Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ונשמרתם לנפשות קורולותייכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהגיענו הבוקר לקורוליסומט, אשתי הסבה את תשומת ליבי לדבר הבא:

20131025_090305-1.jpg

למי שלא הבין, הנה הצד השני:

20131025_090313-1.jpg

היות ומדובר בליסומט של חמי, שנמצא כרגע בחו"ל, ועוד קורולה, אני חושב שאתגבר על האובדן. מה שכן, ראיתי צורך לשתף במידה ומדובר במגיפת השלמת החלק הספציפי.

פורסם
לפי המכה בפינה של הטמבון, סביר להניח שהחלק החסר השתחרר בזמן המכה ולא ממגיפה.

בוודאות היה אתמול על הרכב, מלבד זאת שרואים בבירור סימני שבירה.

פורסם

אתה מהקריות במקרה?

יש לי חבר שגם גנבו לו את הכיסוי של המראה מקורולה..

ההשלמת חלקים הזו נהייתה נפוצה ומגעילה..

גם לי בחיפושית יום אחד עמדה בלי כיסוי והורידו סמל- שפה מדובר באספן גנב..

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם

פעם ראיתי איזה ילד משועמם מסתובב ליד הרכב שלי ומלטף את המראה (אולי זה פטיש, אני לא שופט מראופילים). הסברתי לו בעדינות, שאם הוא יגע לי ברכב, אז ה"השלמה" היחידה שתהיה זה שלו אל מול כרטיס אדי. מאז אף אחד לא התקרב לעממית שלי. (מאזדה 3). בכל מקרה, מדובר בתופעה רחבה ומכוערת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מרבית הסיכוי שהחלק הזה פשוט נפל בשל השיפשוף שאת עקבותיו רואים על הטמבון. די בלחץ לא גדול בכדי לשבור את תושבת הפלסטיק שהחלק מצוי בתוכה, כפי שהדבר נראה בצילום. לא צריך לחפש בכל מקום את הבריון התורן וגם לחלום על מה שנעולל לו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הקשר? קורולה עם חור בפגוש (יש "טמבון" בעברית?) זה בכלל שייך לפורום שיפורים - תורם לקירור של הדיסקים הקדמיים, הרי הקורולה היא מפלצת עוצמתית וכשצריך לבלום אותה נוצר המון חיכוך וחום.

אתה חושש שגנבים "השלימו" ממך את החלק כשבפועל אלה אנשי השירות של טויוטה בארץ. יצאה הוראה טכנית חדשה מיפן לייעול מקסימלי של הבלמים. תגיש תלונה ליבואן ששכחו להוציא גם את הצד השני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפותח השרשור, אתה חושב שזו תופעה חדשה? בקריות? לקורולות?

אז קבל סקופ. יש מקומות שגונבים בהם את כל האוטו.

פעם פרקו לי פס דיפון צד / כנפון מעל הגלגל כולל פס דלת מה-205GTI.

אז הייתי מופתע, כי הגנב הוא בעלים של רכב זהה, שיודע שהוא מפרק חלק מחובב רכב שאוהב את רכבו, ולא סתם ליסומטית חסרת רגש. לא ששם זה בסדר, אבל בכ״ז יש הבדל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לפותח השרשור, אתה חושב שזו תופעה חדשה? בקריות? לקורולות?

אז קבל סקופ. יש מקומות שגונבים בהם את כל האוטו.

...

1. למה אתה חושב שאני מהקריות? אני לא.

2. למה אתה חושב שאני חושב שמדובר בתופעה חדשה? אני לא.

3. סה"כ אני לא מתנייד בקורולה בכללי, וזה אפילו לא שרשור שחרור-לחץ. ראיתי צורך ליידע את העניין בדיוק כמו השרשור שנפתח פה לאחרונה לגבי "כונסים" דומים שנגנבים מפוקוסים.

פורסם

יש מלא חלקים שגנבו לי בקורולה .

את הפקקים בטמבון הקידמי .מגני רוח, ואת הכריש למעלה,

אכן באמת מדובר במגיפה כפי שהישראלי המכוער נהוג לעשות אותה.

• תוכן חדש...