Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי גם מקרה דומה.

הרכב של אחי עמד בחנייה כשנה,והגיעו כמה פעמים חשבונות מכביש 6. בגלל סיבות כאלה ואחרות לא התעסקנו בחשבונות האלה ולא שילמנו אותם בכלל.

מאז הרכב נמכר בטרייד אין ואין לי מושג מה קורה עם החשבונות האלה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
barak4*4 אם אני לא טועה ,הסיפור שלך הוא 2011 ? אפשר לדעת איך ניסגר אם ביכלל ?

לא נסגר...:-(

רשיונות הרכב כרגע בהקפאה והרכב עומד.

לא ארחיב יותר בנושא, אבל אצטט תגובה מהדיון המקורי (הכותב הוא עו"ד):

שאלוהים יהיה איתך....

הכוונה שאכלת אותה, ושרק הוא יודע כמה.

עבירות מהירות, תשלומים וכיו"ב, מתבססות על אחריות כמעט מוחלטת של בעל הרכב, והרשעה ע"פ תמונה ועדות שוטר.

כלומר - עצם התלונה במשטרה על הרכב המשוכפל, לא תמנע הגעה לבימ"ש על כל עבירה של אדום/מהירות/עצור מצולמת, ובמקרה הטוב יהיה דיון אחד וזיכוי. במקרה הפחות טוב, יכולה להיות גם הרשעה.

כנ"ל לגבי חיובים כספיים, וזה יכול להגיע גם לעיקולים.

מזכיר לי סיפור - לפני כמה שנים איבד חבר שלי את תעודת הזהות שלו. עברו כמה שנים, והנה בבוקר, בחדשות, מסופר איך הוא גנב רכב של ברינקס ונעלם (הבחור בכלל עורך דין). לא עברו דות ספורות והוא נעצר. למזלו, גונב הזהות עבד שם כמה שבועות, וגם היו תמונות שלו, ולכן תוך זמן קצר הוברר שידו לא במעל.

עדיין - היה מאד לא נעים.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
לא נסגר...:-(

רשיונות הרכב כרגע בהקפאה והרכב עומד.

לא ארחיב יותר בנושא, אבל אצטט תגובה מהדיון המקורי (הכותב הוא עו"ד):

ביזיון לתפארת מדינת ישראל !!:mm_nah:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

****** עדכון *******

היום סוף סוף הגיע מכתב מהמשטרה שבו כתוב שביטלו את הדו"ח לאחי

כמו כן , הרכב הורד מהכביש ונמכר לפירוק .

מאחל לחלאות ששיכפלו את המספר להתרסק עם הרכב בעמוד הקרוב לביתם , לילה טוב לכולם :)

• תוכן חדש...