Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני נוהג ביונדאי גטס 2006 GLF,

אני מעוניין להחליף לרכב עם שנתון גבוה יותר-בסביבות 2010

מעוניין ברכב שיהיה אמין וחסכוני תוך התייחסות גם לביצועים ולההתנהגות (כמה שאפשר...)

התקציב הוא כ 65-70K

חשבתי בכיוון של i20, איך הרכב הנ"ל? (ובהשוואה לסוויפט,פיאסטה,מזדה 2 וכו'?)

פורסם

הסוויפט לדעתי היא הבחירה הכי טובה. אם לא חשובה לך הזריזות, אז הייתי בודק גם את הפיאסטה שהיא הכי איכותית מלבד המנוע והגיר.

פורסם

שלום,

יונדאי i20 היא מכונית קומפקטית אמינה, זולה לאחזקה ומאובזרת אבל אם חשובים לך הביצועים של הרכב אז מאזדה 2 או סוזוקי סוויפט יתאימו לך יותר. לשתיהן יש מנוע 1,500 סמ"ק (לעומת 1,400 סמ"ק ביונדאי) כך שהן מרגישות זריזות יותר בתוך העיר. רמת האבזור של הסוזוקי ושל המאזדה דומה וגם עלויות האחזקה דומות. שים לב שבמאזדה יש תא מטען קצת יותר גדול (200 ליטר בסוזוקי, 250 במאזדה), אם זה משנה לך.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

כרגע אני נוהג ביונדאי גטס 2006 GLF,

אני מעוניין להחליף לרכב עם שנתון גבוה יותר-בסביבות 2010

מעוניין ברכב שיהיה אמין וחסכוני תוך התייחסות גם לביצועים ולההתנהגות (כמה שאפשר...)

התקציב הוא כ 65-70K

חשבתי בכיוון של i20, איך הרכב הנ"ל? (ובהשוואה לסוויפט,פיאסטה,מזדה 2 וכו'?)

פורסם

הגטס שלך פרטית? נסה למכור אותה באופן עצמאי. אם לא תקבל את המחיר שתרצה תוכל לבצע טרייד אין. הבעיה עם טרייד אין שבד"כ לא נותנים לך מחיר שקרוב אפילו למחירון. יחד עם זאת, יש כל מיני חברות שמתחייבות לתת מחירון אם תרכוש אצלם, אך איני מודע לטיב הרכבים שברשותם, ומתי מבצעים אלו מתקיימים. אני רק שם לב לזה מדי פעם בפרסומות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...