Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה החלטנו על הקיה פיקנטו 2011 ידני לאימא שלי

איך מומלץ להעביר את התשלום למוכר (פרטי)??????

כמובן הדפסתי את המדריכים בפורם לרכישת רכב יד 2

זו רכישה מאוד משמעותית עבורה,לקח לה הרבה זמן לחסוך את הכסף!!! ולכן מעדיף ללכת על הצד הבטוח

אין לנו שום ניסיון בתחום זו רכישה ראשונה.

אגב אם יש הזהרות לגבי הפיקנטו ידני ?????? אשמח לשמוע

האם שווה/משמעותי לחכות חודש חודשיים לסוף שנה??

תודה חברים,אתם עוזרים מלא

פורסם

לא שאני מזלזל, אבל למה רכב ידני לאמא, לא עדיף אוטומט?

לגבי הכסף, בשביל המוכר עדיף לעשות קודם העברת בעלות ואז להעביר את הכסף.

חשוב לוודא שהמוכר הוא אכן הבעלים ולא סוחר כלשהו, ולבדוק בקפידה וללכת עם עוד מישהו או שניים.

בנוסף שווה לחתום חוזה מכר, ואני אגזים קצת אבל בעידן של היום גם שווה לצלם את המוכר חותם על על החוזה בוידיאו, למרות שזה למגזימים חחח.

asdasdasd

פורסם

guysaq תודה על התשובה

חליליה למה זילזול,כל שאלה במקומה.

היא מעדיפה ידני מלוכסן קטן ואמין-הפיקינטו עונה על זה לא??

אתה בכלל לא מגזים לגבי הוידאו,הנייד מצלם ונשמר חליליה לשעת צורך

תשמע אמא שלי היא אישה חולה וזה נראה לי פינוק חשוב עבורה וממש אין לנו אנרגיות לחארות

תודה תודה

אשמח לעוד רעיונות

פורסם

העברת זהב ותשלום במזומן הם שתי האופציות העדיפות על המוכר

מה שאומר שעדיף לך לנסות להמנע מששתי האופציות , אפשר לעשות צ'ק בנקאי או העברה רגילה , בשתי האופציות האלו יש אופציה לבטל אם נתקלת בבעיה או שהבנת שעבדו עלייך , כמובן שהביטול צריך להיות בזמן קצר.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא יודע למה בזמן האחרון כולם עושים סיפור מקנייה ומכירת רכב (שנעקצו והלאה והלאה),

אתה קונה רכב?

קח אותו לבדיקה, אחרי הבדיקה סגור מחיר סופי עם המוכר,

גש איתו לסניף בנק שלך, תוציא צ'ק בנקאי, שמור את הצ'ק אצלך בכיס, גם לסניף דואר קרוב, בצעה העברת בעלות, אחרי קבלת הקבלה על העברה בעלות תמסור את הצ'ק בנקאי למוכר, ואל תשכח ללחוץ ידיים.

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

בנוגע לתשלום חשוב לציין שגם בהעברה רגילה מאוד בעייתי לבטל.

אם זה העברה לאותו בנק ברוב הבנקים זה משתקף מיידית(גם לא העברת זה"ב) ןלכן לא ניתן לביטול.

בהעברה לבנק אחר גם מאוד בעייתי לבטל וזה סרט מול הבנק - אבל ניתן.

פורסם

MX-5 !!!!!!!!!!!!!!! יא תותח איזה תשובה

תודה גבר סגרת לי פינה,תשובה בקצב טוב

כמובן אם יש אזהרות מהפיקנטו 2011 ידני תודיעו חברה

זה אחלללללללללללללללהה פורם

תודה אנשים

פורסם

העברת בעלות מתבצעת בבנק הדואר.

העברה בנקאית בין אם רגילה ובין אם זה״ב מתבצעת בסניף הבנק (שהוא בד״כ לא בנק הדואר).

לא ניתן לבצע את שתי הפעולות סימולטנית.

אם יתבצע קודם התשלום, המוכר יכול להיעלם עם הכסף ומבלי לבצע העברות בעלות, וגם אם להיפך קודם תתבצע העברת הבעלות, הקונה יוכל למצוא את הדרך להיעלם עם האוטו ומבלי לשלם.

חששות לגבי ״יושר״ הצד השני קיימות לשני הצדדים.

אין עסקה שאין בה סיכון.

לדעתי הדרך הכי קרובה ללהיות ״סימולטנית״ היא מסירת/קבלת צ׳ק בנקאי, בתוך בנק הדואר עם קבלת האישור על העברת הבעלות.

על מנת להפחית את הסיכוי לקבלת צ׳ק בנקאי מזוייף, יש לעמוד על כך שהצ׳ק יונפק בנוכחותכם, כאשר עם הנפקת הצ׳ק יש לבקש מפקיד הבנק לקבל צילום של הצ׳ק על מנת לוודא כי כאשר תקבלו אותו מהקונה לאחר מכן יחד עם העברת הבעלות (שתעשה בסניף בנק אחר) תוכלו להשוות אותו לצילום, על מנת לוודא שהצ׳ק לא הוחלף בצ׳ק אחר שזוייף קודם לכן על אותו הסכום.

ובכל מקרה יש לזכור - יש אנשים שלא עושים איתם עסקים. לא משנה עד כמה המחיר שסוכם הינו אטרקטיבי.

- שכל אחד יחליט לעצמו מי הוא הטיפוס שאיתו לא ״עושים עסקים״.

פורסם

בתור מוכר לא הייתי הולך להעביר בעלות טרם הנפקת צ'ק בנקאי על שמי (בנוכחותי, בבנק, כמובן) או ביצוע העברת זה"ב.

שכן העברת בעלות לא ניתן לבטל בשום דרך.

אם, לא עלינו, אני מעביר את הרכב על שמו של הקונה ורק אחר כך הולכים לבנק - בבנק יכולים לסרב להנפיק צ'ק, לתת הלוואה יותר נמוכה ממה שהיה צריך, אלוהים יודע מה יכול לקרות.

מבחינה פורמלית - בשלב הזה אני עם ה-ז ביד ורכב שלא רשום על שמי, ושום דרך להחזיר את הגלגל אחורה.

בתור קונה - כמובן בודק את זהותו של המוכר ותאימות לרישיון הרכב, עושה בדיקת משכון דרך האינטרנט, ורק אז הולך לבנק להנפיק צ'ק, אחר כך לדואר. (במקרה ובחר בהעברת זה"ב - מבצע אותה כשאנחנו כבר בדואר)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אין עדיין תחליף לשיק בנקאי שהונפק בנוכחות המוכר.ככה הוא יכול לדעת שלא זויף .ולא ניתן לבטל שיק בנקאי ברגע שהוא אצל המוכר.

העברת זהב לוקחת גם זמן וגם אחרי שיבצעו אותה לא תמיד רואים מייד. זה יכול להתעכב רבע וחצי שעה . הצק נמסר במקום ללא עיכובים מיותרים. בנוסף חוזה קצר רק יוסיף לבטחון במיוחד המוכר ששיאמת את סכום שבוא הוא אמור להיות מזוכה גם אם תקרא תקלה כלשהיא.

פורסם

מכרתי רכב לפני כשבוע, ולדעתי העברת זה"ב זו הדרך הכי מהירה, קלה ויעילה.

נכון, לא רואים את הכסף באותה שניה של ההעברה אלא 5 או 10 דק' גג אחרי ביצוע הפעולה, אבל גם ככה מרגע ההעברה ועד שמגיעים לדואר להעביר בעלות עובר זמן מה, כך שאם הגעתם לבנק הדואר ועדיין הכסף לא בחשבונכם - תתחילו לדאוג.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...