Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 105 אלף לסובארו B4 שנת 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

ירון מהתשובה שלך אני מבין שזה סיכון להחליף לסט טיימניג לא מקורי במיוחד כשמדובר במנוע בוקסר.

לכן אני לא מתכוון לקחת סיכון ואני כן אחליף לסט מקורי השאלה שלי אם יש למישהו המלצה על מקום שאפשר לרכוש סט מקורי במחיר זול יותר?

פורסם

בזמנו בטיפול הנ"ל גם כן נדהמתי מהמחיר הגבוהה,

עשיתי את הטיפול בשיא מוטורס חולון, אם אני זוכר נכון אז המחיר הסופי יצא בערך חצי ממה שקבלת, גם כן סט טיימינג מקורי.

הפלאגים כאן יקרים ואין יותר מידי מה לעשות, אפשר להזמין אותם מחול בערך ב 60 שקל לפלאג.

רק תוודא לפי ספר הרכב שהפלאג יהיה תואם 1 ל 1(אותה חברה ואותה מק"ט) וגם אחרי שמפרקים את הישן תעשה השוואה לראות שמכניסם את אותו הפלאג.

בזמנו אז אמרו לי שגם דנסו וגם NGK מתאימים עם המקטים שכתובים בספר, בהתחלה שמו לי את החברה השונה ממה שהוציאה מהרכב ולאחר שהניעו את הרכב הוא רעד ונכבה, אחרי שהחליפו לפלאגים מאותו החברה שהוציאו הבעיה הסתדרה.

חוץ מזה גם מוסך רון יכול לבצע את הטיפול הזה באופן מקצועי, בזמנו התלבטתי לאיזה אחד ללכת.

לגבי עניין הסט, את הסט סובארו לא מייצרים אלה חברות כמו DENSO \ NGK מייצרות עבורם,

לכן אם אומרים לך שהסט הוא OEM ומיוצר על ידי אחת החברות הללו אז הוא כמו מקורי, אם תעשה השוואה של המותחנים \ רצועות לאחר מכן אתה תראה את אותם מקטים וזה זהה 1 ל 1.

אם זה סט חליפי \ סיני של חברה לא מוכרת אז לא כדאי להתקרב.

תדע שיש מותחן שלא כותבים אותו בהצעת מחיר שהוא יכול להחזיק גם 210K אבל אצלי החלפתי אותו כבר בטיפול הזה בגלל שהוא עשה רושם שם בלאי מוגבר. אם אני זוכר נכון העלות שלו הייתה בין 200-300.

החלפת שמנים \ דפרינצאלים מתבצעת כל 60K, ולא בטיפול הזה.

הטיפול הזה כולל טיימינג, נוזל קרור ומה שבד"כ מוחלף בטיפול רגיל \ לפי הצורך כמו ברקסים \ פילטר אוויר

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
אייל איך אני מקבל וילון אחורי לB4 שלי

שלום לירוי

אתה יכול להזמין בכל מרכז שירות סובארו וילון אחורי לוגו סובארו מק"ט: 21265 .

למען הסר ספק זה אינו וילון מקורי ,וילון מקורי אינו קיים .

אייל מסובארו

פורסם

מעניין כמה עולה וילון כזה במורשה...

בכל מקרה תוכל לקנות וילון עם לוגו בחנות לייד אוטודיפו, יש שם חנות לאביזרים,צמיגים,גנטים וכו, אחרי הכיכר (בלב המפרץ), 90 שקל.עוד 50 ויש לך מותקן על הרכב. תתחדש.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...