Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 5s מתאילנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא בmbk. מישהו יודע להגיד לי איך לבדוק בוודאות שאני לא קונה חתול בשק? האם iOS 7 עובד גם על מכשירים מזויפים ? תודה לכולם

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא יודע אם כדאי לקנות מה-MBK, לצד סלולרים מקוריים יש שם גם הרבה מזוייפים.

אם כבר אז תלך לפאנטיפ פלאזה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אולי אני טועה, אבל מהניסיון שלי, מי שמוכר בתאילנד מוצרים מקוריים לא מוכן בכלל לשמוע על מיקוח.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

יש דוכן בmbk שמלא ישראלים השאירו פתקים שהם מבסוטים והכל סבבה לגבי הטלפונים. אבל זה לא אינדיקציה. בגלל זה אני רוצה לבדוק עצמאית.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

למה אתה מתלבט?

חצה את הכביש וכנס לקניון ה "עשירים" אשר נקרא סיאם... בקומה האחרונה אם אני לא טועה ( בחלק הכי ראשון מול MBK ), ישנה חנות ענקית של אפל, שם רכשתי את המכשיר ( יותר נכון אני וחבר ביחד, עברה שנה וחצי והכל מעולה, לדעתי החנות בעלת זכיון ולא סתם פרטי בכלל אם כבר ). שרות מקצועי, הכל מקורי, יפתחו מולך ואיתך את המכשיר ע"י הנציגה, הם מאוד מאוד דוגלים להיות כמו אפל מבחינת השירות. ותקבל הנחת מס בשדה התעופה על הרכישה ( תקבל החזר כספים, מן הסתם עם הקבלה המקורית ורשמית שתקבל מהחנות והפרטים שלהם והם ממלאים טופס, רק אל תשכח לצלם הכל כן, כי בשדה התעופה לוקחים את הקבלה וכו' ) .

עלה לי באיזור ה 740$ לפניי ההחזר בשדה התעופה לדגם ה 4S 16 גי'גה.

על הדרך תוכל לשחק כל מה שיש להם בחנות, היא באמת גדולה.

פורסם

את הפתקים הישראלים אני זוכר בכל חור בתאילנד.

גם אני הסתחבקתי עם המוכר הראשון בתאילנד שמכר לי חולצות ב-250 בהאט אחרי מיקוחים ואחרי זה גיליתי שאם שילמתי יותר מ-150 בהאט על חולצות כאלה אז יצאתי פראייר.

חוץ מזה אתה מכיר גם קונים ישראליים שחזרו לחנות אחרי הרכישה?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אין אייפון 5s עדיין בחנויות . שאלתי את המוכר באחד הקניונים לא זוכר את שמו.

פורסם

חצה את הכביש לסיאם כמו שרשמתי לך... אין שום טעם לרכוש בדוכן , מיקוחים וכו'... קנה את המקור.

( יכול מאוד להיות שמן הסתם כרגע אין את ה 5S מכיוון שעוד לא החלה או שרק עכשיו החלה הפצה גלובלית וכו' )

פורסם
אין אייפון 5s עדיין בחנויות . שאלתי את המוכר באחד הקניונים לא זוכר את שמו.

זה עוד יותר צריך להקפיץ לך נורה אדומה.

Automatic1 לדעתי צודק.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

IOS לא רץ על שום דבר שהוא לא צ'יפ של APPLE

אין שום בעיה לקנות ב MBK, מוכרים שם גם מקורי (כאלה שנפלו ממשאית)

רק תוודא שאתה לא קונה GOOPHONE

הסקין יכול לבלבל

פורסם

שתי דברים. אם אני מחבר אותו אצל המוכר לאייטונס והוא מזהה אותו , זה לא דרך לבדוק? לגבי הסים יש לי מיקרו סים באייפון 4 ובחמש אני יודע שיש ננו סים. הצעות יצירתיות למישהו?

• תוכן חדש...