Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ונשמרתם לנפשות קורולותייכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם פרקו לי פס דיפון צד / כנפון מעל הגלגל כולל פס דלת מה-205GTI.

אז הייתי מופתע, כי הגנב הוא בעלים של רכב זהה, שיודע שהוא מפרק חלק מחובב רכב שאוהב את רכבו, ולא סתם ליסומטית חסרת רגש. לא ששם זה בסדר, אבל בכ״ז יש הבדל.

אני אצלי יותר גרוע. גנבו לי את "כובע" וונטיל של הגלגל הקידמי ימני ב-GTI שלי. לך תשיג "כובע" שכזה לגלגל קידמי ימני של GTI...

בדקתי אצל לובינסקי רצו 2500 ש"ח לפני מע"מ ועוד בצל.

תזהרו שם עם המאתיים וחמש.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

סיפור אמיתי -

לפני שנים רבות היתה לי אסטרה GSI. אדומה, יפה ומהירה. כשהיא לא היתה במוסך כמובן. ולא - לא הייתי ערבי מנצרת...

יום אחד ירדתי אל הרכב וגיליתי שגנבו לי את 2 כונסי האוויר שעל מכסה המנוע. התעצבנתי אבל הרבה מה לעשות לא היה חוץ מאשר לקנות 2 חדשים (בעלי האמפרזות טורבו ודאי מכירים את התופעה - לחבר שלי גנבו את הכונס בזמן שעמד ברמזור...).

אחרי מספר שבועות חשכו עיני - עם בוקר ירדתי אל הרכב וכל הפרונט היה חסר - טמבון, גריל קדמי, פשוט הכל. עכשיו באמת התעצבנתי אבל התחלתי לחשוב - מי יכול היה לגנוב? כמובן רק בעל רכב דומה מחיפה. אין סיכוי שמישהו מחוץ לעיר היה מגיע במיוחד, ודאי שלא במיקום בו אני גרתי שלא היה מרכזי במיוחד. התחלתי לברר מי מוכר רכב דומה בחיפה, ומהר מאוד הגעתי לטלפון של בחור (כן - ערבי...) מהעיר התחתית. התקשרתי וקבעתי להגיע לראות את הרכב. מכיוון שאני "נדיב" הצעתי שאגיע אליו הביתה והוא כמובן הסכים בשמחה למשמע הקונה המתלהב...

ברור שלא הגתע בזמן שקבענו, אלא קצת אחרי. ראיתי את הרכב ליד ביתו, הדגם אותו דגם והצבע זהה. וכמובן - הטמבון שלי עליו. זהיתי אותו מרחוק בגלל סמל מיוחד שהתקנתי ושפשוף בצד. מה עושה ילד טוב? הולך למשטרה. ושם שוחחתי עם קצין-מכר שפשוט צחק. הוא הסביר שלעולם לא אוכל להוכיח שהחלק שלי אם הוא לא מסומן, הגנב יכחיש הכל אבל אח"כ יגיע אלי וידאג שהרכב שלי כבר לא יהיה ניתן לזיהוי. בקיצור אמר הוא - don't get mad - get even.

הפתרון היה פשוט מאוד - קניתי פחית של נוזל בלמים (שהוא חומר קורוסיבי לצבע), פתחתי אותה, "עברתי" ליד הרכב שלו בשעות הלילה והנחתי אותה הפוכה על הגג. למחרת בבוקר עברתי וחייכתי למראה הרכב שמרבית הצבע שלו השתנתה בן-לילה מאדום לורוד מוכתם.

אז הפתרון הוא פשוט - הביטוח מבטח, והנקמה מתוקה...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...