצבוע, ופתאום זה יהיה ממש בולט.

עם הזמן הצבע ידהה ויקבל אותו גוון? (תסתכל בתמונה האחרונה להבדל בגוונים)

פורסם

יכול להיות שיהיו הבדלי צבע,אבל זה עדיף מאשר הקילופין שיש עכשיו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...