Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט לא להאמין. שלושה פקידים, רק אחד נותן שירות. 40 ! אנשים מחכים בתור.

למה, ''כי מע''מ''.. מעניין לי את ה***. למה זה בא על חשבון שעות קבלת קהל? תעשו את זה בפאקינג זמנכם החופשי.

ועוד דבר, מגזר משלמי החשבונות בדואר, כולם יודעים מי אלה האנשים האלה..

בקיצור, איפה אני מתלונן?

פורסם

משגעים אותי משלמי חשבונות בדואר שמחזיקים ביד SGS4 או אייפון 5, כלומר מעדוכנים בפלאי הטכנולוגיה.

עד לפני חודש קיבלתישירות בסוכנות דואר מסויימת - היו שם שתי עמדות, בד"כ אחת שימשה לתשלומים ומשלוח דואר והשני לקבלת חבילות ודואר רשום. נדיר שחכיתי בתור יותר מ-5-10 דקות, וגם זה כשהסוכנות מפוצצת.

לפני כחודש עברתי דירה, עכשיו אני קשור לסוכנות שגם בה יש שתי עמדות. העניין הוא שהיא משרתת אוכלוסיה הרבה יותר גדולה (וכנראה גם יותר מבוגרת). עד כה הייתי שם פעמיים כדי לקחת חבילות, ובשתי הפעמים הייתי צריך להמתים כחצי שעה.

צריך להוסיף שחלק מהעיכוב נגרם על ידי תקלות טכניות, אבל מדהים שבסוכנות דואר יש מדפסת אחת, ואם יש בה תקלה הסוכנת מושבתת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במרכז הכרמל בחיפה, במקרה הטוב אני מחכה חצי שעה עד לתורי, אני לא לספר אם אני נופל על שעות הבוקר או הצהריים המאוחרות.. קשה מאוד..

אגב דואר ישראל חברה פרטית כמו שאני יודע, אז לא חושב שיש למי להתלונן..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לא הולכים לדואר ביום בו משלמים קצבאות ביטוח לאומי ובנוסף היום היה היום האחרון לתשלום מע"מ לאחר שהמדינה נתנה דחייה של התשלום לאחרי החגים.

בחרת יום גרוע ללכת בו לדואר אבל אין ספק שדואר ישראל הוא אחד מנותני השירות הגרועים במדינה.

פורסם

מנסיון אישי (ומר) אתה יכול להתלונן עד מחר, התלונה תועבר לסניף עליו התלוננת, במקרה הטוב יתקשרו אליך לשאול מדוע התלוננת, במקרה הרע עוד יעשו עליך פרצופים כאילו אתה "מלשין" ו"פוגע בפרנסה של בן אדם".

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אתם בוכים, ובנתיים אני גר בשכונה של עשרות אלפי תושבים עם סניף דואר מסכן שיש בו 2 פקידות. עד לא מזמן אפילו לא היו פתקים והיה תור מבולגן שכל אחד ביקש כמובן "תשמור לי מקום בתור" (הישראלי המצוי :roll:)

עכשיו יש פתקים, אבל עדיין לשים לשכונה כזאת גדולה מבחינת אוכלוסייה סניף כזה מסכן, זו בושה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי הם אלה שמשלמים חשבונות בדואר?

עוד סיבה לא לגור בעיר גדולה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הם עובדים שכירים והם מקבלים הוראות, אתה יכול להתלונן עד מחר.

לידיעתך, ולמרות שזה לא מעניין לך את קצה השערות בתXת, תשלום המע"מ ומקדמות מס-הכנסה נדחה החודש מה-15 ל 29.9 בגלל החגים שהיו באמצע. רק ביטוח לאומי דחה ביום אחד בלבד (ל 16.9 במקום ה 15.9) את התשלום.

כלל אצבע: אם אתה פוקד את הדואר על בסיס קבוע, אל תתקרב לסניף אף פעם ב 15 לחודש - זה גהינום בכל הסניפים בגלל מע"מ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אתם בוכים, ובנתיים אני גר בשכונה של עשרות אלפי תושבים עם סניף דואר מסכן שיש בו 2 פקידות. עד לא מזמן אפילו לא היו פתקים והיה תור מבולגן שכל אחד ביקש כמובן "תשמור לי מקום בתור" (הישראלי המצוי :roll:)

עכשיו יש פתקים, אבל עדיין לשים לשכונה כזאת גדולה מבחינת אוכלוסייה סניף כזה מסכן, זו בושה.

הסניף בנווה זאב זה המחדל הגדול ביותר של דואר ישראל.

שכונה עם צפיפות אוכלוסין גבוהה מאוד משורתת ע"י שתי פקידות עייפות.

בפעמים שהייתי שם, השומר בכניסה גם עבד יחד עם הפקידות.

והתור השתרך לאורך כ-15 מטר מחוץ לסניף הדואר

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
רק אני שילמתי מע"מ\מס הכנסה וביטוח לאומי דרך האינטרנט כשהייתי עצמאי?

זה לא אתה. הם עובדים עם הדו"חות מול המחשב ללא קבלת קהל, בפנים של הקהל שמגיע לקבל שירות.

פורסם
רק אני שילמתי מע"מ\מס הכנסה וביטוח לאומי דרך האינטרנט כשהייתי עצמאי?

ממש לא. אני עושה זאת כבר איזה 2-15 שנה (מאז שהשירות ברשת נפתח).

אבל ניסית לשלם ביטוח לאומי לעוזרת הבית? טופס מעיק, ואפילו אין אפשרות לשמור את הפרטים של העוזרת, צריך להקליד אותם צחדש כל 3 חודשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...