Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שחיפשתי שבועות כלי טוב, נפלתי על מודעה ביד 2. 150000 קילומטר, יד ראשונה פרטית.

המוכר אמר שהרכב של חמיו. ואני מפגר שכמותי האמנתי לו.

אחרי שרכשתי, התברר שהגיר גמור והמנוע עשה 307000....

(הוצאתי במוסך מורשה) הצלחתי להגיע למי שמכר והגשתי תלונה במשטרה ובחיפוש שמו באינטרנט

התברר לי שהבחור סוחר ממולח.

הגשתי גם תלונה במס הכנסה....(מי שדופק אותי אני מחזיר לו)

ואני מתכונן להגיש תלונה אזרחית.

יש עוד מה שהוא שאני יכול לעשות לנוכל?(הבחור ניתק את הטלפון רגע אחרי שקניתי)

פורסם

לא מבין למה לא בדקת היסטוריית טיפולים במוסך לפני שקנית, אז היית עולה על עניין הקילומטראז'.

גם נראה כאילו לא בדקת את הרכב כלל לפני שקנית, שכן אז היית עולה על עניין הגיר.

קנית בעיניים עצומות?

לגבי המוכר, נראה לי שעשית את מה שאפשר. משטרה + מס הכנסה + תביעה אזרחית נשמע לי כמו חתיכת סרט רציני.

אגב, אם הוא אמר שהרכב של חמו, איך אתה יודע מי הבן אדם הזה? אם הוא נוכל, כנראה שהוא מספיק חכם לא להשאיר עקבות. אם הוא טיפש והשאיר עקבות, מגיע לו להידפק רק על הטיפשות. על מי הגשת את התלונות?

מקווה בשבילך שיתקעו לו הזרנוק הכי ארוך שיש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא יודע אריך לא בדקתי.

הוא עשה עלי רושם אמין חבל על הזמן...

כשעושים העברת בעלות רושמים על הטופס את הת.ז של המיופה כוח וכך השגתי

פורסם

אתה יכול גם לפרסם בכל מקום את שמו , תמונתו ומספר תעודת הזהות שלו אבל אם הוא מקצוען, הוא לא יתרגש מן המשטרה ,ממס הכנסה ומבית המשפט.

עוד תגלה שהוא חדל פירעון, אין על שמו כל רכוש ולא תזכה לראות ממנו כסף גם אם יהיה בידך פסק דין של בית משפט.

• תוכן חדש...