Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ידידה שמחפשת לעשות ביטוח לסריון,

שנת 2010, מנוע 1300 סמ״ק.

ההצעות שהיא מקבלת לא הגיוניות.

היא קיבלה הצעות מכמה חברת שהיא בדקה בסך :6500+.

היא בת 28, 8 שנים רשיון, ללא עבר ביטוחי\תאונות בשלוש שנים האחרונות.

יש גם בקשה שהביטוח יהיה משועבד לבנק.

איך זה הגיוני שהיא מקבלת הצעות בסכומים כאלה ?

אם אפשר איזה המלצה לחברה\סוכן ביטוח ״טובה״ ?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

אם אלו הסכומים, אז אין הרבה מה לעשות מלבד להמשיך ולסקור את השוק. לחפש סוכנים, או חברות, שיסכימו לבטח בפחות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אם אלו הסכומים, אז אין הרבה מה לעשות מלבד להמשיך ולסקור את השוק. לחפש סוכנים, או חברות, שיסכימו לבטח בפחות.

קיבלתי הצעה לביטוח חובה על סך : 1658 מחברת AIG.

אני לא מבין איך הסכום של הביטוח המקיף מגיע לסכום של כמעט 5000 ש"ח.

האם יש אפשרות לעשות מקיף בחברה שונה משל הביטוח חובה ?

והבנתי שהבעיה העיקרית מבחינת חברות הביטוח שלא היה עבר ביטוח במשך תקופה ארוכה.

השאלה פה היא :

היא עובדת במקום שבו היא נדרשת להסיע אנשים ממקום למקום, יש אפשרות להתייחס לזה כעבר ביטוחי ?

פורסם

כן, זה מה שעושה סוכן ביטוח. הוא מבטח אותך אותך בחברות הכי זולות לכל ביטוח, וזה כלל לא משנה היכן המקיף והיכן החובה. כלומר, אפשר לבטח מקיף וחובה בשתי חברות שונות. לגבי עבר ביטוחי, אם איני טועה, ואני לא בטוח בכלל, את הטופס של היעדר תביעות יכולה לספק רק חברת ביטח שבה היא הייתה מבוטחת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הי

5000 שקל לסריון זה אכן המון. (אני שילמתי בשנה האחרונה כ 2800).

אבל חשוב שתדע, שאם אין לה עבר ביטוחי בכלל זה לא אומר שאין לה עבר ביטוחי. מבחינת חברת הביטוח יש כאן אי ודאות שגורמת לרמת סיכון גבוהה ולכן גם הביטוח גבוה.

אז מה עושים? פשוט מאוד, היא צריכה להוציא הצהרה מחברת ביטוח של רכב שבו היא נהגה בדרך כלל בשלוש שנים האחרונות (רכב של אבא, אח, חבר). אם אמרת שחלק מהעבודה שלה זה הסעות, שתבקש ממקום העבודה או החברה שמבטחת אותם, שתוציא לה הצהרה על עבר ביטוחי.

• תוכן חדש...