Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 620 ללא גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי הייתה "הונדה" כזאת.

827 - זה בעצם הונדה ל'גנד.

מה אני אגיד לך. שאנחנו רכשנו אותה היא הייתה יחסית חדשה ונחשבה לרכב מפואר.

הרכב אכן היה מאוד מפנק אבל האמינות שהייתה בין בינונית לבסדר בהתחלה הפכה עם השנים לקטסטרופה - נפטרנו מהרכב הכי מהר שיכולנו.

באמת בור בלי תחתית.

קח לך משהו אחר

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בשיחה עם מוסך בתל אביב שהמליצו עליו בפורום לרכבי רובר הוא אמר שה620 זה ממש הונדה אקורד

תלוי , הגרסה הספורטיבית של 620 שנקראת 620TI ממש לא הונדה - המנוע והגיר של רובר , ממה שאני יודע דווקא אין להם בעיות מיוחדות , בכל מקרה דיי בלתי אפשרי למצוא כאלו במצב נורמלי ...

פורסם

יש לך אוטו ישן ונחמד עם לא מעט שכלולים שעולה גרושים.

האם לבעלים הקודמים סביר שהיה כסף או הזניחו פה ושם?

סביר שדברים מתקלקלים ולפעמים יקרים?

אני לא יודע איפה משיגים גיר והרכבה ב2000 שקל , זה יחזיק?

וכשהגיר יהיה בסדר? המנוע מושלם? והחשמל?

הדלק זול? אתה יודע שהרבה מוסכים לא ירצו לטפל? לפעמים חסרים חלקים ואתה תוקע להם את הליפט?

ומי שיסכים לטפל? או צדיק גדול או מחוסר עבודה כי הוא גרוע ויקרע אותך?

זה אוטו חמוד אבל יש סיבה למחיר שלו. יש סיבה למה מישהו צעיר לא מנוסה רוצה בו ולא מישהו אחר.

אלרו יותר נפוץ, חלפים יותר זולים אבל לא מציאה, שותה דלק ולא עושה רושם על אף אחד.

לא יודע מה תקנה אבל אל תקפוץ מעל הפופיק.

חבל שאין לך מושג כמה כסף, זמן ועוגמת נפש חסכתי לך.

אם הבנת, מצויין, אם לא- תאלץ ללמוד בדרך הקשה.

תשקיע בחברה לא בחורבה.

פורסם
יש לך אוטו ישן ונחמד עם לא מעט שכלולים שעולה גרושים.

האם לבעלים הקודמים סביר שהיה כסף או הזניחו פה ושם?

סביר שדברים מתקלקלים ולפעמים יקרים?

אני לא יודע איפה משיגים גיר והרכבה ב2000 שקל , זה יחזיק?

וכשהגיר יהיה בסדר? המנוע מושלם? והחשמל?

הדלק זול? אתה יודע שהרבה מוסכים לא ירצו לטפל? לפעמים חסרים חלקים ואתה תוקע להם את הליפט?

ומי שיסכים לטפל? או צדיק גדול או מחוסר עבודה כי הוא גרוע ויקרע אותך?

זה אוטו חמוד אבל יש סיבה למחיר שלו. יש סיבה למה מישהו צעיר לא מנוסה רוצה בו ולא מישהו אחר.

אלרו יותר נפוץ, חלפים יותר זולים אבל לא מציאה, שותה דלק ולא עושה רושם על אף אחד.

לא יודע מה תקנה אבל אל תקפוץ מעל הפופיק.

חבל שאין לך מושג כמה כסף, זמן ועוגמת נפש חסכתי לך.

אם הבנת, מצויין, אם לא- תאלץ ללמוד בדרך הקשה.

תשקיע בחברה לא בחורבה.

Porsche 944 turbo

פורסם

תודה רבה בר

איזה רכב היית ממליץ בסגנון של הרובר אבל בלי הבעיות שאתם מעלים כאן ושהמחיר שלו זול. לגבי צריכת דלק זה פחות משמעותי כי אני נוסע נסיעות קצרות מאוד

פורסם

ואני לא מחפש להרשים אני פשוט לעצמי רוצה להנות מרכב מנהלים כזה לא בשביל פוזה לכן חשבתי אפילו לקנות סיוויק ולהחליף לה מושבים ודשבורד רק שזה נראה לי סיפור יקר ואין לי מושג איפה ואיך עושים זאת

פורסם

למיטב זכרוני דגמי האקורד מנוע 3 ליטר שנת 1998 מגיעות עם הריפודים שאתה אוהב. אם אני זוכר טוב הם ממש מפוארות עם מגנזיום וסאנרוף. למה ללכת על החיקוי הבריטי כשיש לך את הדבר האמיתי? תמתח טיפה את התקציב וקח לך אחת באיזור 12 אלף או לחלופין אם כבר הרפתקאה אז חפש את המקבילה האמריקאית - אקורה מיבוא אישי

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
תודה רבה בר

איזה רכב היית ממליץ בסגנון של הרובר אבל בלי הבעיות שאתם מעלים כאן ושהמחיר שלו זול. לגבי צריכת דלק זה פחות משמעותי כי אני נוסע נסיעות קצרות מאוד

אהלן, בסגנון של הרובר יש סאאב 95 שבדגם המפואר יש דשבורט עץ והם זולות. תתרחק כמו מאש בגלל העלות חלפים והזמינות מוסכים.יש רובר 75 עם דשבורט מדהים- אותו סיפור. יש לנציה קאפה שזה קצת פחות גרוע אבל לא בהרבה ויש רוברים קטנים אבל גם הם בעייתיים. בשברולט אלרו אני פחות מבין ואולי אחזקה בסדר רק אני לא מבין מה מושך בה אבל זה טעם שלך.

אולי כדאי לבדוק פה בפורום על וולבו 70 אבל בלי טורבו וגם זה לא זול להחזיק. כנ"ל ניסאן מקסימה.

לקנות אוטו ולהחליף מושבים? אולי. דשבורט?? לא לא:twisted:

אם לסכם אתה מחפש אוטו זול ואולי תגיד בכמה? לא איכפת לך פוזה מאחרים אבל אתה רוצה להרגיש נחמד ומיוחד בפנים. זה לא קל ואני עוד יחשוב על זה. תשאל עוד אנשים ותגיד תקציב ככה בערך.

פורסם

אני מבין שדש בורד ומושבים הם בראש סדר העדיפויות.

קנה את הרובר, שים סאונד של נהיגה במערכת סטיראו ותעמיד את הרכב על בלוקים. תהנה מהמושבים והדש בורד ותחסוך דלק...

פורסם

אם לסכם אתה מחפש אוטו זול ואולי תגיד בכמה? לא איכפת לך פוזה מאחרים אבל אתה רוצה להרגיש נחמד ומיוחד בפנים. זה לא קל ואני עוד יחשוב על זה. תשאל עוד אנשים ותגיד תקציב ככה בערך.

התקציב 10 אלף ולא רכבים תוצרת גרמניה

פורסם
אני מבין שדש בורד ומושבים הם בראש סדר העדיפויות.

קנה את הרובר, שים סאונד של נהיגה במערכת סטיראו ותעמיד את הרכב על בלוקים. תהנה מהמושבים והדש בורד ותחסוך דלק...

מיותר, רזי באמת מיותר. תעזור לכוון אותו למשהו הגיוני עם קצת הנאה וייחוד.

770,התקציב מוגבל ואני מנחש שגם תקציב האחזקה. אני מבין שאתה רוצה להרגיש באוטו "בבית" ומיוחד ופחות איכפת מאחרים, זה בסדר אבל קשה מאוד בתקציב הזה. אני ינסה להתחיל ממה שקרוב לרצון שלך ובהדרגה לכוון למשהו שהוא לדעתי יותר הגיוני.

וולבו, ניסן מקסימה והונדה אקורד שהזכירו- אחזקה יקרה.

פיג'ו 406 בדגמים היותר מאובזרים תיתן עיצוב נאה מבפנים ומבחוץ אבל תיזהר מהגיר, אולי זו אפשרות.

פיג'ו 306, היתרון הוא שיש ידניות.

פיג'ו 206 כנ"ל, אמנם קטנה אך עיצוב נחמד ואוטו נעים. אולי גם סיאט איביזה או פיאט פונטו. עוד אפשרות עם עיצוב נחמד זה פיאט מריאה או בראבה או בראבו משנת 2000 בערך. אולי סיטרואן קסרה.

אולי אולי שברולט קבאליר.

תנסה להתמקד במה שבא בחשבון ותשאל עליו ואנשים יענו.

בתקציב הזה חשוב לא רק הדגם אלא איך טופל האוטו הספציפי. טוב או בקמצנות. זה לא בדיוק מה שרצית אבל עצם הבעלות על אוט משלך שתטפח ולא יקרע לך את הכיס זה נחמד.

פורסם
מיותר, רזי באמת מיותר. תעזור לכוון אותו למשהו הגיוני עם קצת הנאה וייחוד.

התכוונתי להעלות חיוך. אם פגעתי אני מתנצל ואם צריך אמחוק את ההודעה.

לא היה לי מסר ביקורתי. רק זווית משועשעת.

פורסם

תודה על התגובות חשבתי על הפיג׳ו 406 אבל תמיד יש איזה סטיגמה שהגיר שם על הפנים מה התכוונת תיזהר עם הגיר?

• תוכן חדש...