Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פלואנס 2010 בנזין 2.0 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה ממליץ?

איך נושא האמינות?

טיפולים ?

ביטוח?

ממליץ???

תלוי מה אתה מחפש.

השיקולים שלי היו בטיחות ונוחות נסיעה.

אוטו בטוח וממש נוח לנסיעה.

מזגן טוב עם בקרת אקלים ו 2 פתחים לנוסעים מאחורה.

מערכת מולטימדיה כולל GPS מובנה מצלמת רוורס וחישני רוורס.

מנוע 2.0 140 כ"ס עם גיר רציף....120 עושה בנינוחות את העליות של ירושלים...אומר משהו לא?

לי יוצא בערך 4100 4200 חובה ומקיף לרכב...

אמינות??? זמן יגיד....מנוע וגיר ניסן אז לא צופה לבעיות.

טיפולים??? בקרוב טיפול 3 שנים שזה טיפול 90K אבל הרכב עם רק 17000 ק"מ....אבל מבחינתי זה טיפול 3 שנים ככל הנראה בלי בלמים בכלל ועוד יש לי הנחה של 100% על שמן ופילטר שמן שקיבלתי עם העברת בעלות.

דלתות שננעלות אוטומטית כאשר הרכב עבר את ה 10 קמ"ש ולא ניתן לפתוח כלל גם כשאתה ברמזור. לא מבפנים ולא מבחוץ. רק כאשר הרכב על P או אם משחררים ידנית את הנעילה על הכפתור הראשי.

ממליץ??? בהחלט!!!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הי,

יש לי את הרכב הזה כמעט 3 שנים (עליה לכביש 12/2010).

אנחנו מאוד מאוד מאוד מרוצים ממנו :-).

עד כה ב"ה 0 תקלות.

נעים לנסיעה - בטיחותי וכיפי.

לי אישית אין בעייה להחנות אותו - אני פשוט טוב בזה, הבת שלי קצת יותר מתקשה :lol:

לי לא נראה שהטיפולים יקרים במיוחד.

בקרוב טיפול 3 שנים + טסט.

במוסך של קרסו אמרו שהטיפול יעלה כ 600 ש"ח כולל העברת טסט.

לא נראה לי יקר.

חוץ מזה השירות הכללי במוסך של קרסו נהדר!!!

בכל עניין אפילו כאשר איזה פלסטיק תקע את תזוזת המושב שליד הנהג (לא ידעתי) - עבדו כ 20 דקות

עד שפתרו ואפילו לא גבו כסף 8)...

צריכת דלק - בערך 1:8.5 עירוני נטו בערך 1:16 בין עירוני נטו.

משולב בערך 1:11.

כמובן הכל תלוי כמה הגל כבדה על הדוושה / בקרת שיוט.

מצאתי שאם אתה לא "עף" מפגישה לפגישה (דבר שאני עושה המון :twisted:) אפשר להגיע לצריכת דלק עירונית של קרוב ל 1:10.

מחוץ לעיר אפשר "לנוח" עם בקרת השיוט על סביבות ה 100 ולקבל את הצריכה הנ"ל, אם תלחץ תרד לאזור ה 14-15.

קנה, תיהנה, תרגיש בטוח.

בהצלחה

פורסם

הרכב הזה עולה על הi30CW ברוב הפרמטרים.

מבחינת נוחות נסיעה, מרווח, ביצועים עם המנוע הספציפי הזה, באבזור אני משער שהן די דומות כי היונדאי הייתה מכונית מאוד מאובזרת בזמנה (אם כי לרנו יש למשל בקרת שיוט שאין בדגמים הבסיסיים של היונדאי).

הדבר היחיד שאין לה יתרון מול היונדאי הוא נושא הבטיחות מכיוון שהפלואנס לא נבחנה במבחן ריסוק רשמי, ואילו היונדאי זכתה ל5/5 כוכבים במבחני הריסוק.

מבחינת טיפולים יונדאי מעט זולים יותר מרנו, אבל לא בהרבה.

אני מחזיק בקליאו 1.2, שזה אמנם לא מנוע וגיר כמו שלך, אבל מחירי הטיפולים לעת עתה סבירים מאוד.

ואכן מדובר בגיר והמנוע של הקשקאי.

אגב, ה1.6 בתור מנוע הוא אמין, הבעיה היא הגיר שמשודך למנוע הזה, ועד כמה שידוע לי בפלואנס האמינות של הגיר המדובר (DP0/AL4) גבוהה יותר מאשר במודלים הישנים של המגאן.

כדאי לחפש אחת כזאת. תמורה טובה יחסית לכסף. מנוע חזק ואמין, גיר אמין, מאובזר, נוח, מרווח, ועם נהיגה נכונה אפשר להוציא גם צריכת דלק סבירה שמייצגת משפחתיות 1.6.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...