Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 5s מתאילנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על GOOPHONE רצה מערכת אנדרואיד.

זה ברור, אני מכיר אנשים שלא הבדילו בגלל שהסקין נראה דומה מאוד למערכת המקורית

שתי דברים. אם אני מחבר אותו אצל המוכר לאייטונס והוא מזהה אותו , זה לא דרך לבדוק? לגבי הסים יש לי מיקרו סים באייפון 4 ובחמש אני יודע שיש ננו סים. הצעות יצירתיות למישהו?

היה לך פעם אייפון מקורי? קשה להתבלבל למי שרגיל

ברור שזיהוי באיטיונס זאת דרך לבדוק, תבדוק לוגין ל ICLOUD\APPSTORE, תבדוק SIRI, תגדיר TOUCH ID, תראה שהמצלמה מצלמת וידאו ב120 FPS... לא חסר דברים יחודיים למערכת המקורית

פורסם

אני ראיתי בתאילנד אייפון 4 עם חיקוי מדהים של IOS (זה היה מכשיר אישי של המוכר, והוא הראה לי את הזיוף,

סתם בשביל הקטע לראות אם אני מבדיל).

ההבדל הכי ברור - אין שם אפליקציה של APP STORE, אי אפשר להתחבר ולהוריד אפליקציות.

אבל כדי לבדוק את זה תצטרך להפעיל את המכשיר, להכניס סים, לאקטב אותו, להתחבר לWIFI או 3G ולהכניס APPLE ID.

לא בטוח שזה ריאלי לביצוע בדוכן..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

או לחסוך את כל זה ולחצות את הכביש ולהכנס לחנות בקניון של המותגים בסיאם ולקנות מקורי במחיר הרבה יותר נמוך... אויי החיים קשים.

• תוכן חדש...