Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 620 ללא גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על רובר 620 שנת 97 שהגיר הלך והוא עם 190 אלף ק"מ שמור יפה פנים וחוץ עם טסט לעוד חודשיים במחיר מצחיק של 3000 ש"ח שווה להיכנס להרפתקאה של החלפת גיר? המוכר טוען שהמנוע מצויין ומטופל והגיר נשבר מלמטה והוא נוסע לחו"ל ולכן הוא לא מתקן ויש לו גיר חלופי ב1000 ש"ח

הערה...

אני אוהב את הרכב הזה מאוד בפרט את הדגם עם הריפוד עור

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביררתי מוסך רובר בתל אביב שיש כאן המלצות עליו והוא אמר לי שהרכבת הגיר עולה 850 ש"ח כלומר שבערך ב5500 ש"ח הרכב יוכל לנסוע מה דעתכם??

פורסם
לטענתו הוא נוסע לחול ולכן לא רוצה לתקן

ב-ס-ד-ר!.

ראה,אולי החלפת הגיר היא 5.5K אבל ה620 מעבר לאיבזורה העשיר,רכב בעייתי (גם אלו עם המנוע וגיר של הונדה),ולדעתי בעל הרכב שפך מספיק כסף,ולא רואה את הסוף של יישור הקו ולכן הוא "טס לחו"ל".

השאלה היא האם יש לך תקציב לרכוש רכב ב5-7K ואתה מתפתה ,אז התשובה היא ...אל!

אם יש לך 30-40K ובא לך להשקיע ולהנות מרכב יחסית מאובזר עם אחזקה בעייתית משהו,לך על זה,אבל גם כאן יש אופציות אחרות שעדיפות בהרבה על הרובר.

Porsche 944 turbo

פורסם

אשמח לשמוע איזה רעיון יש לך לרכב עד 10 אלף מאובזר כמו הרובר 620 אבל רכב גרמני לא בא בחשבון מסיבות אידאולוגיות

פורסם

ממה שידוע לי האופציות הם הונדה אקורד ניסן מקסימה מזדה קסדוס והם יקרות מאוד ובדרך כלל חרשו איתם מעל ה300 אלף ק״מ או רכב אמריקאי שלפי מיטב ידיעתי לא יותר אמין מהרובר תתקן אותי אם אני טועה

פורסם

כל שאלה של תקציב,וכן הורדת חלק ניכר מהרשימה כשהוצאת גרמניות,למרות שעדיין ישנן אופציות לא רעות,

שוב השאלה היא מה תקציבך.

Porsche 944 turbo

פורסם

עד עכשיו היה לי יפני אמין וזול אבל יש לי איזה חלום בראש שלא יוצא שזה רכב עם כורסאות עור בצבע קרם ודשבורד בשילוב עץ לפחות לתקופה מסוימת להגשים את החלום ואחר כך ללכת לרכב סטנדרתי השאלה בהגשמת החלום הזה מה הכי כדאי עם כמה שפחות בעיות...

פורסם

חשבתי גם על אופציה לקחת רכב יפני אמין כמו הונדה סיויק ולהחליף מושבים למושבים של הרובר או בסגנון אבל זה נשמע לי הרפתקאה יותר גדולה ואין לי מושג איך עושים דבר כזה....

פורסם

אתה מכיר את הרכבים האלו?

הרכבים האלו ידועים כלא אמינים במיוחד,

ידוע שבמחירים האלו לא תוכל למצוא רכב "מאובזר" יחסית(בעל רובר R75 לשעבר).

באמת שלא מומלץ.

חפש לך רכבים יפנים ותסע בשקט במקום לראות הרבה מוסך.

בהצלחה.

פורסם

לגבי הr75 והרובר 623 אמרו לי שאכן יש איתם הרבה בעיות לעומת ה416 וה620 שהם ממש הונדה רק עם אבזור הרבה יותר מפואר ולכן חשבתי על הרעיון של הרכב הזה ומקריאה בפורום גם הבנתי כך שה620 וה416 אכן רכב אמין

• תוכן חדש...